STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 518 av 536 rekommenderar (155 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(518 av 536rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 155)

Fjällstation med anor

Rekommenderad av boke, Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Mycket fin plats och fina byggnader. Uppskattade de gamla byggnaderna där man kände atmosfären från förr i tiden. Bra boende och mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Familjfjällvecka deluxe

Rekommenderad av Sanne, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Tack för en fantastisk oförglömlig vinterfamiljfjällvecka. Alla i familjen njöd för fullt av den supergoda maten, bemötandet och härliga lekfulla aktiviteter. Definitivt inte sista gången vi kommer att besöka STF Saltoluokta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

God mat och trevligt bemötande.

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 31 mar 2021)
“God mat och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Yoga och turskidåknings

Rekommenderad av Eva R, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Trevligt arrangemang med varierat program. Rekommenderar både skidguiderna Betty och Samuel och yogainstruktören Tove. God mat och trevligt bemötande på fjällstationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt med go' känsla av alla fjällupplevelser som planerats eller summerats här

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Härligt, charmigt boende i huvudbyggnaden, med sin historia och väl bibehållen känsla. Mysig reception och möjlighet att sitta vid öppna spisen. God mat med lagom dryckesutbud. Var beredd på att det är lyhört mellan rummen. Få toaletter i huset så var beredd på att nyttja dasset ibland. Vi har varit här både sommar- och vintertid och uppskattar verkligen båda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vedeldad bastu

Rekommenderad av Mikael B, Sverige (Sverige tor 18 mar 2021)
“Vi hyrde den vedeldade bastun och det var en besvikelse till en kostnad på 850 kr för 2 timmar... Den var inte speciellt varm och saknad kärl för tvättvatten så att man kan skölja sig. Hinken som fanns i bastun var lagad med silvertejp. Trots det var det hål i hinken. Skall man ta så mkt pengar i hyra bör man se till att det finns nödvändiga saker så bastu upplevelsen blir trevlig. Vi fick elda i 45 min med mindre klabbar för att bastun och vattnet skulle bli varmt trots att man lovade att värma bastun 2 timmar innan. Här skulle vi vilja ha någon fprm av kompensation som vi kan nyttja nästa gång vi kommer upp.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (mån 22 mar 2021)
Hej! Vad tråkigt att vedbastun inte kändes bra för er! Vi ska verkligen se över detta, tack för synpunkterna! Hör gärna av dig till mats.jacobsson@stfturist.se så kan vi diskutera det vidare. Allt gott! /Mats Jacobsson, t.f. platschef
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Varierande kvalite på sängmadrasser

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 mar 2021)
“Vi hade fyra bäddsrum och i ena sängar var det väldigt sköna madrasser och i andra kändes det nästan som att sova på golvet. ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (mån 22 mar 2021)
Hej! Vad tråkigt att våra madrasser inte höll måttet, jag är ledsen för detta! Har du lust att återkoppla vilka madrasser i ert rum som inte var bra? Så kan vi se till att andra inte får samma upplevelse. :) Tack! /Mats Jacobsson, t.f. platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Familjevecka i Saltoluokta

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige mån 08 mar 2021)
“Familjeveckan i Saltoluokta är en juvel för hela familjen. Bra aktiviteter i underskön miljö. Kunniga och trevliga fjällguider. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart ställe

Rekommenderad av Philip, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Hade grymma dagar med god mat o härlig åkning, även om det stormade. Byggnaden, Matsalen, maten, hovmästaren och basturna låg alla på topp Det enda negativa va nog attityden när det stod klart att det va för varmt/blåste för mkt för att de skulle våga köra oss tillbaka till kebnatz. Slutade med att vi gick över på skidor vilket inte va några som helst problem. Hade vart trevligt om personalen va lite mer erfaren och tillmötesgående där. Är ju ändå ett ganska stort steg att meddela att vi inte kommer loss och de tyckte vi skulle behöva sova en natt till och missa alla tåg etc. Ville först inte låna ut skidor (vilket vi hade betalat för), tyckte vi skulle gå till fots. Till saken hör ju att de själva körde framochtillbaka åtminstone 1 gång. Hade även guide en dag vilket kanske inte va riktigt värt det. Bad om att få komma lite längre än vi hade tagit oss annars. Men tog bara en standardtur och redan vid lunch handlade allt bara om att ta sig tillbaka, även om vi betalat 3700kr för en heldag”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättefin upplevelse i Salto med fint boe...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Jättefin upplevelse i Salto med fint boende och underbar miljö. Väldigt olika kvalite på maten i restaurangen på fredagen och lördagen. Bra att ni anpassar båtarna över Langas till rådande väderläge. Enda konstigheten var att 11-båten som ställdes in skulle gå kl 8 (helt okej med tanke på vädret), men med mycket kort varsel flyttades denna fram till 9.30 utan motivering. Det är tråkigt att stressa till en båten kl 8 och mötas av infon att den går först 9.30, utan förklaring. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.