STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (304 av 313 rekommenderar) (53 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(304 av 313rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 82)

Förbättringar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Ont om varmvatten ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

En oas efter en längre vandring på Kungsleden

Rekommenderad av Sebastian, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“En riktigt mysig fjällstation med trevlig personal. Kommer inte att glömma känslan när vi fick vår 2-rätters-middag, härligt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inte riktigt vad vi hade förväntat oss

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Det rum med eget badrum och sängar som vi hade bokat fanns inte tillgängliga när vi kom för att checka in. Vi hade hört att maten skulle vara mycket bra. Den blev en besvikelse, den var smaklös och överkokt. Vandringarna var fantastiska!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt utsikt , fantastisk atmosfär, fantastisk service

Rekommenderad av Elouise, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Saltoloukta fjällstation är det perfekta stället av avsluta en långvandring i Sarek på. Här möts man av trevlig personal, god mat och härlig atmosfär. Dagsturer från fjällstationen testade vi också den här gången, kan verkligen rekommendera rökt röding på kaféet vid Pietsaure. Rekommenderar för alla som vill njuta av fjällvärlden! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saltoluokta fjällstation

Rekommenderad av Jonna Segrén, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Personalen trevlig och tillmötesgående. Dock såg anläggningen lite ”skräpig” ut- gardiner på sned, markduk under gruset på uppfarten var på väg upp, skräpigt på baksidan av byggnaderna med träbråte och lastpallar etc och baksidan huvudbyggnaden såg uppgrävd ut. Tror STF skulle tjäna på att det ser prydligare ut utifrån! Lederna fina och enkla att hitta. Bra mat!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

"Lyxig" fjällvistelse

Rekommenderad av Karin S, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Efter 5 dagar utan el och varmvatten var det underbart med 2 bekväma dagar i Saltoluokta. Vilka fina omgivningar. Och vilken god mat!!! Serviceinriktad personal och väldigt trevligt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk personal

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Vår vistelse i Saltoluokta var otroligt lyckad, och det som främst stack ut jämfört med boende på andra fjällstationer var den fantastiska personalen. Kunnig, intresserad, och med ett varmt och väldigt trevligt bemötande. Pricken över i:et! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Saltoluokta är en fantastisk oas mit...

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“STF Saltoluokta är en fantastisk oas mitt ute i fjällvärlden. Vi är så tacksamma för att vi inte började utan avslutade vår veckolånga vandring här. Utsikten är fantastisk och boendet mycket bra. Hit kommer vi igen😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigaste fjällstationen

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Saltoloukta fjällstation är mysig och barnvänlig med trevlig och kunnig personal. Det finns böcker att låna och trevliga sällskapsytor som tyvärr var begränsade den här sommaren på grund av Corona. Vi åt två middagar, den ena (sista) helt fantastiskt god, det var rengryta/svampgryta med ugnsbakad potatis och till efterrätt pannacotta med sylt och björksavssirap. Toaletterna i huvudbyggnaden är för få för antalet gäster och duschrummen är något underdimensionerade men i övrigt är servicen bra. Vi kommer garanterat tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Middagarna utmärkta men för att nå superligan krävs mer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Middagarna och den fina miljön i huvudbyggnaden är höjdpunkter (förutom utsikten och själva platsen så klart!). Annexet Laponia mycket fint! Alltid trevlig personal på STF anläggningar! Men de får jobba lite med att förbättra städning, inte minst i toaletterna huvudbyggnaden. I stort bra Corona hantering men för många människor släpps in i entréhallen. Inser det är svårt att få ekonomin att gå ihop men det vore toppen med egna toaletter och dusch för boende i huvudbyggnaden, nu kommer många allmänna besökare upp till "boende toaletter" i stället för att gå till servicehuset.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.