STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 990 av 1092 rekommenderar (229 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(990 av 1092rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 229)

Stressigt i sjävkök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Hej, Det enda att klaga på i Keb är möjligtvis utrustning och miljön i självhushållsköket. Hög ljudnivå och dåligt med utrustning när många ska laga mat samtidigt. Annars toppen-gullig personal och mysigt i lobbyn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

1. Covid-19: Boendet har minskat antal b...

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“1. Covid-19: Boendet har minskat antal boende på anläggningen till en bra nivå. Dessvärre innebär det väldigt många tältande som nyttjar servicecenter, restaurang och allmänna utrymmen. Det gör att det är stor risk för spridning av det nya Coronaviruset bland gästerna! Dessutom var det väldigt liten kontroll av att folk hade köpt tillträde till anläggningen, så det var massor av folk på servicecenter utan gula armband. 2. Duscharna stängdes av för städning 07:00-8:30 på morgnarna. Mycket opraktiskt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt. Mysigt. Vacker omgivning. Vill...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Trevligt. Mysigt. Vacker omgivning. Vill dit igen .”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mat

Rekommenderad av Kevin, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Maten var riktigt god men man gick därifrån hungrig så skulle önska mer mat på tallriken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mest Ros, lite Ris

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Bott 6 nätter den sista i tält. Ville ha god marginal för att få en bra dag för toppbestigningen. Var besviken att bastun var stängd pga Covid 19, lite inkonsekvent tänk runt Corona. Hålla avstpnd var rekommenderat men omöjligt. Max 8 pers. I affären men folk satt bokstavligen i varandras knä i övriga gemensamma utrymmen trots neddragning på 40 %. Vi bodde i 4-bäddsrum och hade olika rumskamrater varje natt10 personer. Man delade på par så det blev onödigt många konstellationer. Trodde nog vi skulle få sova själva mågon natt när man hade dragit ner nästan 50%. Undrar var man dragit ner? Och eftersom det var trångt på gränsen till kaos nu så borde det vara odrägligt när det är normalläge! Mycket trevlig personal! Bra service! Underbar miljö! Dyrt!!! Hyrde tält o sovsäckar sista natten , kostade mer än lyxigt hotell med Spa i Kiruna. Det var dessutom smutsigt och ostädat på golvet. Saknade papper och papperkorgar i duscharna så man kunde plocka upp hår osv från duschen. Papper hade varit bra i köket i servicehuset också, diakhanddukar och disktrasor är bakteriehärdar. Fanns en micro totalt borde funnits minst 6 st. Köer hela tiden. Nina”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Omöjligt att hålla avstånd

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Trevligt boende med bra utrymmen om det inte varit dåliga vädret och rådande covid-pandemi. Blev uppmanade både vid incheckningen och via anslag att hålla avstånd till andra boende, något som var helt omöjligt. Fullt överallt, både i allmänna utrymmen som uppehållsrum, självhushåll, frukostservering och i sov-rummen. Frågan är varför inte STF följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer, något de skriver på sin hemsida att de gör.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Städning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Hej ! Det skulle behövas mer städning av gemensamma ytor, tex toaletter och dusch.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Till och med havremjölk till kaffet

Rekommenderad av Ell, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Man ska inte underskatta hur nice det är med en varm dusch efter en dag på fjället, och på det sättet är ju fjällstationen helt underbar. Det var lite väl mycket folk mot vad man vill ha i fjällen, men det får man kanske räkna med på ett sånt populärt ställe. Frukostbuffén var nice med bra veganskt utbud, vilket gjorde starten på varje dag till en fröjd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Way to full

Ej rekommenderad av Simon, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“After hiking the Abisko-Nikkaluokta part of the Kungsleden, this was our last STF hut. In comparison it was too full and impersonal, the staff is friendly and the facilities are good but there is absolutely no social distancing. 100 people cramp into the kitchen, sit close by on the floor next to each other. All other STF huts managed to enforce social distancing - but this one did not even try. Profits over health. Reduce occupancy by 50% or you’ll have the next Covid Hotspot at Kebnekaise!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

(+) Helt ok för att övernatta! (-) Pris...

Rekommenderad av diana , Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“(+) Helt ok för att övernatta! (-) Priset är högt!!! Vi fick betala 2400kr för dubbelrum. Men eftersom det inte finns något annat boende är man tvungen att betala ( om man inte vill tälta förstås)! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.