STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 431 av 443 rekommenderar (120 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(431 av 443 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 124)

Saltoluokta

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 10 aug 2022)
“Stationen börjar kännas för liten. Med flera middagssittningar blir det ont om utrymmen för sällskap och spel. Det är lyhört. När högljudda sällskap sitter länge på kvällarna hörs det väl i rummen. ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 17 aug 2022)
Hej! Tack för din feedback. Jag har full förståelse för att stationen känns trång under vår högsäsong. Vi jobbar på att hitta lösningar för att alla ska få plats. Jag ser att du besökt oss under sommarens högsäsong som varar ett par veckor. Besöker du oss under vår lågsäsong, tillexempel mars-april, mitten av juni eller i september så skulle du nog uppfatta situationen annorlunda, då har vi oftast betydligt färre besökare. Välkommen åter! /Julia, platschef
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt ställe men med brister för gäster med hund

Rekommenderad av Gunnar Ölfvingsson, Sverige (Sverige ons 03 aug 2022)
“Vi gillar Saltoluokta fjällstation väldigt mycket och trivdes utmärkt. Mycket god mat och utmärkt service. Enda minuset är att det inte är särskilt bra ordnat för gäster med hund, vilka blir alltfler.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (fre 05 aug 2022)
Tack för din kommentar, roligt att höras att du trivdes bra. Vi är medvetna om att det kan vara svårt att hitta ett boende som passar med hund, särskilt när vi har högsäsong. Vi kollar just nu på möjligheten att öka antalet hundrum. /Julia, platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rekommenderar middagen

Rekommenderad av Tommy H, Sverige (Sverige ons 03 aug 2022)
“Boendet var ok och middagen med röding var mycket bra! Frukosten var bättre än scandics.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (fre 05 aug 2022)
Roligt att du var nöjd med middagen! Välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En underbar plats

Rekommenderad av Åsa , Sverige (Sverige ons 03 aug 2022)
“Saltoluokta fjällstation är en underbar plats! Vacker, stillsam, mysig, otroligt god mat! ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (fre 05 aug 2022)
Så fint att höra att du trivdes bra hos oss, välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Oplysning om værelset som man har boka e...

Rekommenderad av Ove Bugge Sørensen, Danmark (Danmark tor 28 jul 2022)
“Oplysning om værelset som man har boka er med våningsseng. ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tis 02 aug 2022)
Självklart är det något som vi bör informera om tydligare. Vi tar till oss det! /Julia, platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var bättre förr

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 jul 2022)
“Gammalt, slitet Dålig service Tråkig omgivning Det var bättre på 80-talet”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tis 02 aug 2022)
Hej! Det är säkert mycket som var bättre på 80-talet, men också mycket som är bättre nu. Välkommen åter!
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Saltoluokta Fjällstation

Rekommenderad av Richard, Sverige (Sverige fre 22 jul 2022)
“Jätte trevlig personal med bra service. Fina rum att sova i. Mysig fjällstation som ger ett varmt intryck. 10 poängare på middagen som är en upplevelse i sig. Kan varmt rekommendera detta boende.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tor 28 jul 2022)
Hej Richard! Tack för den fina kommentaren, välkommen åter! /Julia, platschef Saltoluokta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice place

Rekommenderad av None, Belgien (Belgien tor 21 jul 2022)
“A beautiful house in a beautiful place”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Butik och infodisk behöver varsin personal.

Rekommenderad av Johan , Sverige (Sverige tis 19 jul 2022)
“Inte bara specifikt för Saltoluokta utan även andra anläggningar. När gäster står vid infodisken/receptionen och har långtgående frågor och folk i butiken står och väntar på att bara betala så de kan gå och äta måste personalen säga till gästen i infodisken att vänta lite, jag ska bara ta betalt. Eller kanske tillkalla någon från köket eller annan att beta av "kön" i några minuter. Att samma person bemannar båda diskarna är vanligt av kostnadsskäl men då behöver den som står där känna av och expediera de som har snabba ärenden och på så sätt lätta på trycket/fler fick hjälp inom samma tidsram. Än att man står och diskuterar färdrutter men en och folk i butiken står och väntar, vill betala 3 varor och sedan gå. Jag har själv jobbat i butik i många år och då gällde det att hjälpa de emellan som bara vill betala... Men i det hela, trevlig personal och ja märker att de vill väl. Mvh Johan”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tor 28 jul 2022)
Hej Johan! Tack för dina synpunkter! Jag kan förstår att det upplevs som ineffektivt i receptionen emellanåt, speciellt när det är mycket gäster. På en fjällstation får vi långt mycket fler varierande frågor och ärenden än en vanlig hotellreception. Det kan vara alltifrån snabba grejer så som att handla en läsk, fråga vilken tid middagen är eller hyra en handduk, till att vara mer tidskrävande ärenden så som att ge turförslag, prata med en person som är orolig över att en anhörig inte hört av sig under sin vandring, eller att göra en ombokning pga vädret gjort att planer behövt ändras. Vi försöker hjälpa alla gäster så gott vi kan, oavsett ärende. Under högsäsong bemannar vi receptionen med 2 personer de tider på dagen som det är extra mycket folk, t.ex. vid båtens ankomst, eller vid in- och utcheck. Vi förstår att det är jobbigt att vänta ibland, men med detta svar hoppas vi kunna ge förståelse till varför det kan ta lite extra tid på en fjällstation under högsäsong ibland. Välkommen åter! /Julia, platschef
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjäll runt knuten

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Ett fantastiskt ställe att besöka! Lättillgängligt och nära längre leder likväl som korta dagsturer på fjället. Andäktiga vyer redan från de allra närmsta topparna! Riktigt goda middagar med trevlig lokal öl eller bra viner som kontrast till allt underbart fjällvatten ur jokkarna! Enda abret är osäkerheten med kommunikationen mellan båten, Langas, och bussen vid Kebnats. Det fungerar inte alls bra tyvärr.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tor 21 jul 2022)
Hej Stefan! Tack för de fina vitsorden. Kommunikationen kan upplevas bristfällig, och från vår sida gör vi allt vi kan för att det ska fungera så smidigt som möjligt för dig som gäst. Vi hoppas du upplever det bättre vid nästa besök! Välkommen åter! Julia, Platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.