STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 278 av 286 rekommenderar (89 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(278 av 286rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 89)

Trevlig vistelse

Rekommenderad av H och H, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Trevligt med otroligt vackra omgivningar och trevlig personal. Frukostvärdinnan ena morgonen kändes lite "slutet på säsongen trött" då hon ställde en tom termos vi skulle få låna för lunch paketet på vårt frukostbord utan att säga något. När jag lite osäkert frågade henne när hon kom ut nästa gång om jag skulle fylla den själv från frukostrummets kaffemaskin verkade hon lite trött och sa att det nog inte var någon bra idé och gick in och fyllde på den inne i köket med en liten nästan osynlig suck. Som förstagångs besökare vet man inte allt och som personal tycker jag att man bör orka med alla frågor ända in till slutet av säsongen vilket hon inte riktigt lyckades med. Förutom det otroligt fin och proffsig personal och den andra lite äldre frukostvärdinnan var väldigt trevlig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt o vackert ställe. Fantastisk natu...

Rekommenderad av Benke, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Mysigt o vackert ställe. Fantastisk natur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi trivs jättebra på Saltolukta och förs...

Rekommenderad av Aylin, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Vi trivs jättebra på Saltolukta och försöker avsluta våra årliga vandringar där varje år!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Jag skulle vilja rekommendera Saltoluokta att ta inspiration av hur de coronasäkrat frukosten i Kvikkjokk. Kändes mycket säkrare att få önska sin frukost i förväg och bli serverad vid bordet på bestämd tid. Om det inte är möjligt så borde personalen ändå ha förberett bordsplacering och sagt till i vilken ordning vi skulle gå. Blev lite trångt vid buffén”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Barnbarnens första kontakt med fjällen

Rekommenderad av Aina, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Firade sonens 40-års dag (present till familjen) och både gluten och laktos funkade. En kväll serverades fisk och jag noterade det under dagen och frågade personalen om något annan kan erbjudas barnen, då de är dåliga på att rensa fisk. Barnen fick korv till middagen och var helt nöjda. Dessutom fick de risgrynsgröt en morgon, riktig succe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dusch

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Synd att bastun inte var igång - hade sett fram mot det. Det borde vara möjligt för ett begränsat antal bastubadare. F&S har inga sådana restriktioner för sina omklädningsrum, så jag undrar vem som har den "vetenskapliga evidensen" på sin sida? Därför var det ännu mer en besvikelse när duschvattnet var ljummet/kallt. Men det är minor trubbel i en positiv helhetsupplevelse. Trevligt bemötande och hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Middagen var bra, men den harr varit bättre tidigare år, frukosten var också bra me den har varit bättre

Rekommenderad av Håkan S, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Jag tycker att det var bra utifrån det som Corona ställt till med.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Första gången vi provar på fjällvandring...

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Första gången vi provar på fjällvandring och får tipset av en bekant om er anläggning. Vi fick härliga dagar här med fint väder och vandningar. Underbart god middag på kvällarna i en mysig miljö. Glada trevliga och hjälpsamma var alla som jobbade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat och info.

Rekommenderad av Moni, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Jämfört med tidigare besök var maten ganska ordinär. Vi förväntade oss mer fantasirik mat trots corona. Bemötande och service var som tidigare excellent. Information om vad som ingick i rumspriset var otydligt, ex framkom inte om det fanns lakan, örngott och påslakan i rummet. Detta resulterade i att vi tagit med detta, vilket var onödigt. Tungt för pensionärer.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pricken över i saknades

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Boendet var bra. Bemötandet av personalen mycket bra, trevligt och proffsigt. Vandringarna som vanligt underbara. Det som vi hade hoppats på som pricken över i var en besvikelse. Nämligen maten. Tyvärr relativt smaklös och även delvis kall vid servering. Även frukostbrödet var tyvärr smaklöst. Vi upplevde en stor kvalitetssänkning sedan senaste besöket. Sammantaget sänker det den totala upplevelsen. Med vänlig hälsning, Jonas Qvist ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.