STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 954 av 1053 rekommenderar (200 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(954 av 1053rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 111-120 av 200)

Allt bra Dag Hammarskjölds led. Speciell...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Allt bra Dag Hammarskjölds led. Speciellt värdarna i stugorna. Minus endast för frukostbuffé Keb och Abisko. Kaos. Ingen distans ingen begränsning på täthet. Stor skylt vid ingången: Invänta personal för placering, men ingen personal fanns där. I huvudbyggnaden satt folk och mobilsurfade utan att ha handlat något i allmänna lokaler så gäster som köpt dricka och mat kunde inte hitta någonstans att sitta. Personalen brydde sig inte alls. I övrigt ok. Trevliga och hjälpsamma värdar i Sälka, Singi, Abiskojaure! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Avstånds hantering på plats

Rekommenderad av Dean Moore, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Hej! Jag måste säger att jag är besviken på hur ni hanterade "Att hålla avstånd " på plats. Trots uppsatta lappar med info om att hålla avstånd, så var folk överallt och satte bredvid varandra.. Saknade egentligen någon som ( personal ) som sa till folk på plats inne stor rummet utanför restaurang delen. Jag personligen är inte rädd för covid-19 men respekt bör ses över. Annars var vistelsen bra. mvh Dean Moore”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hej! Jag har tidigare gått södra Kungsle...

Rekommenderad av Jens Ingemansson, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Hej! Jag har tidigare gått södra Kungsleden, en del i Jätmland och Padjelanta - Det är ju påtagligt mycket mer slitage och kommersialism på den norra delen av Kungsledan som jag gick nu. Det kanske ska vara så men det känns ju ganska hetsigt med helikoptrar var 5:te minut till Keb. Kanske man kan hitta andra, mer sympatiska transportlösningar? I vilket fall bör ju helikoptern beläggas med en avgift på typ 1000 kr/person som tillfaller STF så ökar intäkterna och minskar (kanske) besöksantalet. Mvh Jens”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förbättringar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Sängarna är lite för korta när det gäller "nederslafaran" där det är våningssängar.Det är ett skåp på utsidan av gaveln som gör att en som är drygt 180 cm får lite problem med fötterna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Väldigt trevlig personal, men upplevdes ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Väldigt trevlig personal, men upplevdes kanske inte alltid så pålästa! Därmed tveksam service, uppleves stundtals något unga i sitt bemötande. Synd att vissa saker tog slut och således sakandes under frukosten. Även att varmvattnet alltid tog slut senare under kvällen uppe i korridoren vi bodde. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hade förväntat oss mer

Ej rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“För mycket folk, omöjligt att hålla avstånd i corona tider. Allrummet på entréplan var full med folk hela dagen. Man kunde lätt ha tagit bort vissa stolar etc så det skulle bli mer naturligt avstånd. Istället bad personalen oss om att säga till andra om att hålla avstånd istället för att själva underlätta. På grund av att det var så mycket människor och många förstagångsbesökare bidrog det även till att det var rätt smutsigt i de gemensamma utrymmena (Dusch, kök och torkrummen). Det ansvaret att städa och hålla ordning efter sig funkade väldigt bra i fjällstugorna längs Kungsleden men inte här. Vi hittade heller ingen städutrustning att använda för att torka av ytor med. Vi hade beställt bädd i flerbäddsrum, fick ett fyrbäddsrum som de sa vid incheckning att vi skulle få själva. Dela rum med andra i större rum (>4bäddar) var vi inställda på men när det kom in en till person som skulle sova i samma säng kändes det sådär. Rummet gick heller inte att låsa utan vem som helst kunde gå in medan man var borta. En säng var full med socker/salt. Frukosten var för dyr för vad man fick. 120kr för bröd, lite pålägg och gröt. Inget varmt eller matigt för att stå sig på en fjällvandring. Vi hörde även andra resenärer under vår resa att de hade bara kunde gå in utan att betala då ingen i personalen bockade av om man hade förbokat eller inte (självfallet fel att göra). Middagen i restaurangen var väldigt god!! Mycket av trivseln är självklart berodde på att alla resenärerna tar sitt ansvar, men fjällstationen hade kunnat göra mer för att höja trivseln. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

13.07.-14.07.2020 Stage 4 Sälka-Kebnekaise FS

Rekommenderad av Ueli, Schweiz (Schweiz ons 22 jul 2020)
“Hiking Abisko FS - Nikkaluokta ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stadskänsla på fjället

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Fin anläggning men fjällets lugn finner man 200 m från anläggningen. Spännande att så många väljer att vara på en och samma plats. En plats där olika fjällsjälar möts. Den som bara vill nå toppen och den vill njuta av bäckens porlande och fjällblommornas prakt. Den som inte har toppen i sikte bör för bästa fjällupplevelse välja en annan fjällstationen. Dock så tacksam för en proffsig och fin station som ger möjlighet för många med olika fjällvana att nå toppen. Heja er!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

För mycket folk och följer inte folkhäls...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“För mycket folk och följer inte folkhälsomyndighetens direktiv. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Boende Keb

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Vi är mycket nöjda med boendet. Fräscht, rent. Kanske man skulle haft någon mer toalett, då vi var många i huset, men det funkade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.