STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (431 av 443 rekommenderar) (100 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(431 av 443rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 115)

Det har ju blivit annorlunda i år antar ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Det har ju blivit annorlunda i år antar jag. Ni bör nog upplysa folk om att rummen är extremt lyhörda och man bör tänka på detta. Som vanligt är personalen väldigt vänliga, men dom skulle varit skarpare kring att man bör hålla avstånd. Folk glömmer detta snabbt och det var omöjligt att själv lyckas hålla avstånd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saltoluokta

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Denna pärla och för oss tillflyktsort för att komma från jobb och skola. Vi har varit här många gånger och aldrig besviken. Alltid trevlig personal och god mat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Viktigt med positivt benötabde vid ankomst

Rekommenderad av Kriskors, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Det känns viktigt ni säkerställer stugvärdars utbildning i positivt bemötande vid ankomst, samt att tilliten till att man pratar sanning bejakas, särskilt i dessa corona tider. Också bra om stugvärd kan rekrutteras så lokalt som möjligt så man får känslan att dom har lokal kunskap om området dom befinner sig i och inte utför jobbet som en "alternativ semester." Ungdomsrabatt var inte möjlig att få vid online bookning fast det erbjöds på platserna som vistades.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fräscht

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Bra boende, god mat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trötta

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Vi hade förbokat lunch. Att istället bli serverade våfflor som lunch är ett skämt. Inget man precis står sig på. Dåligt ! Om ni hade meddelat oss hade vi kunnat parera detta med egen lunch. Att servera en soppa hade varit ett enkelt alternativ för er ... Middagen var inte alls i samma nivå som tidigare år. Det finns fina bänkar längs väggarna. Dock kunde man inte sitta där då det var fullt med brännässlor. Med tanke på att det är mycket barn i rörelse är ju detta inte alls bra -eller hur ?! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

God service, äckliga våtutrymmen

Rekommenderad av Åse Swedin, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Vi fick toppservice på alla sätt, men servicestationen var väldigt äcklig så den drog ned helheltsupplevelsen. Badrummen i huvudbyggnaden var bra. Middagsmaten var väldigt god för vuxna men dock inte alls anpassad för barn, det borde finnas en barnmeny också”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Behöver uppdateras

Rekommenderad av Carina Börjesdotter, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Det behövs fixas hållare till Torky både i köket o toaletter. Konstigt att det inte fanns i coronatider. Källsortering måste finnas i köket - som på Vålådalens station. Fler hyllor i kylskåpet. Saknas lappar o pennor i köket för att skriva datum o namn på mat. Dörrarna smäller hårt - går det att ställa om dem till lite mjukare? Någon skoborst ytterdörren vore bra. Sköna sängar. Trevlig personal. Borde funnits bättre reklam om stugan på Stora Sjöfallet -vi hade bott där en natt om vi vetat det i förväg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Nöjd kund

Rekommenderad av Fjällräv, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Mycket nöjt med vår vistelse. Ett extra plus var den proffsiga anpassningen i dessa Coronatider. Det fanns information, tvål och handsprit överallt. Alla gäster och all personal var så respektfulla och proffsiga mot varandra. Jag var inte orolig en enda gång. Mycket bra!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saltoluokta

Rekommenderad av Silas, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Helt fantastiskt på alla sätt. Extra tacksam för den fina veganska middagen jag fick. Och för att alla var så vänliga trots att vi hade specialönskemål. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Rekommenderas!

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Saltoluokta är en fantastisk plats. God mat och fin service!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.