STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 518 av 536 rekommenderar (155 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(518 av 536rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 155)

Världsklass

Rekommenderad av Pea Israelsson, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Unik upplevelse där maten dock kan bli bättre, kaffet var snudd på en katastrof.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Saltuloukta

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Otrolig personal med mycket högt familjärt servicetänk. Porten till fjällvärlden! Själva station Saltuloukta kunde vara lite mer städat runt igring byggnaderna, men rummen var fräscha. Kommer helt klart tillbaka hit för gånger!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Great place to stay on the trail

Rekommenderad av Kungsleden completer, Storbritannien (Storbritannien mån 21 sep 2020)
“Love the buffet evening meal at this station. Easily the best food out of all the stations along the trail. Staff are super friendly as well. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Höst i Salto

Rekommenderad av Kattis, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Underbart resmål om man lätt vill komma ut i fjällvärlden. Med dagsturer slipper man tung packning. Perfekt för de som vill testa fjällvandring. För vana vandrare är det ett härligt vattenhål med bastu och god mat efter en lång tur. Personalen suveränt kunniga och hjälpsamma. Allt andas lugn och harmoni. Maten god och närproducerad. Vi stannade 4 nätter och fick fina vandringar med fjällen i höstskrud. Stora sjöfallsturen var mycket trevlig med en duktig guide. Vi är helnöjda med vistelsen och tycker det var hög coronasäkerhet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bastu

Rekommenderad av baerlapp, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Att betala 850kr för 2 timmars bastubadande är absolut för mycket!!!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personalen är fenomenal! helt otrolig service!

Rekommenderad av J.Sonde, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Stationen är vacker och i mångt och mycket gammal och genuin. Det var ok städat på rummet om än lite damm här och var, sängarna relativt hårda, då madrasserna är tunna. Men man glömmer allt sånt när personalen är hur trevliga och hjälpsamma som helst, alltså de gör allt med ett leende poå läpparna förklarar saker metodiskt och pedagogiskt, fixar lyhörda gör det lilla extra alltid. Maten är fantastisk! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig, hemtrevlig atmosfär samt kunnig o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Mysig, hemtrevlig atmosfär samt kunnig och väldigt trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bekväm fjällvandring

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Bodde på fjällstationen med alla tillval; middag, frukost, lunchpaket, städning mm. Mycket nöjd med upplevelsen. Basalt boende men fullt tillräckligt som bekvämt alternativ till tält eller motsvarande. Middagarna mycket bra, vällagade och med lokal anknytning. Perfekt för en familj utan stor fjällvana”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ros o ris

Rekommenderad av The devil is in the details, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Trevlig och tjänstvillig personal hela tiden. Lite sloppy i detaljerna på flera håll, troligen sådant som är ganska lätt att åtgärda. Duschhållaren i vårt badrum satt löst, skruvarna i väggen gick bara runt, antagligen för att man satt vanlig plugg i gipsplatta när man skulle använt ett Molly-ankare. Min säng stod mot yttervägg med fönster. Under fönstret satt ett el-element som man aldrig skulle våga sätta på. Ljusknappen i badrummet satt på duschsidan, etc. God mat och gott hembakat bröd, men om man stannar längre än tre dagar (promptas med rabatter för 4-5 dagar), så får man äta samma middagsmeny igen (tredagarscykel).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pensionärsrabatt?

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Saltoluokta är en trevlig anläggning med med mycket gott bemötande från personal. Jag har beskt anläggningen vid ett par tidigare tillfällen, en det var länge sedan och alltid som slutstation efter Sarekvandringar. Det enda negativa är att vistelsen blev mycket dyr för oss som numera bara lever på pension. Skulle det vara orimligt med en pensionärsrabatt? Inte minst i dessa tider bör äldres resande i landet gynnas, tycker jag. Många av oss har ju dessutom varit medlemmar i många år och bott på fjällanläggningar och vandrarhem vid ett otal tillfällen och sålunda lagt ned åtskilliga summor genom åren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.