STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (921 av 951 rekommenderar) (240 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(921 av 951rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 247)

Vackert renoverat men dyrt för standarden

Rekommenderad av Ann-Sofie , Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Boendet var snyggt inrett och vackert ino husreniverst men för det priset borde bastu finnas eller öppen spis. Dock är vi nöjda m boendet ic restaurangen bjöd på supergod middag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det behövs skohorn i stugorna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Det behövs skohorn i stugorna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevlig anläggning som ligger bra till n...

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Trevlig anläggning som ligger bra till när man kommer vandrande söderifrån. Generösa utrymmen och trevlig personal. Dessutom lite att titta på runtomkring. Det jag är mest besviken på är att Naturrummet inte var öppet, det som drivs av Lst. De påstod att de hade 100 personer per dag. Detta borde gå att hantera på vanligt sätt med avstånd - men de gjorde det enkelt för sig och stängde. Absolut inte STF:s fel - men det drabbar...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Proffsigt bemötande och fantastisk mat, ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Proffsigt bemötande och fantastisk mat, personalen ansvarsfull och väl medveten om Corona läget”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi saknade mikro och lite mer kastruller...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Vi saknade mikro och lite mer kastruller o köksredskap. Bra med det stora frysfacket. Sängarna var sköna. Badrummets standard var sisådär, men...vi hade en fantastisk vistelse och all personal vi var i kontakt med var fantastisk på alla sätt o vis.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Corona men ändå...

Ej rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Ni har krånglat till det. Ok det är en pandemi men varför stänga bastun i alla stugor? Det är ju där man håller sig ren! Enkelt att lösa med en lista. Alla får 20 min var och så får man boka en tid per person eller sällskap! Och om smittspridning är orsaken varför har ni buffén öppen!? Alla på samma ställe, samma skedar etc. Mycket större risk för smittspridning. Jag kanske är cynisk men jag tror det beror på att frukost ger inkomst medan bastun kostar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fantastiskt boende i en fantastisk miljö

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Bra, trevlig och tålmodig service. God mat. Fantastiska omgivningaroch många möjligheter till bra dagsutflykter. Mycketfunktionella och trevliga stugor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra ställe med bra personal

Rekommenderad av Rasmus, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Fantastiskt fint ställe, turiststationen är bra placerad mitt i det vackra och med riktigt bra personal som är väldigt hjälpsam.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Absikos är mitt stamställe i fjällen sed...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Absikos är mitt stamställe i fjällen sedan många många år och det säger väl det mesta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.