STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 1028 av 1135 rekommenderar (299 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1028 av 1135rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 312)

Bokade två bäddar på Kebnekaise fjällstation via mobilen i Tarfala

Rekommenderad av Thermopylle, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vi hade haft en tuff natt i tältet bredvid Kebnekaise fjällstation när vi på en dagsutflykt till Tarfala bestämde oss för att försöka boka två sängar på fjällstationen. Detta gjordes med hjälp av en mobiltelefon från Tarfala där vi hade stannat för en frystorkad lunch. Detta gick bra, vi fick de två sista bäddarna för natten och kunde vila ut oss för att sedan följande natt återgå till tältet. Smått fantastiskt att det fungerade!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi var ett stort gäng som var iväg en ve...

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vi var ett stort gäng som var iväg en vecka inkl nattåg från Stockholm. Fjällstationen välkomnade på ett fint sätt och det var lätt att checka in. Sköna ytor att hänga på och väldigt bra restaurang. Vi sov i 4-bädds hytter i huvudbyggnaden och stördes mindre av övriga gäster än vad vi stördes av helikopter som landade precis intill huset. Men sov gott ändå! Bra servicehus med dusch, torkrum och kök samt hjälp av guide och uthyrning utrustning. Skulle gärna sett lite bättre underhåll samt städ av duschrummen - men glad att det fanns. En dusch har aldrig känts så skön som efter KEB! Maten var riktigt bra, allt från varma bröd på morgonen till lunch med veg alternativ och smakrik middag! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Överbefolkat

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Mycket folk och har man betalat dyrt för boende här vill man kunna slå sig ner en stund men fanns aldrig några lediga sittplatser. Borde i första hand vara de som betalat för boende som borde få utnyttja detta men kändes som det var mycket tältfolk som gjorde detta också. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

På Kebbe känns det som ett hotell full s...

Rekommenderad av Monika, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“På Kebbe känns det som ett hotell full service, men lugnet ute på de andra fjällstugorna är så UNDERBART! Men att avsluta på Kebbe är topp!”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekaise fjällstation

Ej rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“I informationen inför ankomsten läste man om matlådan som man boostade upp väldigt mycket, ingen av dessa var varken prisvärd (135:-), eller rejäl (en torr kött/fiskbit, med några små potatisar o lite sås). De var inte heller någon smakupplevelse. Tyvärr gör detta att man fick panikhandla i den lilla kiosken. I kiosken är det dock överpriser så det står härliga till. Personal överlag väldigt bra, sovutrymme ändå godkänt, men priset för en natt gör det verkligen inte värt det, absolut inte prisvärt. En besvikelse överlag över Fjällstationen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Toaletterna på ovan våningen över recept...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Toaletterna på ovan våningen över receptionen där vi bodde städas alldeles för sällan. Torkrummet på samma våning fungerade inte alls, kläderna var nästan blötare efter att vi ställt in det eftersom det var så fuktigt i rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Boende i Oslagbar miljö

Rekommenderad av Maria L, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Hit kommer man på grund av omgivningen, så boendet i sig sekundärt. Men efter en lång dags vandring uppskattas det verkligen med dusch, mat och sömn. På kebnekaise fjällstation finns allt som behövs. Trevligt boende och trevligt bemötande!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

25-29/7

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Väldigt nöjd med allt! Inte STF-personalens fel att andra boende på anläggningen kissar bredvid toalettstolen, inte plockar upp tappade papper, struntar i att ställa undan frukostdisken etc. Andra boende kunde skött sig bättre och kunde tagit mer hänsyn till varandra. Trångt och smutsigt i servicehuset när boende struntar i att diska direkt, paxar platser att sitta på långt i förväg innan deras mat är klar (vi som var klara med vår mat och vår disk fick sitta på trappen och äta, medan det fanns tomma bord inne i huset som var dukade och således paxade...). Men som sagt - STFpersonalen gjorde ett fantastiskt arbete!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stökigt och kaotiskt men hög standard

Rekommenderad av Hec, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Min upplevelse är väldigt färgad av att jag bodde ovanpå receptionen/baren. Trots att dessa stängde klockan 22 satt många kvar och drack och skrek till 2 tiden på morgonen. Vid 4 tiden på morgonen stormade de som skulle upp till Kebnekaises topp (vilket verkar vara 90% av alla besökare) att galoppera runt i byggnaden vilket gjorde att det bara blev ca 2 timmars ostörd sömn. Hade jag bott i en annan del av anläggningen hade jag nog upplevt min vistelse annorlunda. En annan sak var att det var knökfullt med folk och kö till allt. Jag skulle inte rekommendera någon att bo här under den säsong då alla ska bestiga toppen, om det nu inte är det man själv vill göra. Vill man ha lugn och ro eller uppleva naturen är detta helt fel ställe under denna säsong. Jag gissar att upplevelsen är helt annan vid andra tider på året. Så jag kan både rekommendera och inte rekommendera Kebnekaise fjällstation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Det mesta toppen men förbättringsmöjligheter finns

Rekommenderad av Pontus, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Hej! Vi hade en toppenvistelse på KEB på de flesta sätt. Trevlig och kunnig personal, god mat och en skön stämning ! :) Två saker som kan bli betydligt bättre: - Städning av servicebyggnaden. Var under de dagar/gånger jag var där rejält smutsigt på golvet. Dock fräscht i köket. - Matutbudet i butiken. Det var mycket förvånande att finna att utbudet för den som ska vandra vidare var så magert. Det var bättre utbud på Kaitumjare och Teusajare, vilket är ganska förvånande, och senast jag var i Alesjaure var min upplevelse att de hade mer än dubbelt detta utbud. Vill dock understryka att de färska brödbullarna var en fantastisk upplevelse. Förstår att kundkretsen kanske har större fokus på godis, men lite mera mat vore toppen. Mvh. Pontus”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.