STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (1055 av 1133 rekommenderar) (227 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(1055 av 1133rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 227)

Our experience

Rekommenderad av Fjällämming, Tyskland (Tyskland ons 24 jul 2019)
“Nice place, a Bit crowded, nice food, to little space in the lounge”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Faciliteter

Rekommenderad av Selena Svillar, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Lite senare på em brukar det inte finnas varmt vatten i duschen. Det kan vara besvärligt om man kommer tillbaka från vandringen och ser fram emot en varm dusch. Jag vet inte om det finns någon smidig lösning på detta men det vore önskvärt. I damomklädningsrummet finns det bara ett ställe där det går att torka håret. Detta gör att det blir ofta kö eller att man avstår från att torka håret till förmån för någon annan. Det blir då svårt att lägga sig med blöt hår. Kanske för mycket begärt...men det kanske går att ordna. :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Totally unflexible service team members

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 23 jul 2019)
“My wife and i arrived one day before our booked date because of the very great weather on the kingstrail. As we arrived at the STF Kebnekaise Fjällstation we tried to change our booking to today. That wasn't possible because the house was fully booked, that's OK. But when we tried to change our prepayed reservation about 145€ to a "shower and service building fee (30€ per person)" the service personal decelined it. Generally it wasn't possible to get a refund or an exchange to another cheaper option. All other STF huts on the kingstrail were very friendly, only this last hut was very different.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Laga egen mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Det bör finnas bättre förutsättningar att laga egen mat. Större utbud i butiken, kanske en frysdisk med färdigrätter, och bättre ordning i köket. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Resa med hund

Rekommenderad av Adato’s Elmar , Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Ett riktigt prisvärt och fint boende med en trevlig personal med hög service! Att ta med sig sin hund var inga problem och han var väldigt välkommen. Lite opraktiskt boende med hund men det gick väldigt bra om man hade turen Att få bra rumskompis. Rekommenderar starkt denna resa! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Strömavbrott

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Det var strömavbrott under 1 dygn av min vistelse och jag tycker att personalen hanterade detta mycket väl.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Dormitory

Ej rekommenderad av Tanja, Schweiz (Schweiz sön 21 jul 2019)
“The price for the beds in the dormitory is way to high. You get the same service as in the smaler cabins but you pay the triple price. If you pay that much for a bed, you should be able to open the window (we had the airing of the kitchen in front of our window), the courtains should close properly, bed linens should be included and there should at least a shower in the same building. If you keep the dromitory in these conditions the price has to be adapted.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Personalen

Rekommenderad av Christina , Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Fantastisk personal som tog hand om oss på bästa sätt när elen slogs ut. Professionellt, serviceminded, tydliga och vänliga i alla möten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bastutider

Rekommenderad av Ingo, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Hej, vi är jättenöjda med vår vistelse vid fjällstationen, men vi har några synpunkter. -Bastun och baren stänger kl. 22, eftersom vandringarna är ganska långa, så är det inte ovanligt att man kommer tillbaka efter det, så längre öppettider, till kl.00 helst. -Varmvattnet i duscharna tog slut snabbt. -Kanske inte rör fjällstationen, men bättre markering där Singileden och Västra leden delar sig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebnekaise 16/7

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Tyvärr fick vår resa "pyspunka" då det var strömlöst i ett dygn. Vi avråddes att gå upp på fjället då all kommunikation var bruten. Vi valde att checka ut en dag tidigare pga detta. Stor eloge till alla som jobbade på fjällstationen. Gott humör trots tuffa omständigheter. Vi hoppas på att återvända, ha lite mer tid på sig och kunna gå upp på toppen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället