STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (540 av 586 rekommenderar) (142 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(540 av 586rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 161)

Mycket speciellt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Det blev en strömavbrott på 20 timmar då vi var på fjällstationen. När vi kom ner från Kebnekajse efter 14 timmars vandring var allt mörkt. Personalen löste detta på ett föredömligt sätt och det gav en extra dimension till vår vistelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebnekaise vistelse

Rekommenderad av Annelie , Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Bodde 5 nätter på Kebnekaise fjällstation, vi var 4 personer, första natten fick vi bo i två olika rum,men fick sedan byta till samma rum. Hade önskat att vi fått bo i 4 bäddsrum i stället för 6 bäddsrum. Bra personal. Kunde varit lite mer variation på frukosten. Vi åt 3 rätters middag två gånger och förrättsbuffen var bra, men exakt samma rätter. Varmrättern var okej men små. Desserterna var dåliga. Sammantaget är vi nöjda med vår vistelse på Kebnekaise fjällstation. Lite irriterande med helikoptertrafiken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Klart att man gjort Keb.

Rekommenderad av Callesax, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Kebnekajse turiststation är en härlig plats med trevlig personal! Men det kostar! Ganska dyrt att bo i en sovsal med 20 andra. Tråkigt att mötas av iskallt vatten i duscharna efter kraftprestationen att bestiga Keb. Förstår att det varit svårt att möta anstormningen. Sedan måste jag tyvärr säga att jag blev lite besviken på de dyra och lite upphaussade middagarna. Trevligt koncept men maten ( lammkött) var ena kvällen nästan oätlig då den var så seg. Den återkom dagen efter som pyttipanna med halvkokta potatisbitar. Inte ok med de priserna! En detalj från vandringen är att där borde finnas en skylt vid bron i Kitteldalen att det är sista vattenpåfyllningsstället. Missade vi och andra vandrare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kungsleden Abisko-Nikkaloukta juli 2019

Ej rekommenderad av MJ, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Leden är bitvis dåligt underhållen med många trasiga spänger. Kunde vara tätare skyltat och stämmer verkligen de angivna avstånden? Varierande standard i stugorna, t.ex. utrustningen i köken behöver ses över i vissa. Och varför är det inte myggnät i alla fönster? Skulle vara bra med försäljning i alla stugor. Toaletterna var riktigt äckliga på ett par platser. Väldigt långt mellan stugor och toa på ett par platser. En stor eloge till Kebnekaise fjällstation, både vad gäller miljötänk, boende och den jättegoda maten! Helikopterturen mellan Kebnekaise och Nikkaloukta var en positiv upplevelse! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Superbra personal

Rekommenderad av Dan , Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Personalen vekligen bra. Både i reception och resturang. I gamla boendedelen var sängarna lite för korta även för mig som medellängd. Bra med att kunna lämna mat och använda andras kvarlämnade! Sparar på pengar, knän och miljön. Nya boendedelen Giron var mycket trevligt utförande. Bra madrasser och många krokar. Perfekt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Keb 2019 juli

Rekommenderad av SvAn, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Toppen anläggning med hög klass på service och aktiviteter. Läget absolut världsklass med stort utbud av turer. Behöver endast åtgärda tillgången på varmvattens dusch på eftermiddagen efter dagens tur för att få 10 av 10 poäng. :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyhört och varmt

Ej rekommenderad av Kristina, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Vi betalade nästan 2500 kr för ett litet rum för två personer. Vi blev väckta varje morgon strax efter kl 5 av ljud från korridoren, smällande dörrar, osv. Ingen chans till sovmorgon med andra ord. Rummet var fruktansvärt varmt av solen som värmt upp fasaden och luften stod helt stilla, så vi var tvungna att hålla dörren till korridoren på glänt. I hallen stank det av alla ofräscha skor, kan man inte ha dem utomhus under något regnskydd istället? Om vi hade haft ett annat alternativ till boende här, så hade vi valt det, för det här var inte prisvärt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bra boende men bitvis ont om plats

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Boendet i sig var väldigt bra, rent och fräscht! Det enda som inte var kanon var att det fanns lite ont om sittplatser i receptionshuset så ett tag fick vi sitta på golvet. Jag även lite för få toaletter i ser olika boningshusen men det störde inte så farligt. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Är väldigt nöjd överlag och positivt över att det var så fräscht. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vår familj på 4 vuxna fick en underbar v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Vår familj på 4 vuxna fick en underbar vistelse på fjällstationen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt men trevligt

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Missförstå mig rätt, jag förstår att det kostar mer att ha en anläggning där det mesta måste forslas med helikopter eller fyrhjuling.Men det är ändå ett vandrarhem och inget hotell i den högre klassen. Två personer i tre nätter som kostar 4600 utan lakan, handduk eller frukost. Med detta som tillägg hamnade vi på 5800 kr, nästan 2000 kr per natt. På ett vandrarhem som inte kan erbjuda varmvatten i duscharna annat än på morgonen. Förutom detta är det ett fantastiskt ställe med go atmosfär och trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-15 13:41:34, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.