STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (431 av 443 rekommenderar) (100 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(431 av 443rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 109)

Pricken över i saknades

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Boendet var bra. Bemötandet av personalen mycket bra, trevligt och proffsigt. Vandringarna som vanligt underbara. Det som vi hade hoppats på som pricken över i var en besvikelse. Nämligen maten. Tyvärr relativt smaklös och även delvis kall vid servering. Även frukostbrödet var tyvärr smaklöst. Vi upplevde en stor kvalitetssänkning sedan senaste besöket. Sammantaget sänker det den totala upplevelsen. Med vänlig hälsning, Jonas Qvist ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anette, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Middagen genomfördes väl men vi blev förvånade över att frukosten serverades som en buffe, med trängsel som följd. Det blev svårt att hålla behörigt avstånd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Störande nattsömn

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Efter ett anta dygn ute i tält såg jag fram emot att både få sova skönt och att få sova ut. Tyvärr blev det inte så. I rummet bredvid, vägg i vägg skrek en bebis under hela natten. Det var fruktansvärt störande. Alla har naturligtvis rätt att vistas här. ,men när jag får frågan av er på mail och ska tycka till, måste jag säga att jag är mkt missnöjd med just den natten. Betalat fullt pris och då vill jag också ha lugn och ro. Här måste ni tänka till lite, och försöka placera familjer med småbarn tillsammans, kanske i ett eget hus, så att de inte stör andra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personalen är mkt serviceminded! Glada o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Personalen är mkt serviceminded! Glada o positiva Frukosten :Inget saknades Middagen:God smak på maträtterna Rostade rotfrukterna perfekt konsistens ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saltoloukta är alltid en pärla att besöka!

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Var gång man tar båten över Langas infinner sig lugn och trivsel. Bra folk som jobbar på stationen, mycket att se och göra och alltid god mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härlig fjällyx

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Det var härligt att avsluta vandringen i Saltoloukta efter en vecka med tält och frystorkat. Maten både till middag och frukost var supergod och riklig, och personalen oerhört vänlig och hjälpsam. Det nyckellösa boendet ger precis den tillitskänsla man vant sig vid på fjället, och rummen var rena och bekväma. Prislappen var dock i högsta laget jämfört med standarden på rummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mat

Rekommenderad av Kjell Andersson, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Tyvärr var middagen i år inte alls i klass med tidigare år. Sönderkokt älggryta!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härliga dagsturer från Saltoloukta

Rekommenderad av TuristenTorill , Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Jag bodde 3 nätter på Fjällstationen Saltoloukta och gjorde dagsturer. Det var strålande sol och fanns mycket att se alldeles runt knuten. Jag hann med att gå på Kungsleden, att bestiga ett närliggande fjäll, besöka samevistet. Fanns även en ravin värt ett besök och en förfallen kåta. Fin plats att besöka i fjällen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En underbar fjällanläggning, precis som ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“En underbar fjällanläggning, precis som det ska vara ( ändra inte på någoting, varken inre ell yttre)den har allt det man behöver, inte som Stureplan Nord (keb) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ensamfjällvandring

Rekommenderad av Evert , Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Mycket uppskattad personal. Mycket bra ordning med sittning till middagen. All personal glada och positiva. Frukostbuffé mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.