STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 373 av 383 rekommenderar (110 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(373 av 383rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 110)

Rörigt bemötande vid ankomst, långa vänt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 04 apr 2022)
“Rörigt bemötande vid ankomst, långa väntetider i receptionen, mestadels oengagerad reception, samt toaletter som luktade tar ned betyget. I övrigt en vacker plats och god mat (men lite väl dyr?). ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tis 05 apr 2022)
Hej! Tråkigt att du upplevde bemötandet i receptionen som rörigt och oengagerad. När många gäster anländer samtidigt kan det tyvärr upplevas som det innan alla blivit incheckade. Hoppas ändå att du hade en trevlig vistelse överlag, välkommen åter!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nöjd, men

Rekommenderad av Far och son, Sverige (Sverige sön 03 apr 2022)
“Vi har haft en i stort fin fjällsemester och avslutningen med bastu och god middag var excellent! Enda negativa vid Saltoluokta var att det bara fanns en dusch i bastun. En större bastu är nog oxå att rekommendera. Sen har det tyvärr blivit så att skidåkare som vill njuta av naturens lugn måste välja att gå utanför lederna, skotertrafiken är hemsk och den ena karavanens oljud och avgaser hinner just försvinna innan nästa karavan hörs i fjärran. Vi röstar för att delar av fjällen stängs av för nöjeskörning. ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tis 05 apr 2022)
Hej! Tack för besöket! Ena duschen var trasig och vi väntade på en extradel. Nu fungerar den fint igen. Så tråkigt att skoterkörningen upplevdes som störande, vi hoppas såklart att alla kan njuta av fjällen på ett ömsesidigt sätt. Välkommen åter! /Julia, Platschef
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great Place

Rekommenderad av Anonym, Österrike (Österrike ons 30 mar 2022)
“A really nice Station, Great Restaurant, big shop, nice Facilities”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig och genuin fjällstation. ...

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige tor 17 mar 2022)
“Mycket trevlig och genuin fjällstation. Barnstolar saknas dessvärre i självhushållsköket. Rörig servering till middagen, kaffet räckte inte så alla ens fick en kopp. När resten av kaffet kom (20min senare trots flera påminnelser) bad de samtidigt att vi skulle börja gå iväg för att nästa sittning skulle börja.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (mån 28 mar 2022)
Barnstolar har vi på anläggningen, dem hade nog fått fötter så vi ska se till att dem kommer tillbaka till Nåiden. Tråkigt med kaffet, vi vill såklart alltid se till att våra gäster ska bli serverade i tid! Välkommen åter! Julia, Platschef
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Suveränt

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige ons 16 mar 2022)
“Kombinationen av storslagen natur, härlig fjällstationskänsla, god mat och kunnig och trevlig personal är oslagbar! ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (mån 28 mar 2022)
Tack för uppskattning och fina ord, välkommen åter! Hälsningar Julia, Platschef.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart läge och ställe

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 mar 2022)
“Underbara dagar med yoga och turåkning! Fint boende, men väldigt kallt på rummen i huvudbyggnaden första nätterna. sedan var toaletterna i korridoren ganska sunkiga och luktade. Synd att duschrum etc har renoverats på typ 80-talet, funkade, men inte så njutningsfullt. Väldigt god mat, men konstig och omständig beställning av dryck etc - kunde göras mkt enklare. Yogan var väldigt bra - eloge till Lisa, både för yoga - men också för servicekänsla, skratt och fantastiskt bemötande. Skidåkningen var fin - men här skulle det kunna vara en ännu bättre upplevelse, med mer servicekänsla, och "vi-känsla". Saknade också generellt ett "värdskap" - skulle önskat mer leenden, mer frågor hur dagen varit, ,er personlig service helt enkelt. Vedbastun vid sjön och bada i vaken var underbart!”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (mån 28 mar 2022)
Hej! Tack för ditt besök! Tråkigt att värmen inte höll och att du upplevde toaletterna som sunkiga. Vi planerar ständigt för underhåll av anläggningen för att ge dig som gäst den bästa upplevelsen, tyvärr hinner vi bara med några underhållspunkter per år då vi har begränsad tid på året som det kan genomföras. Yogasalen var ett projekt som gjordes häromåret som möjliggjort att vi kan ta emot yogagrupper, vilket vi är jätteglada för! Det låter ändå som att din vistelse i helhet var bra, men jag håller med på att ett leende för mycket aldrig är fel. Välkommen åter! Julia, Platschef.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Övernattning med familjen

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tor 10 mar 2022)
“Vi skidade från Kebnats där vi lämnade bilen (3,5km) med två barn. Vi fick bra mottagande av den serviceinriktade personalen som tog fram pulkor för barnen. Bra utrymmen för både egen matsäck och resturang. Vi lyxade med både middag och frukost på restaurangen och tycker det var både gemytligt och god mat! Mycket trevlig vistelse ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (mån 28 mar 2022)
Fint att ni hade en vistelse, och att barnen också trivdes bra. Välkomna åter! Hälsningar Julia, platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hade blivit fel i bokningen så att vi f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 okt 2021)
“ Hade blivit fel i bokningen så att vi fick två rum istället för ett. Det gick inte att ändra trots att det fanns personer som ville ha rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dubbelbetalning

Rekommenderad av boj, Sverige (Sverige lör 25 sep 2021)
“Jag hade uppenbarligen tryckt två gånger på boka knappen varför vi (5 persoenr) fick dubbelt så många rum som vi behövde. Detta uppdagades först när vi bokade in. Vet inte om det gick att hyra ut överbokningen, om så borde vi kompenserats på något vis. Personalen gjorde vad dom kunde för att hjälpa oss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyxboende

Rekommenderad av fjällrövarana, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“Efter vandring genom Sarek och många nätter i tält unnande vi oss finaste rummet på fjällstationen, med egen dusch och toalett. Rummet motsvarade alla förväntningar. Personalen är välkomnande och trevlig som alltid och maten smakade ljuvligt. Enda minuset var att folk misstog dörren till vårt rum för toalett och drog i den ofta. Kanske går det att ha en tydligare skylt på dörren? Vi löste det genom att ställa en stol i vägen.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (fre 22 okt 2021)
Vad roligt att höra att ni hade en fin vistelse och att rummet levde upp till förväntningarna! Olyckligt med dörren, vi ska titta på vad vi kan göra för att undvika at det händer fler gånger. Välkommen åter! /Julia, Platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.