STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (346 av 355 rekommenderar) (61 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(346 av 355rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 61)

Fantastisk mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Fantastisk mat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stämningsfullt och trevligt i Salto

Rekommenderad av Ullis, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“STF Salto erbjuder mysig stämning, god mat i genuin miljö med fjället runt knuten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Salto bjuder som vanligt på god mat. Ble...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Salto bjuder som vanligt på god mat. Blev dock lite konfunderad över hur man löste min nötallergi. på min chokladkaka syntes det tydligt att man bara plockat bort nötterna som legat ovanpå. Som tur är är inte jag superallergisk, men en sådan lösning kan bli förödande för andra. Trevlig och serviceinriktad personal, men för få i receptionen. Det som verkligen drar ner betyget på fjällstationen är att det (som vanligt) inte fanns något varmvatten i duscharna i servicebyggnaden. Det är INTE ok att behöva duscha och tvätta av sig efter 10 dagar i Sarek i vatten som är kallare än i jåkkarna. Framförallt inte om man kommer till duscharna när bastun precis värmts upp. Skaffa en större varmvattenberedare eller använd värmen från bastun till att värma upp vattnet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fortsätt i denna anda!

Rekommenderad av Anna Nilsdotter, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Fantastiskt fint läge där man utnyttjat traditionen på ett utmärkt sätt! Härlig miljö och otroligt god mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag gillar salto men blev lite irriterad...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Jag gillar salto men blev lite irriterad på att personalen denna gång inte verkade ha så bra koll, de hade blandat ihop beställningar och försökte få mig att betala flera hundra mer än jag borde. Lyckades inte få ett kvitto som stämde även om de till slut justerade så att priset stämde. Min vän fick inte information om att hon hamnade i ett hundrum när hon bokade via telefon heller. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Magisk

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Utsikterna från bastun var helt grymma. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Totalupplevelse

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Vandring med natursecenerier och sedan god mant på kvällen Det kan inte bli bättre för kropp och själ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Lena P, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Trevlig middagsvärdinna med engagemang och berättelse om Langas. I receptionen fångas jag upp för att de sett att vi bokats på fel båt till vår vidare helikoptertur tillbaka till Kvikkjokk där vi startat vår vandring. Toppen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Guldkornet i Fjällen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Mycket trevlig och serviceinriktad personal! Dessutom som alltid fantastiskt god mat! Ett perfekt avslut på en perfekt fjällvistelse med boende i både fjällstuga och på fjällstation. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Högsta betyg till personal och mat! Bygg...

Rekommenderad av Ullabjörn, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Högsta betyg till personal och mat! Byggnader och inredning skulle må bra av en upprustning/reparationer här och var. T.ex. en smällande ytterdörr i huvudbyggnaden, fel fall på duschgolvet, trasiga stolar, myggnät, handtag, etc.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.