STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 518 av 536 rekommenderar (155 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(518 av 536rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 155)

Yoga Retreat Saltoloukta

Rekommenderad av Katarina, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Ett fantastiskt bra upplägg och härlig kombination med yoga och vandring. En underbar instruktör, duktig, påläst, varm och rolig. Bra för återhämtning och inspiration och gav absolut mersmak. Maten var otroligt god som ett pluss”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Efter några dagar ute på tur på fjället känns det lyxigt att komma till Saltoluokta där det finns el, vatten i kran, dusch och toalett. God middag på stationen fick avsluta fjällvistelsen. Tack till den trevliga personalen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Att det bara fanns en fungerande dusch (...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Att det bara fanns en fungerande dusch (dam) var inte så bra”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Salto

Rekommenderad av Kari, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Saltoluokta är en klassisk fin fjällstation. Skönt att kunna sova i Huvudbyggnaden men jag hade otur att min säng lutade utåt/neråt lite. Fina saker i shopen, några lite för dyra som engångshyvel. God mat där såsen var fantastisk. Varmhållningen kan vara lite bättre. Är själv ingen fantast av boxvin pga de tillsatser som måste till. Jag vill gärna ge ett extra plus till Alexander som jag hade kontakt med då jag blev försenad. Sen en stjärna till den blonda tjejen som stod i receptionen (slarvigt att glömma namnet)och svarade på alla mina frågor och hjälpte mig med det jag behövde lugnt och med ett leende. Jag återkommer gärna.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (lör 11 sep 2021)
Hej Kari! Fint att du hade en trevlig vistelse och fick den service du behövde. Angående boxvin så är det ett beslut vi fattat häromåret, framförallt på grund av att vi haft behov av att minska på sophanteringen på anläggningen. Eftersom vi själva transporterar alla sopor från fjällstationen över till sopkärlen i Kebnats, innebär det många tunga lyft för våra vaktmästare som måste hantera varje sopsäck. Att byta ut glasflaskor mot boxvin har gjort att vi minskat på sophanteringen och förbättrat arbetsmiljön. Vi strävar efter att välja klimat och miljövänliga vinalternativ. Välkommen åter! /Julia, platschef Saltoluokta
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Repris

Rekommenderad av Rolf , Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Jag har varit här så många gånger i samband med mina vandringar och blir lika glad varje gång. Så genuin miljö att mysa i. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läget är avgörande för vår vistelse. 800...

Rekommenderad av Vispen, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Läget är avgörande för vår vistelse. 800kr för att bada bastu är ju inte ok.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (lör 11 sep 2021)
Fint att du gillar läget! Bastupriset gäller för vår vedbastu och vi förstår att det kan upplevas dyrt då det är det enda alternativ i erbjuder under pandemin. Vi hoppas kunna öppna upp vår allmänna bastu till vintersäsongen igen. Välkommen åter! /Julia, platschef Saltoluokta
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

För mycket folk inne på själva fjällstat...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 sep 2021)
“För mycket folk inne på själva fjällstationen, svårt att få plats om man bodde där. För få toaletter inne på själva fjällstationen. Lyxigt med varm dusch men behövs nog fler. God mat!”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (lör 11 sep 2021)
Hej! Mycket folk i huvudbyggnaden under högsäsong är ett bekymmer vi jobbar med att få bukt på. Under lågsäsong kan anläggningen upplevas helt annorlunda, då det varken är samma tryck på gemensamma utrymmen eller toaletter som under högsäsong. Besök oss gärna då! /Julia, platschef Saltoluokta
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hemtrevlig fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Trevlig personal och god mat. Bra läge både för start och slut på fjällturen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hög mysfaktor med bästa läge.

Rekommenderad av Marie , Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Superfin fjällstation med absolut bästa läge. Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Fantastisk mat. Huvudbyggnaden har en atmosfär som nyare ställen aldrig kan få. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hög ljudnivå i/utanför receptionen i huv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Hög ljudnivå i/utanför receptionen i huvudbyggnaden sent på kvällen och vi bodde i tvåbäddsrummet strax ovanför. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.