STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 289 av 297 rekommenderar (87 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(289 av 297rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 98)

Outstanding!

Rekommenderad av Barbro Englesson, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Genuint mysig fjällstation som jag gärna rekommenderar 👌🏽”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande av all personal. Bra städa...

Rekommenderad av Hottalotta, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Bra bemötande av all personal. Bra städat i alla offentliga utrymmen, dessvärre inte i vår stuga/rum. Föreslår att alla boenden gås igenom innan nästa gäst tar vid. Middagarna påSaltoloukta helt ljuvligt goda! Tack kocken och allaköksanställda! Vi kommer tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rum 11

Rekommenderad av Jonas Andreassen , Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Ska rum 11 verkligen hyras ut? När folk går i trappen låter det som att de är i rummet. När det satt folk receptionen lät de som de satt i rummet och pratade. Tur att man var så trött att man ändå kunde sova. Mvh Jonas Andreassen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Singel i Aalto 2021

Rekommenderad av Peo, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Mycket bra anordnat arrangemang med kunniga och engagerade guider. Bbra upplägg på dagsprogrammen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sängen!

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Hej! Ni bara måste byta sängarna i rum 14. De är helt slut! Jag var tvungen att sova på golvet. Maten var ok! Men skulle inte skada att höja standarden ett par snäpp till! Om maten kom upp till brödets standard skulle den vara sjukt bra. /johan”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt, naturnära

Rekommenderad av Apollo, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Mitt i ingenstans, men trots allt enkelt att ta sig till. Boka på restaurangen! Perfekt start eller avslut på turen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice place

Rekommenderad av Caromiri , Storbritannien (Storbritannien tis 06 jul 2021)
“Nice place - stayed in the hotel room with own bathroom. Dinner is nice and with a special touch but more high cuisine rather than serving someone who has just been hiking for a week. Would still recommend for the experience. Super friendly staff at the reception. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En plats för själen

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“ När den själsliga längtan smälter samman med helhetsupplevelsen på fjäll, vid jokk och på topp. Då känns livet gott.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

förbättring

Rekommenderad av Vanja, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Hej jag var hos er för 4 år sedan och bodde på stationen 4 dagar. Jag uppskattar verkligen att det nu var mer välstädat och inte lika skräpigt som sist runt husen. För 4 år sedan var personalen oftast jättetrevlig men några var lite "trötta" kändes det som. Nu var ni alla så vänliga och trevliga, stort tack, Salto är en av mina älsklingsplatser. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very very good

Rekommenderad av NF, Danmark (Danmark sön 04 jul 2021)
“Great food, service and location. Just nice.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.