STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 518 av 536 rekommenderar (155 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(518 av 536rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 156)

Rummet

Rekommenderad av Boel, Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Vårt rum den sk bröllopssviten var utmärkt vad gäller toa och dusch som vi -jag och min syster- ville prioritera MEN sängarna var en katastrof - madrasserna var rena hängmattor. Så osköna dessutom ej städad under sängen. I övrigt var vår vistelse hos er utmärkt efter 10 dagar på fjället i tält. ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (lör 07 aug 2021)
Tack för din feedback Boel, ledsen att höra att du tyckte sängarna var osköna. De ligger på vår prio-lista att byta ut. Välkommen åter! /Julia, platschef Saltoluokta.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende - men för högt pris

Rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Bra bekvämt boende i fjällmiljö med bra frukost och en god fiskmiddag. Hänvisades av en personal till fullbelagt servicehus för mathållning, så vi använde köket i närliggande Kierkau som vi hänvisades till året innan. Fortfarande skräpigt runt fjällanläggningen som året innan och underhållsbehov av byggnader. Lite äventyrlig båtresa till Saltoluokta i blåsigt väder med osäker ombord- och landstigning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag bodde både i stugor och tältade . Ja...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Jag bodde både i stugor och tältade . Jag tycker tältavgiften var alldeles för hög, särskilt för medlemmar. Stugorna var översållad med information om allt mellan himmel och jord. Det borde göras mer lättillgängligt, kort stor text och bilder, inte hela noveller om vad som ska göras eller inte göras. Har det börjat en militant miljöaktivist på STF? Det skulle vara intressant att få en bra utvärdering om sophanteringen i Turist.Hur mycket det gav att gästerna bar med soporna. Om det blev mer skräp utmed lederna eller om det fungerade bra. Man köper varor i butiken och sedan ska man bära med sig förpackningarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevligt och vackert! Väl ordnat och väl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Trevligt och vackert! Väl ordnat och välkommnande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastun och dusch herrarnas

Rekommenderad av Fjällfisk, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Allt prima men jag sörjde att bastun var trasig. Borde vara prio ett när ekonomin blir bättre. Vackraste bastun i Sverige? Golvet och avloppet i herrarnas dusch är hopplöst. Brödrost till servicehuset? ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nice accommodation before starting a long hiking.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Saltluokta is the starting point for Kungsleden to Kkvikkjokk. It is very nice to stay there even on an extra days before going to a long hiking. It serves good food and nice opportunity to meet other hikers, who may go to the same destination. If there is a bench at the beach, it makes more attractive for people to stay there.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sarek vandrare

Rekommenderad av Evert , Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Mycket positiva personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bekvämt boende i fjällen

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Modernt rum i annexet Laponia. Enda minus var att det bara fanns ett badrum. En separat toalett till hade varit bra. Trevliga sällskapsutrymmen. God frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

en fjällstuga med campingplats och bara 2 dusch och 3 toilett och några utedass

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“jag betalade 1300 kr per natt men för vad? ohygienisk och mitt rum kunde jag inte låsa. personal topp men anledning inte ok. för 1300 kr kan jag sover i hotellet med egen dusch ,frukost och sängkläder i 2 nätter och jag kan låsa min dörr. jag är helt klart missnöjd med saltoulokta. kännde mig äcklad när jag måste borsta mina tänder på en toalett var minst 60 personer går på ( man och kvinnor) man är rädd att får corona med hem. aldrig mer saltoluokta för min del!”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (mån 02 aug 2021)
Hej! Tack för din feeback. Jag är ledsen att du haft en tråkig upplevelse av Saltoluokta. Hygienen är givetvis viktig och något vi prioriterar. Om du ändå skulle tänka dig att besöka oss igen, rekommenderar jag dig att göra det under lågsäsong då vistelsen förmodligen kommer att upplevas annorlunda. Vintersäsongen, samt september är lugnare perioder hos oss. Ha en fortsatt trevlig sommar! /Julia, platschef Saltoluokta
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

På gränsen till vildmarken

Rekommenderad av Björne, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Sov så gott i den enkla stuga som var vårt hem en natt innan vi begav oss vidare upp i fjällvärlden. Ett vänligt mottagande och en utomordentlig middag bidrog ytterligare till det positiva helhetsintrycket av detta boende. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-17 19:09:50, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.