STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (431 av 443 rekommenderar) (100 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(431 av 443rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 113)

Pensionärsrabatt?

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Saltoluokta är en trevlig anläggning med med mycket gott bemötande från personal. Jag har beskt anläggningen vid ett par tidigare tillfällen, en det var länge sedan och alltid som slutstation efter Sarekvandringar. Det enda negativa är att vistelsen blev mycket dyr för oss som numera bara lever på pension. Skulle det vara orimligt med en pensionärsrabatt? Inte minst i dessa tider bör äldres resande i landet gynnas, tycker jag. Många av oss har ju dessutom varit medlemmar i många år och bott på fjällanläggningar och vandrarhem vid ett otal tillfällen och sålunda lagt ned åtskilliga summor genom åren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Magiskt!

Rekommenderad av Ann-Sophie, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Det enda som inte fungerade så bra var vår anmälan om att vi var gluten och mjölkintoleranta. Det var vid flera tillfällen fel mat på bordet i matsalen när vi kom och vi råkade äta av den. Det är tur att vi inte är så allvarligt allergiska. Det verkade som om matsalens bokningssystem inte fungerade så bra. Vi hade vid ett tillfälle bokat middag och när vi kom fanns inget bord bokat för oss. Det var heller inte tydligt hur man skulle källsortera på engelska i köket, vilket gjorde att folk lämnade förpackningar i köket eller kastade dem i soporna. Det skulle också behövas att någon från personalen går bort till köket någon gång per dag för att se om det behövdes tömmas sopor eller städas undan lite. Det var enda platsen som vi upplevde inte var tillräckligt städad. För övrigt är vi mycket nöjda och hade en helt fantastisk och oförglömlig vecka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Great place to have a break during kungsleden

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna lör 12 sep 2020)
“This is just a good place to take a break during your kungsleden hike. Accomodation is very nice and clean. Showers have hot water and have a good pressure. So all in all I really enjoyed my stay here.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gemytlig fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“En genuint trevlig fjällstation som vi gärna kommer tillbaka till!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Resting for hikers

Rekommenderad av Pierre and Nolwenn, Frankrike (Frankrike mån 07 sep 2020)
“After some days of hiking, this fjallstation is a kind of paradise. You can washing you and eat some good meals with a beer, a glass of wine or what you like. All the team is helpful and very nice. Thank you again”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig vistelse

Rekommenderad av H och H, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Trevligt med otroligt vackra omgivningar och trevlig personal. Frukostvärdinnan ena morgonen kändes lite "slutet på säsongen trött" då hon ställde en tom termos vi skulle få låna för lunch paketet på vårt frukostbord utan att säga något. När jag lite osäkert frågade henne när hon kom ut nästa gång om jag skulle fylla den själv från frukostrummets kaffemaskin verkade hon lite trött och sa att det nog inte var någon bra idé och gick in och fyllde på den inne i köket med en liten nästan osynlig suck. Som förstagångs besökare vet man inte allt och som personal tycker jag att man bör orka med alla frågor ända in till slutet av säsongen vilket hon inte riktigt lyckades med. Förutom det otroligt fin och proffsig personal och den andra lite äldre frukostvärdinnan var väldigt trevlig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt o vackert ställe. Fantastisk natu...

Rekommenderad av Benke, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Mysigt o vackert ställe. Fantastisk natur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi trivs jättebra på Saltolukta och förs...

Rekommenderad av Aylin, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Vi trivs jättebra på Saltolukta och försöker avsluta våra årliga vandringar där varje år!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Jag skulle vilja rekommendera Saltoluokta att ta inspiration av hur de coronasäkrat frukosten i Kvikkjokk. Kändes mycket säkrare att få önska sin frukost i förväg och bli serverad vid bordet på bestämd tid. Om det inte är möjligt så borde personalen ändå ha förberett bordsplacering och sagt till i vilken ordning vi skulle gå. Blev lite trångt vid buffén”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Barnbarnens första kontakt med fjällen

Rekommenderad av Aina, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Firade sonens 40-års dag (present till familjen) och både gluten och laktos funkade. En kväll serverades fisk och jag noterade det under dagen och frågade personalen om något annan kan erbjudas barnen, då de är dåliga på att rensa fisk. Barnen fick korv till middagen och var helt nöjda. Dessutom fick de risgrynsgröt en morgon, riktig succe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.