STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (431 av 443 rekommenderar) (100 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(431 av 443rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 113)

Viktigt med positivt benötabde vid ankomst

Rekommenderad av Kriskors, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Det känns viktigt ni säkerställer stugvärdars utbildning i positivt bemötande vid ankomst, samt att tilliten till att man pratar sanning bejakas, särskilt i dessa corona tider. Också bra om stugvärd kan rekrutteras så lokalt som möjligt så man får känslan att dom har lokal kunskap om området dom befinner sig i och inte utför jobbet som en "alternativ semester." Ungdomsrabatt var inte möjlig att få vid online bookning fast det erbjöds på platserna som vistades.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fräscht

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Bra boende, god mat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trötta

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Vi hade förbokat lunch. Att istället bli serverade våfflor som lunch är ett skämt. Inget man precis står sig på. Dåligt ! Om ni hade meddelat oss hade vi kunnat parera detta med egen lunch. Att servera en soppa hade varit ett enkelt alternativ för er ... Middagen var inte alls i samma nivå som tidigare år. Det finns fina bänkar längs väggarna. Dock kunde man inte sitta där då det var fullt med brännässlor. Med tanke på att det är mycket barn i rörelse är ju detta inte alls bra -eller hur ?! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

God service, äckliga våtutrymmen

Rekommenderad av Åse Swedin, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Vi fick toppservice på alla sätt, men servicestationen var väldigt äcklig så den drog ned helheltsupplevelsen. Badrummen i huvudbyggnaden var bra. Middagsmaten var väldigt god för vuxna men dock inte alls anpassad för barn, det borde finnas en barnmeny också”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Behöver uppdateras

Rekommenderad av Carina Börjesdotter, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Det behövs fixas hållare till Torky både i köket o toaletter. Konstigt att det inte fanns i coronatider. Källsortering måste finnas i köket - som på Vålådalens station. Fler hyllor i kylskåpet. Saknas lappar o pennor i köket för att skriva datum o namn på mat. Dörrarna smäller hårt - går det att ställa om dem till lite mjukare? Någon skoborst ytterdörren vore bra. Sköna sängar. Trevlig personal. Borde funnits bättre reklam om stugan på Stora Sjöfallet -vi hade bott där en natt om vi vetat det i förväg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Nöjd kund

Rekommenderad av Fjällräv, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Mycket nöjt med vår vistelse. Ett extra plus var den proffsiga anpassningen i dessa Coronatider. Det fanns information, tvål och handsprit överallt. Alla gäster och all personal var så respektfulla och proffsiga mot varandra. Jag var inte orolig en enda gång. Mycket bra!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saltoluokta

Rekommenderad av Silas, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Helt fantastiskt på alla sätt. Extra tacksam för den fina veganska middagen jag fick. Och för att alla var så vänliga trots att vi hade specialönskemål. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Rekommenderas!

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Saltoluokta är en fantastisk plats. God mat och fin service!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hudvänligt 4bäddsrum i gamla station

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Vi hade en väldigt trevlig överraskning vid ankomst till stationen där det visade sig att rummet var försett med ett enkelt självhushållskök vilket underlättar enormt när man reser som hel småbarnsfamilj. Dock blev det klargjort för oss att vattnet inte skulle komma att sättas på under våran vistelse, egentligen utan någon konkret anledning till det,vilket såklart tog udden av överraskningen lite. Rummet var inte helt städat när vi anlände och vid vår ankomst fick vi ta bort gamla kvarglömda strumpor och ludd från sängarna. Avloppet som vi fick sagt skulle fungera var inte ihopskruvat vid våran ankomst vilket ledde till en flod av tortellinivatten i underskåp och golv, något man helst hade undvikit efter en lång resa med trötta, hungriga föräldrar och barn. Vi fick själva skruva ihop det. Rummet kändes över lag inte helt iordninggjort och redo för våran ankomst. Vi blev inte erbjudna någon kompensation för det faktum att vattnet som borde vara inkopplat på sommaren inte var det och fick heller ingen förklaring till varför. Annars allt som allt hade vi en mycket trevlig vistelse och fantastisk vandring med våran lilla dotter. Personalen var i alla andra frågor tillmötesgående och trevlig. Dock tycker vi, att oavsett det faktum att just vi inte visste att det borde finnas rinnande vatten i stugan så hade vi betalat fullt pris för våran vistelse och för en sådan brist i rummets grundutrustning hade vi förväntat oss ett prisavdrag eller annan form av kompensation. /fam. Eklund ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra service när den är tillgänglig

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Finner det orimligt att en smittskyddsåtgärd STF vidtar är att förvägra vandrare som dessutom är betalande medlemmar tillgång till faciliteter på stugorna och fjällstationer, samtidigt som man hänvisar till en "serviceavgift" varefter det helt plötsligt blir möjligt att nyttja alla faciliteter som förr. Detta är enligt min och många andras uppfattning endast en girig åtgärd för att öka vinsten när chans ges. Bättre vore att likt resten av samhället ställa högre krav på individen samt frambringa en distansering lokalt på stugorna under stugvärdarnas översyn. Jag hoppas att denna situation inte kvarstår länge till, eftersom detta inte är så främjande för friluftslivet som ni faktiskt i övrigt jobbar för. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.