STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1034 av 1136 rekommenderar) (264 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1034 av 1136rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 276)

Omöjligt att hålla avstånd

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Trevligt boende med bra utrymmen om det inte varit dåliga vädret och rådande covid-pandemi. Blev uppmanade både vid incheckningen och via anslag att hålla avstånd till andra boende, något som var helt omöjligt. Fullt överallt, både i allmänna utrymmen som uppehållsrum, självhushåll, frukostservering och i sov-rummen. Frågan är varför inte STF följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer, något de skriver på sin hemsida att de gör.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Städning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Hej ! Det skulle behövas mer städning av gemensamma ytor, tex toaletter och dusch.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Till och med havremjölk till kaffet

Rekommenderad av Ell, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Man ska inte underskatta hur nice det är med en varm dusch efter en dag på fjället, och på det sättet är ju fjällstationen helt underbar. Det var lite väl mycket folk mot vad man vill ha i fjällen, men det får man kanske räkna med på ett sånt populärt ställe. Frukostbuffén var nice med bra veganskt utbud, vilket gjorde starten på varje dag till en fröjd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Way to full

Ej rekommenderad av Simon, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“After hiking the Abisko-Nikkaluokta part of the Kungsleden, this was our last STF hut. In comparison it was too full and impersonal, the staff is friendly and the facilities are good but there is absolutely no social distancing. 100 people cramp into the kitchen, sit close by on the floor next to each other. All other STF huts managed to enforce social distancing - but this one did not even try. Profits over health. Reduce occupancy by 50% or you’ll have the next Covid Hotspot at Kebnekaise!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

(+) Helt ok för att övernatta! (-) Pris...

Rekommenderad av diana , Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“(+) Helt ok för att övernatta! (-) Priset är högt!!! Vi fick betala 2400kr för dubbelrum. Men eftersom det inte finns något annat boende är man tvungen att betala ( om man inte vill tälta förstås)! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt bra Dag Hammarskjölds led. Speciell...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Allt bra Dag Hammarskjölds led. Speciellt värdarna i stugorna. Minus endast för frukostbuffé Keb och Abisko. Kaos. Ingen distans ingen begränsning på täthet. Stor skylt vid ingången: Invänta personal för placering, men ingen personal fanns där. I huvudbyggnaden satt folk och mobilsurfade utan att ha handlat något i allmänna lokaler så gäster som köpt dricka och mat kunde inte hitta någonstans att sitta. Personalen brydde sig inte alls. I övrigt ok. Trevliga och hjälpsamma värdar i Sälka, Singi, Abiskojaure! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Avstånds hantering på plats

Rekommenderad av Dean Moore, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Hej! Jag måste säger att jag är besviken på hur ni hanterade "Att hålla avstånd " på plats. Trots uppsatta lappar med info om att hålla avstånd, så var folk överallt och satte bredvid varandra.. Saknade egentligen någon som ( personal ) som sa till folk på plats inne stor rummet utanför restaurang delen. Jag personligen är inte rädd för covid-19 men respekt bör ses över. Annars var vistelsen bra. mvh Dean Moore”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hej! Jag har tidigare gått södra Kungsle...

Rekommenderad av Jens Ingemansson, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Hej! Jag har tidigare gått södra Kungsleden, en del i Jätmland och Padjelanta - Det är ju påtagligt mycket mer slitage och kommersialism på den norra delen av Kungsledan som jag gick nu. Det kanske ska vara så men det känns ju ganska hetsigt med helikoptrar var 5:te minut till Keb. Kanske man kan hitta andra, mer sympatiska transportlösningar? I vilket fall bör ju helikoptern beläggas med en avgift på typ 1000 kr/person som tillfaller STF så ökar intäkterna och minskar (kanske) besöksantalet. Mvh Jens”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förbättringar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Sängarna är lite för korta när det gäller "nederslafaran" där det är våningssängar.Det är ett skåp på utsidan av gaveln som gör att en som är drygt 180 cm får lite problem med fötterna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Väldigt trevlig personal, men upplevdes ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Väldigt trevlig personal, men upplevdes kanske inte alltid så pålästa! Därmed tveksam service, uppleves stundtals något unga i sitt bemötande. Synd att vissa saker tog slut och således sakandes under frukosten. Även att varmvattnet alltid tog slut senare under kvällen uppe i korridoren vi bodde. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.