STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 1103 av 1136 rekommenderar (281 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1103 av 1136rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 281)

Stugan

Rekommenderad av supersonic212, Sverige (Sverige mån 02 nov 2020)
“Jag hyrde en 6-bäddstuga men bodde där själv. Jag tycker det var en väldigt fin stuga som har allt man behöver. Det var första gången men verkligen inte sista som jag hyr en stuga av er. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

spektakulär turistattraktion

Rekommenderad av Serban, Sverige (Sverige lör 31 okt 2020)
“UNDERBART!!!!!! special i vintern!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vänlig personal

Rekommenderad av Ray, Tyskland (Tyskland sön 25 okt 2020)
“Personalen är jätte vänlig. Om man har frågor, personalen hjälper så bra som mögligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet i stugan var toppen. Jag kollade...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 30 sep 2020)
“Boendet i stugan var toppen. Jag kollade även in i vandrarhemmet och där var det fint. WC i huvudbyggnaden och vid receptionen borde fräschas till. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rum & Tält.

Rekommenderad av David , Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Väldigt fin omgivning som vanligt i Abisko, men jag och flera tycker det börjar bli höga priser, bland annat vandrarhemmet. Testade tälta och skulle vara lämligt med en krok inne på toaletten för jacka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Incheckningen bör synkroniseras med när ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Incheckningen bör synkroniseras med när tåget anländer, så att man inte behöver vänta halva dagen med att få sitt rum/stuga. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Jonna, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Allt var bra, över min förväntan! Fantastisk service och jättegod mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt för förstagångsvandrare

Rekommenderad av Sandrine, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Jag har aldrig vandrat innan men blev tipsad om Abisko som nybörjarställe. Peonalen både på hotellet och Naturum var väldigt hjälpsamma, och kom med många bra tips innan jag gav mig ut i höstvädret som kan vara lite opålitligt. Bodde som sagt i hotelldelen, och rummet var enkelt men fräscht, och sängen skön. Frukosten hade allt jag önskade och smakade bra. Jag åt middag två kvällar och var väldigt besviken första kvällen, maten var smaklös och potatisen underkokt. Andra kvällen var nivån mycket högre, och då kändes det prisvärt. När en varmrätt kostar nästan 300kr bör det inte variera så mycket dock, utan hålla en jämn nivå. Det är dock det enda minuset från min sida och jag är väldigt nöjd med vistelsen som sådan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag älskar personligt bemötande!

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Och det är exakt det man får hos er. I receptionen och i restaurangen träffade jag människor som tycktes gilla sitt jobb och måna om att jag skulle trivas. Jag älskar sånt!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket vill ha mer

Rekommenderad av Marrelarre, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“På det hela taget är jag mycket nöjd med min bädd i sexbäddsrum (sänglampor finns, gott om kontakter, sköna madrasser) eftersom vi bara var tre i rummet. Hade vi varit sex personer med packning hade det varit rörigt.. Jag skulle gärna velat ha med mig min dator (eftersom jag reser ensam) men tog inte med den eftersom jag inte hade möjlighet att låsa in den. Så ett låsbart skåp när man delar rum med främlingar vore toppen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.