STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (431 av 443 rekommenderar) (100 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(431 av 443rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 113)

Trevligt och mysigt

Rekommenderad av Heisenberg , Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Fint boende i underbar natur. Däremot måste de finns större och bättre torrrum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite snålt

Ej rekommenderad av Leif Ödman, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Hej Några kommentarer: Att checka ut efter kl 10:00, men före kl 12:”0 i mån av tillgänglighet borde ni inte ta ut en avgift för uta det skulle vara kostnadsfritt tycker jag. Det är för snålt för en organisation som STF. Saltoluoktas centralbyggnad är väldigt lyhört varför man i möjligaste mån borde placera barnfamiljer i entreplan. Inland får man en känsla av att personalen är där primärt för att vara nära fjällen och inte för att ge service åt gästerna. Detta gäller inte generellt utan som sagt i land. I övrigt är det en vacker anläggning, med en bra butik och belägen i en underskön natur. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

För dyrt

Ej rekommenderad av Slumpii, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Tar man över hutllösa 1450 kr per natt för rum utan badrum, alltså i sommar mer än hotell där frukost ingår, är man ute på hal is. Sängarna motsvarar inte hotellklass. STF måste vara mer aktiv och inte bara affärsdrivande, och ta tillvara alla möjligheter för stöttning från samhället. STF utför en samhällelig insats för folkhälsan, och majoriteten av befolkningen har inte råd att bo för denna kostnad. Det ska inte bara vara för hyfsat välbeställda att få denna rekreation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Dåliga möjligheter till Ändringar och avbokningar

Ej rekommenderad av Jens, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Med nya Covid/Corona regler krävdes det att man var tvungen att boka boendet innan man kom fram. Dock inga extra möjligheter till att avboka och/eller ändra sin bokning. Eftersom detta var i slutet av vår vandring så var vi i behov av att göra en sådan ändring pga oförutsedda händelser längst vägen, även kallad väder och vind. Vi försökte då ringa dit i 2 dagars tid där de lovade att ringa tillbaka vilket aldrig skede, även prov med mail gjordes utan svar. Allt som allt ledde detta till att mina drygt 2000 kr brände inne. Visste på förhand inte att STF var ett kallt vinstdrivande bolag och inte som jag tidigare trott en medlemsägd förening. Istället för att på ett humanistiskt sätt försöka hjälpa sina medlemmar, vilket vi försökte få när vi nått närmsta STF fjällstuga/-station, fick vi bara beskedet att ta kontakt med fjällbokningen. Till vilken vi aldrig nådde. Sent omsider har jag aldrig bott på STF Saltoluokta men kan inte tänka mig att det är särskilt bra då det inte verkar som om någon vill bo där och att man istället kräver betalt av de som försöker boka av. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bra rum men tråkig mat

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Vi bokade 2-bäddsrum med dusch och WC i Laponia. Ljust och fräscht, litet men helt okej för en natt. Det stora minuset var maten. Vi hade sett fram emot en god 2-rätters middag men den var absolut inte värd sitt pris på 350 kr/person. Smaklöst, stämde inte med menyn, såg inte aptitligt ut, smaker som inte harmonierade med varandra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Flällstation med högre standard

Rekommenderad av Bobbie, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Riktigt god mat och jättetrevligt bemötande av alla. Finare modernare fjällstation. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stressede personal

Ej rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark mån 20 jul 2020)
“Personalet var vansinnigt stressade, det aven om der var personale nok!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personal

Rekommenderad av Britta, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Kanske för lite personal som såg till att avstånd hölls helst vid incheckning som enligt information skulle ske utomhus För många på färjan vid ett tillfälle Papper fanns inte på utedassen och inte i Kebnats Ej heller i Nåjden Önskade en källsortering i köket ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det har ju blivit annorlunda i år antar ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Det har ju blivit annorlunda i år antar jag. Ni bör nog upplysa folk om att rummen är extremt lyhörda och man bör tänka på detta. Som vanligt är personalen väldigt vänliga, men dom skulle varit skarpare kring att man bör hålla avstånd. Folk glömmer detta snabbt och det var omöjligt att själv lyckas hålla avstånd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saltoluokta

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Denna pärla och för oss tillflyktsort för att komma från jobb och skola. Vi har varit här många gånger och aldrig besviken. Alltid trevlig personal och god mat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.