STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1034 av 1136 rekommenderar) (264 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1034 av 1136rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 276)

Vart ska jag börja?

Rekommenderad av Våt och sliten, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Jag och min pappa bodde en natt i ett av tvåbäddsrummen och kan uppriktigt sagt inte säga så mycket positivt om det. Vi checkade in på kvällen helt utmattade efter att ha gått upp på Kebnekaise i regn och blåst och hämtade ut orimligt dyra lakan för att sedan behöva bädda själva. Rummet var litet och sängen oskön men det värsta av allt var nog att våningssängen skakade varje gång någon klampade förbi utanför vilket i princip var konstant då vi bodde vägg i vägg med toaletten som för övrigt var rätt hyfsad. Då och då kunde man också höra att folk pissade. Kortfattat kan jag säga att för priset vi betalade (3200 kr) skulle vi haft egen toa och bäddade sängar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Sofie, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Bra på det stora hela. Det kunde varit någon mer toalett i boende husen. En micro i servicehuset är för lite, fick vänta lite för länge på att värma maten. Bra utbud i affären. Lunchpaketen hade kunnat få ha något mer att välja på kanske pastasallad. Müslibaren var toppengod.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fanrastiskt

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Bra sängar, bra bemötande, väldigt god mat! Och god öl☺️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Meningslös coronasäkring

Rekommenderad av Jens, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Föreskrifterna om att tvätta sig ordentligt är ju bra. Men sen allt om minskade sovplatser i stugor och restaurang. Kändes meningslöst. Då 20pers trängs i hallen och tar av och på skor. Sen sitter det 50pers i loungen 15pers i kiosken 50 pers i restaurangen. Lägg där till dom som köar i receptionen toaletter duschar. Vid dåligt väder hänger ju ändå alla tältare nånstans inne på stationen. Öppna allt eller stäng ner! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

För dyrt!

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“För dyrt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stressigt i sjävkök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Hej, Det enda att klaga på i Keb är möjligtvis utrustning och miljön i självhushållsköket. Hög ljudnivå och dåligt med utrustning när många ska laga mat samtidigt. Annars toppen-gullig personal och mysigt i lobbyn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

1. Covid-19: Boendet har minskat antal b...

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“1. Covid-19: Boendet har minskat antal boende på anläggningen till en bra nivå. Dessvärre innebär det väldigt många tältande som nyttjar servicecenter, restaurang och allmänna utrymmen. Det gör att det är stor risk för spridning av det nya Coronaviruset bland gästerna! Dessutom var det väldigt liten kontroll av att folk hade köpt tillträde till anläggningen, så det var massor av folk på servicecenter utan gula armband. 2. Duscharna stängdes av för städning 07:00-8:30 på morgnarna. Mycket opraktiskt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt. Mysigt. Vacker omgivning. Vill...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Trevligt. Mysigt. Vacker omgivning. Vill dit igen .”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mat

Rekommenderad av Kevin, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Maten var riktigt god men man gick därifrån hungrig så skulle önska mer mat på tallriken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mest Ros, lite Ris

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Bott 6 nätter den sista i tält. Ville ha god marginal för att få en bra dag för toppbestigningen. Var besviken att bastun var stängd pga Covid 19, lite inkonsekvent tänk runt Corona. Hålla avstpnd var rekommenderat men omöjligt. Max 8 pers. I affären men folk satt bokstavligen i varandras knä i övriga gemensamma utrymmen trots neddragning på 40 %. Vi bodde i 4-bäddsrum och hade olika rumskamrater varje natt10 personer. Man delade på par så det blev onödigt många konstellationer. Trodde nog vi skulle få sova själva mågon natt när man hade dragit ner nästan 50%. Undrar var man dragit ner? Och eftersom det var trångt på gränsen till kaos nu så borde det vara odrägligt när det är normalläge! Mycket trevlig personal! Bra service! Underbar miljö! Dyrt!!! Hyrde tält o sovsäckar sista natten , kostade mer än lyxigt hotell med Spa i Kiruna. Det var dessutom smutsigt och ostädat på golvet. Saknade papper och papperkorgar i duscharna så man kunde plocka upp hår osv från duschen. Papper hade varit bra i köket i servicehuset också, diakhanddukar och disktrasor är bakteriehärdar. Fanns en micro totalt borde funnits minst 6 st. Köer hela tiden. Nina”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.