STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (420 av 429 rekommenderar) (84 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(420 av 429rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 84)

Skulle uppskatta fler toaletter i huvudb...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Skulle uppskatta fler toaletter i huvudbyggnaden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

The well preserved history of the site g...

Rekommenderad av M, Finland (Finland lör 24 aug 2019)
“The well preserved history of the site gives it a warm and cozy feel. Food was excellent both on the boat and in the hotel. Cleanliness of the main building needed some attention as dirt and sand was dragged in by customers and it wasn't sweapt away by staff.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pepparosmauka

Rekommenderad av Victor, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Mycket härligt ställe! Bra utbud av service så att man kan anpassa till om man vill köra det karga fjällivet eller ha det lite lyxigare-”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig fjällstation

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Detta boende är trevligt och bra på alla sätt. Men Check in tog evigheter. Man borde ju veta att alla kommer på en gång med båten och då kanske ha extra personal. Nu skulle personen i receptionen parallellt med incheckning avbryta med försäljning och långrandig information om turer och annat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Miljön och omgivningarna i Salto är fant...

Rekommenderad av Trogen besökare, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Miljön och omgivningarna i Salto är fantastiska. Huvudbyggnaden och båten Langas bidrar till den fina miljön. Jag tycker dock att närmiljön runt fjällstationen börjar se lite skräpig ut. Det ligger tex bråte runt husen i närmiljön som gör att helhetsintrycket dras ned. Jag förstår att slitaget är hårt på stationen men det gör att man måste lägga ned mer möda på att hålla det snyggt och inre låta utrangerade saker bli liggandes. Middagen var dock som vanligt fantastiskt god och trevlig. Bra koncept som håller i längden.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Salto kändes lite slitet, lite halvdekis...

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Salto kändes lite slitet, lite halvdekis och inte superfräscht. Rummen fina i gamla huset, men kändes som att hela stället behövde en genomgång, varsamt men uppfräschande. Bastuanläggningen för mycket plastmatte-70-tal, många onödigt fula detaljer, fantastisk utsikt och allt fungerade. Men det skulle kunnat vara så otroligt mycket bättre. Maten fin, Pulled älg var helt fantastisk, alla tre salladerna fina men saknade "the final touch" smakmässigt, saknade olja, vitlök, örtkryddor och pricken över i. Linsgrytsoppan till lunch nästa dag var riktigt bra och det var rödbetshummusen också.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Not very clean on arrival, and there are...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien sön 18 aug 2019)
“Not very clean on arrival, and there are few toilets and showers for all the people who crowd in to use them. Same with the lounge. Why not charge those who are camping or just seeking temporary shelter. Becomes quite unpleasant for those who are paying.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ej prisvärt, men fint läge, mysiga rum och god mat

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“God mat och mycket bra service i restaurangen. Trevlig personal där. Mysiga rum i huvudbyggnaden. Kall bastu som vi trots detta fick betala 1100 kr för. Saknas baljor och andra tvättmöjligheter. Trasig brygga med uppstående spikar. Dyrt för standarden. Stank i köket där alla gick barfota. Lång kö till toa. Betalade 8800 för två fyrbäddsrum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Första resan långt norrut - men inte den sista!

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Det var en härlig upplevelse att bo på Saltoloukta fjällstation. Eftersom jag inte tidigare varit gäst på något liknande boende har jag inte något att jämföra med. Men att vandra upp på fjället och se den storslagna vyn gjorde ett starkt intryck. Det var också roligt att möta de unga entusiastiska medarbetarna som bjöd på sig själva och gav god service. En god trerättersmiddag på kvällen med lokala råvaror skapade trivsam samvaro inte minst det charmiga kaffetalet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hur trevligt som helst

Rekommenderad av Jompa, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Hur trevligt som helst”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews