STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (431 av 443 rekommenderar) (100 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(431 av 443rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 113)

Vilsamt

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Välkomnande personal som anstränger sig för att göra det så bra och välkomnande som möjligt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt alltigenom

Rekommenderad av Nettanplättan66, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“Underbart läge med underbara utsikter, allt bara bra förutom att det var lite långt till toan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

very nice place to start or stop Kungsleden

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike sön 01 sep 2019)
“I was here after walking from Abisko, it was great to chill after the hike. Some day hikes are quite nice to keep the legs running. Special mention to the restaurant, really good !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avkopplande själavård!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Lite slitet i stugorna men vad gör det!! Genuint hemtrevligt med vacker natur och fantastisk vandring i strålande väder. Härligt att få ha med sig sin hund.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skulle uppskatta fler toaletter i huvudb...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Skulle uppskatta fler toaletter i huvudbyggnaden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

The well preserved history of the site g...

Rekommenderad av M, Finland (Finland lör 24 aug 2019)
“The well preserved history of the site gives it a warm and cozy feel. Food was excellent both on the boat and in the hotel. Cleanliness of the main building needed some attention as dirt and sand was dragged in by customers and it wasn't sweapt away by staff.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pepparosmauka

Rekommenderad av Victor, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Mycket härligt ställe! Bra utbud av service så att man kan anpassa till om man vill köra det karga fjällivet eller ha det lite lyxigare-”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig fjällstation

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Detta boende är trevligt och bra på alla sätt. Men Check in tog evigheter. Man borde ju veta att alla kommer på en gång med båten och då kanske ha extra personal. Nu skulle personen i receptionen parallellt med incheckning avbryta med försäljning och långrandig information om turer och annat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Miljön och omgivningarna i Salto är fant...

Rekommenderad av Trogen besökare, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Miljön och omgivningarna i Salto är fantastiska. Huvudbyggnaden och båten Langas bidrar till den fina miljön. Jag tycker dock att närmiljön runt fjällstationen börjar se lite skräpig ut. Det ligger tex bråte runt husen i närmiljön som gör att helhetsintrycket dras ned. Jag förstår att slitaget är hårt på stationen men det gör att man måste lägga ned mer möda på att hålla det snyggt och inre låta utrangerade saker bli liggandes. Middagen var dock som vanligt fantastiskt god och trevlig. Bra koncept som håller i längden.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Salto kändes lite slitet, lite halvdekis...

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Salto kändes lite slitet, lite halvdekis och inte superfräscht. Rummen fina i gamla huset, men kändes som att hela stället behövde en genomgång, varsamt men uppfräschande. Bastuanläggningen för mycket plastmatte-70-tal, många onödigt fula detaljer, fantastisk utsikt och allt fungerade. Men det skulle kunnat vara så otroligt mycket bättre. Maten fin, Pulled älg var helt fantastisk, alla tre salladerna fina men saknade "the final touch" smakmässigt, saknade olja, vitlök, örtkryddor och pricken över i. Linsgrytsoppan till lunch nästa dag var riktigt bra och det var rödbetshummusen också.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.