STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1042 av 1077 rekommenderar) (242 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1042 av 1077rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 242)

Fjällvistelse med guldkant!

Rekommenderad av Åggan, Sverige (Sverige tis 03 dec 2019)
“Vi kommer till fjällstationen mitt i smällkalla vintern och kliver in i en härlig bubbla av värme och gemytlighet. Det stormar ute men här inne sitter vi och avnjuter en trerätters middag med gott vin, det kan inte bli bättre :-) Alla gjorde sitt bästa för att vi skulle få en trevlig vistelse och vi njöt i fulla drag. Mysigt och välkomnande, med fantastisk natur precis utanför fönstret. Hoppas på att kunna återkomma snart igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko Gem

Rekommenderad av Amy, USA (USA mån 02 dec 2019)
“We stayed 4 nights in a cabin with 4 adults and one child. The cabin was clean and well-appointed. I had expected it to be quite rustic but i was pleasantly surprised. One important thing to note is the steepness of the winding stairs to the second floor. Definitely not suitable for someone with mobility concerns. Staff was friendly and helpful. Perfect location for a day trip to Narvik, Norway and lots of great (dark) places to watch for Northern Lights. We stayed in late November. Lots of snow and winter road conditions but felt very safe as we are experienced winter drivers. We all would like to come back to experience Abisko again!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige lör 30 nov 2019)
“Jätte fint och trevligt hotell men framför allt en underbart trevlig och proffesionell personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

So special

Rekommenderad av P.S., USA (USA lör 30 nov 2019)
“This secluded hostel is a winter paradise, not luxurious but very very special.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Really pleasant stay

Rekommenderad av Metz, Storbritannien (Storbritannien tis 26 nov 2019)
“My partner and I really enjoyed our stay at STF Abisko for 3 nights in a twin room in the main building. The staff were friendly, polite and efficient. There were useful facilities including: a drying room (in case of wet shoes and socks after hiking), drop-in sessions with local guides (for advice on trails) and a fireplace / library with books and games (for fika and activities when it's dark or rainy). The breakfast was varied and filling, and the restaurant dinner was pricy but well worth the cost. We really valued their efforts to be sustainable and eco friendly”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

My impression

Rekommenderad av Felipe, Sverige (Sverige mån 28 okt 2019)
“This was my very first trip to STF Turiststation and I can say that it exceeded my expectations. Very efficient personnel, facilities always clean and tidy. Of course that's also dependent on the guests since it's a hostel but I'm sure that guests behave accordingly when they understand the level of the service they paid for. I had a peculiar experience because I've lost my phone just before getting my flight from Arlanda to Kiruna which made buying train tickets a nightmare. But I had no problems at all in Abisko. Actually I asked help to Jonas with issues related to the loss of my phone and he did the best he could to help me out, very polite and clear with all information. I would like to acknowledge you guys for the service you offer, congratulations!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket kunnig och trevlig personal i rec...

Rekommenderad av Thomas Eriksson, Sverige (Sverige tis 15 okt 2019)
“Mycket kunnig och trevlig personal i receptionen. Mycket bra tips om dagsvandringar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko dålgt väder

Rekommenderad av hans.eek@fripost.se, Sverige (Sverige fre 11 okt 2019)
“Turiststationen stängd. Igen mat, Ingen frukost. Iinga transporter, ingen möjlighet att vandra. Snöglopp, halt. Ingen möjlighet till taxi. Åkte tillbaka till Kiruna en dag i förväg.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket avslappnat och behagligt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Det här var mitt tredje besök (första för mm man) och jag uppskattar Abisko turiststation väldigt mycket för den avslappnade atmosfären samtidigt som ”all” service finns. Glad och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Abisko-för alla

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Jag kan bara säga att Abisko med dess turiststation och vandrarhem är en stor upplevelse, oavsett vem man är, dock förutsatt man är natur- och friluftsintresserad! Vare sig Du är ung eller äldre, fullt rörlig eller kanske är beroende av hjälpmedel för att ta Dig fram, har Abisko något att erbjuda just Dig! Jag har själv varit uppe i Abisko de senaste fyra (4) åren och varje gång har jag varit lika imponerad av det tillmötesgående jag mött! Jag har vid dessa besök bott på vandrarhemmet Keron och alltid varit lika nöjd efteråt. Alltid lika välstädat, hygienutrymmena alltid lika rena och välhållna, kort sagt mycket beröm till alla Er som ser till att vi, Era gäster, ska få en så positiv upplevelse som möjligt. Den långa tågresan från Lund är dessutom inte, på något sätt, avskräckande, då jag tänker på att ännu en gång få uppleva den underbara fjällvärlden och fjällens verkliga själ! Och jag tvekar inte en sekund att föreslå min dotter och hennes familj, inklusive mitt första barnbarn, att de borde besöka Abisko och gärna tillsammans med morfar. Jag kan, utan något tvivel, rekommendera Er för alla som vill ha min uppfattning! M.v.h. Bo Pettersson, Lund”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.