STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 1031 av 1140 rekommenderar (280 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(1031 av 1140rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 251)

Dry an windshield

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Enormous heat at night”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rummet var litet. Väldigt varmt. Endast...

Rekommenderad av Alle, Sverige (Sverige lör 10 jul 2021)
“Rummet var litet. Väldigt varmt. Endast en dusch gick att använda. För övrigt var allt ok.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Äventyr

Rekommenderad av Tobbe, Sverige (Sverige fre 09 jul 2021)
“Väldigt fint vandrarhem med alla faciliteter man kan tänka sig så långt upp i fjällvärlden! Bra bemötande av personalen och riktigt bra hjälp och tips inför vandring i området.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Recension

Ej rekommenderad av Nils, Sverige (Sverige fre 09 jul 2021)
“Jag tyckte att boendet var helt OK. Det var ganska lyhört bland rummen. Sen var det väldigt trångt och livat i resturangen/receptionen och barytan. ajg hade tänkt mig att det skulle vara lite mer fjällstuge-känsla med lugn och ro. Så var det inte alls. Också tråkigt att butik osv stänger kl 22, den borde vara öppen mycket längre. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

En fjälldröm!

Rekommenderad av Andrea, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Magnifikt beläget vid foten av berget med utsikt över dalen bor man bekvämt och kan njuta av natur och friluftsliv utanför dörren. Otroligt hjälpsam och trevlig personal som förgyllde hela vistelsen. Rekommenderas varmt för ett besök. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Konfusorisk bokning, var otydligt avseende boendets natur och merkostnad vid incheckning framgick inte alls. Det var vad det var, varken mer eller mindre. Det var OK med tanke på omständigheterna”
Totalupplevelse 3 av 5

Rena och fräscha sängar Bra torknings mö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Rena och fräscha sängar Bra torknings möjligheter ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Världsklass

Rekommenderad av robgre, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Jag kommer tillbaka”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummet var ok. Men jag stördes hela tide...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Rummet var ok. Men jag stördes hela tiden när andra gick in i byggnaden genom yttre dörren eller stängde andra dörrar i byggnaden. För mycket . Frukosten var toppen.Området toppen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

För det mesta bra

Rekommenderad av Ankarström, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Bodde i en av stugorna och var mycket nöjd. Stora och fräscha. Min vän fick sov i huvudbyggnaden och det var lite mindre bra. Luktade frityr från köket och svårt att sova med all musik från baren. Vi åt i restaurangen och det var god mat. Men det var stor skillnad på portionerna om man jämförde det vegetariska och kött/fiskrätten. Min vän som äter kött fick en ordentlig portion med potatismos och gryta medan jag som åt vegetariskt fick en potatis med några svampar till. Rätten var jätte snyggt upplagt men jag gick hungrig från restaurangen. Personalen från restaurangen hade gärna också kunnat fråga om man ville ha påfyllning av dryck istället för att bara plocka tomma glas från bordet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.