STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (990 av 1092 rekommenderar) (229 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(990 av 1092rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 229)

Enkelt dock relativt högt pris

Rekommenderad av Linnea , Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Boendet var mycket enkelt, bodde i flerbäddsrum med 8 andra. De andra hade alkover där man kunde dra för men de inte de två våningssängarna vi hade. Relativt högt pris trots enkelheten och delat rum, ca 6 000 kr för 2 personer 4 nätter. Dock blir det alternativet om man är bekväm och inte hellre bor i tält. Frukosten var bra, ganska mycket att välja på och fanns veganskt alternativ (som då täcker behov för laktosintoleranta, lakto-ovo-vegetarianer och vegetarianer). Likväl middagen fanns alltid ett alternativ med kött och ett veganskt. Priserna på maten var dock alldeles för höga, middagen kostade nästan 300 kr per huvudrätt och vi åt där 3 kvällar och det var samma mat 2 av dessa. Tråkigt! Maten i sig var dock rätt god. Vad gäller frukosten öppnade den 06 och då var där mycket folk och kö så många ville äta och ta med lunchpaket inför att bestiga Kebnekaise. Tycker man kunde börjat frukosten 05 samt haft ett separat ”avlastningsbord” för personer som vill hämta lunchpaket och bre sina bullar etc istället för att ta plats i buffén och i serveringen från de som vill sitta och äta. I övrigt bra möjligheter till att hyra utrustning etc. Hyrde både gångstavar till Kebnekaise (vilket rekommenderas starkt) samt extra termos. Även bra att kunna hyra sängkläder och handduk som annars tar stor plats i packningen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig ställe

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Jag och 2 vänner besökte fjällstationen för 2 nätter och är nöjda med vistelsen. Inget speciellt med rummen men tillräckligt bra för att vila våra trötta kroppar i. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Familjesemester

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Natur upplevelsen är enastående. Fantastiska vyer som verkligen berörde. Själva boendet var helt ok. Vi bodde i ett 4-bäddsrum, jag, min man och våra två söner. Det som var under all kritik var maten. Vi beställde middag en kväll, det fanns två rätter att välja på, vegetariskt och fisk. Detta kan man förstå eftersom det inte finns förbindelse utan helikopter. Men portionerna var så otroligt små, ingen gick därifrån mätt utan alla bord satt och bad om mer bröd för att fylla den värsta hungern. Så för 245 kr per portion blev de gäster som vi talade med i restaurangen inte ens mätta. När vi sedan skulle äta frukost var ägg och yoghurt slut. Hade priset varit rimligt hade det varit helt ok, men med så höga priser är det rimligt att begära att man blir mätt! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Öppentider för mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Stängde kl 18.30 skulle vara öppet till kl 19 .Jag tycker det kunde varit öppet till 21 1 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Alldeles för mycket människor i stora hu...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Alldeles för mycket människor i stora huset eftersom tältare och alla andra var och vilade, laddade lurar och drack öl. Jag betalade ca 3 000kr/natt ( lakan borde ingå) men undvek att vara där pga av att folk satt på varandra samt dålig luft. Mat önskemål mer pasta fokus med såser för att fylla på kroppen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Så vackert

Rekommenderad av Kristina med familj, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Väldigt bra boende i en fantastisk miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra, men dåliga faciliteter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Allt var supernajs, förutom kallvatten i duscharna. Det var inget man ville ha efter 13 timmars vandring upp på toppen av keb. Dessutom illa när bastun är avstängd. Torkrummet var dålig kräm i också.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende standart

Rekommenderad av Ern, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Boende är bra och mysigt. Problem var med torr rom- funkade dåligt, var fuktigt och ingenting torkade. Dushen var väldig kal och vatten var kallt också”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt ok på det stora hela. Restaurangen ...

Rekommenderad av Concrete, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Helt ok på det stora hela. Restaurangen var duktiga på olika allergier/överkänsligheter, dock små rätter som inte mättar efter en dagstur. Önskvärt vore med ett alternativ till fine dining där man t.ex erbjuder pasta bolognese som buffé för samma pris som ”finmaten”. Överlag fräscht men pga det höga trycket och antalet toaletter behöver dessa städas oftare än nu.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Middagar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Första dagen gick vi fel mat tid så vi skyndade oss för att vara klar 18:00 men fick äta 19:30. Dag 2 ok Dag 3 som var vår förlovningsdag fick vi vinet till maten 10 minuter efter vi fått varmrätten, efterrätten glömdes bort. Dag 4 glömdes efterrätten bort igen och då fick vi lämna för nästa dukning kom.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.