STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 522 av 540 rekommenderar (158 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(522 av 540rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 159)

Hade blivit fel i bokningen så att vi f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 okt 2021)
“ Hade blivit fel i bokningen så att vi fick två rum istället för ett. Det gick inte att ändra trots att det fanns personer som ville ha rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dubbelbetalning

Rekommenderad av boj, Sverige (Sverige lör 25 sep 2021)
“Jag hade uppenbarligen tryckt två gånger på boka knappen varför vi (5 persoenr) fick dubbelt så många rum som vi behövde. Detta uppdagades först när vi bokade in. Vet inte om det gick att hyra ut överbokningen, om så borde vi kompenserats på något vis. Personalen gjorde vad dom kunde för att hjälpa oss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyxboende

Rekommenderad av fjällrövarana, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“Efter vandring genom Sarek och många nätter i tält unnande vi oss finaste rummet på fjällstationen, med egen dusch och toalett. Rummet motsvarade alla förväntningar. Personalen är välkomnande och trevlig som alltid och maten smakade ljuvligt. Enda minuset var att folk misstog dörren till vårt rum för toalett och drog i den ofta. Kanske går det att ha en tydligare skylt på dörren? Vi löste det genom att ställa en stol i vägen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tvåbäddsrum med egen toalett och dusch

Rekommenderad av Biggan, Sverige (Sverige tor 23 sep 2021)
“Mycket bra. Bekvämt med egen dusch och toalett på rummet. Lite långt till köket. Synd att bastun var stängd. Det här var fjärde gången jag var i Saltoluokta. Har bott i olika boenden. Men det här var superbra. Hotellkänsla.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ingen bastu

Rekommenderad av Lg, Sverige (Sverige ons 22 sep 2021)
“Bastu är ett av huvudnumren då man kommer ned från fjället. Den var trasig i Salto och hade uppenbarligen varit så en längre tid. Cororna ?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rustikt och äkta

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 21 sep 2021)
“En äkta miljö fint inramad av huvudbyggnadens 100 åriga stockar. Nära till vackra omgivningar och nära till god lokal mat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbara Saltoluokta

Rekommenderad av Vi på 43 an !, Sverige (Sverige tis 21 sep 2021)
“Tack för en trevlig vistelse igen ! Vi trivs otroligt bra på Saltoluokta . Med trevlig personal och underbar miljö. Vi kommer åter nästa september som vanligt ! Tack !! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Septembervistelse

Rekommenderad av Septembergäst, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Helt underbar plats och vacker anläggning, särskilt stämningsfulla och välbevarade huvudbyggnaden. Så fint att sitta framför brasan efter en dags vandring i färgsprakande höstfjäll. Dock finns några enkla åtgärder som skulle göra stor positiv skillnad på helhetsupplevelsen: Toaletterna i sovrumskorridoren i huvudbyggnaden nyttjas av alla, vilket skapar både mycket spring (vilket är störande morgon och kväll) och stort städbehov (som personalen inte hinner med). Bättre att hänvisa alla middags- och kvällsgäster till de trevliga utedassen! Frukosten var härlig, men vi saknade bär till gröten (fanns någon enstaka dag) och ett grovt rågbröd (vitt och/eller sött bröd passar inte alla vandrare). Madrasserna i de enklare flerbäddsrummen i huvudbyggnaden skulle generellt behöva bytas - inte så skönt att sova i en grop. Att erbjuda ett rabatterat pris på vedbastun (för fullt betalande gäster), och/eller bokningsbara, enskilda tider i den vanliga bastun, borde ha varit en självklarhet nu när allmänna bastun måste hållas stängd pga. Covid! En större önskeåtgärd vore att komplettera med fler toaletter och naturligtvis öppna bastun igen - det ser vi fram emot till framtida besök! Servicebyggnaden Nåiden luktar lite illa (som av fiskrens) och är ganska omysig att vistas i - här är önskemål inför en renovering att få fräschare våtrum, fler toaletter och gärna en vedeldad kamin. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Yoga Retreat Saltoloukta

Rekommenderad av Katarina, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Ett fantastiskt bra upplägg och härlig kombination med yoga och vandring. En underbar instruktör, duktig, påläst, varm och rolig. Bra för återhämtning och inspiration och gav absolut mersmak. Maten var otroligt god som ett pluss”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Efter några dagar ute på tur på fjället känns det lyxigt att komma till Saltoluokta där det finns el, vatten i kran, dusch och toalett. God middag på stationen fick avsluta fjällvistelsen. Tack till den trevliga personalen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.