STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1025 av 1058 rekommenderar) (247 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1025 av 1058rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 248)

Jättefint renoverad stuga!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Jättefint renoverad stuga!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sverige är fantastiskt!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 feb 2020)
“vilken fullträff, vi bor en bit utanför Malmö och brukar normalt åka nedåt när vi skall upptäcka något nytt. Vi är därför så glada över att vi valde att åka åt andra hållet - då vi tog tåget till Sthlm, och därefter nattåget till Abisko. Atmosfären i Lappland är avslappnad både bland personal och gäster. Alla är sympatiska och hänsynsfulla mot varandra, oavsett nationalitet. Avstånden till närliggande attraktioner uppe kring Abisko är ganska korta, drygt en timme med tåg till Riksgränsen, och ungefär samma avstånd till Kiruna. Det finns så fantastiskt mycket att upptäcka, utöver den stora självklara attraktionen (Ishotellet i Jukkasjärvi). Maten håller högsta klass - faktum är att vi inte hade ett enda bottennapp under hela vistelsen. Ett besök i Lappland kan varmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag skulle vilja föreslå att ni är mer f...

Rekommenderad av Shirin Laji, Sverige (Sverige sön 23 feb 2020)
“Jag skulle vilja föreslå att ni är mer flexibla när det gäller incheckning och utcheckning. Trots jag var sjuk och talade om det så fanns ingen flexibel eller sträva att se till att rummet blir tillgänglig före de andra rummen. Detta skulle ha hanterats på ett mer gästvänligare sätt på annat hotell. Ibland krävs att sätta gästen i centrum och fixa så att städningen sker i en annan ordning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kort februaribesök

Rekommenderad av Apus, Sverige (Sverige tor 20 feb 2020)
“Fick förmånen att besöka Abisko fjällstation under ett dygn i mitten av februari. Hade inte ambitionen att bestiga alla fjäll i trakten utan bara vara och det lyckades med bravur. Trevlig natur med förhållandevis lättgångna leder kring anläggningen, fantastisk personal och i huvudbyggnaden finns flera rum med härlig utsikt över fjäll och sjö där man bara kan sitta och titta ut eller läsa en bok vid brasan. Maten kan kanske upplevas som lite dyr men tycker den håller hög kvalité och är absolut prisvärd. Testade trerätters middag och den höll vad den lovade med råge!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Winter wonderland

Rekommenderad av Valerie, Sverige (Sverige lör 15 feb 2020)
“Loved our stay at STF Abisko. Beautiful snowy views. Helpful reception. Well presented food in the restaurant. We stayed in a cabin which was spacious and exceeded my expectations. It was no problem to clean afterwards as it had cleaning supplies. Unfortunately wifi didn’t work in our cabin, just in the main building. I hope to come back!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vintermys

Rekommenderad av Boss, Sverige (Sverige lör 15 feb 2020)
“Jättetrevliga dagar på vandrarhem. Skidor på fjället , snöskor, isklättring och promenader fyllde dagarna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rumtyp

Rekommenderad av Akka, Sverige (Sverige lör 15 feb 2020)
“ Överlag så var allting jättebra, förutom att rummet kändes lite trångt.. Rum nr 33”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Amazing location and wonderful views from every window

Rekommenderad av Monks, Storbritannien (Storbritannien fre 14 feb 2020)
“We.only stayed one night. Could have stayed a week if we knew how wonderful Abisko National Park was going to be!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

食事も美味しい

Rekommenderad av Sako, Japan (Japan fre 14 feb 2020)
“グループやファミリー、カップル、一人旅と色々な方がいてそれぞれに楽しく過ごせる環境でした。スタッフも皆若くはっきりしていて、色々助けてもらいました。アクティビティの予約決済は全てネット経由で完了。便利な時代になりました。日本からちょっと遠いですがオーロラも見ることができ良い思い出ができました。ありがとうございました。”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hjälpa gäster? -glöm det!

Ej rekommenderad av Per Rosengen, Sverige (Sverige tor 13 feb 2020)
“Hej, vid vår vistelse strulade det med tåg förbindelser. Känt sedan flera dagar tillbaka. Vid hemresan tvekade SJ att lova tåg till Sthlm, men inget definitivt besked kunde ges. Eftersom vi skulle åka med tåget som tidigare passerar till Narvik, var det knappast en överraskning att förseningar skulle ske. Cirka 15 gäster skulle med detta tåg, under flera timmar innan avgång 16.40, frågade vi om alternativ, besked etc. Inget försök till hjälp gjordes annat än surfande på SJs hemsida. När vi själva insåg att det var kört fick vi besked att vi kunde alltid söka taxi (från Kiruna), när vi själva tittade på detta insåg vi att allt boende var slut där och runt om (Jokkmokks festival). Inga försök att hjälpa till, inget intresse av att leta alternativ. Av en slump fick vi reda på att det fanns buss taxi i Abisko, vi tvingade mer eller mindre receptionen att leta upp dem. Därefter fick vi själva ringa SJ och undersöka möjlighet att hålla tåget, flera av oss gäster gjorde det, receptionen tittade på! Det gjordes heller inget att underlätta i något avseende för oss. Tack vara taxiförarens skicklighets kom vi sedan till Kiruna och kom på tåget. Som exempel kan nämnas att ett annat sällskap hade en buss på plats som kunde ha kört oss till Kiruna i god tid om man hade frågat dem. Till saken hör att vi alla checkade ut 10.00 och väntade sedan i 6 timmar innan vi fick lösa det själva. Jag reser mycket, privat och i tjänst och har ca 60 hotellnätter om året från affärshotell till budget dito. Aldrig har jag mött sådant fullständigt ointresse av att hjälpa till. Tyvärr kommer detta att bli vad vi berättar, inte om den fina maten med mycket trevlig service, den goda frukosten eller de flexibla och trevliga städarna. ”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 17 feb 2020)
Tack Per för ditt recension. Vi tycker givetvis att det är beklagligt när våra gäster inte får den information de behöver från sitt resebolag när tågen ställs in. Vi har inte tillgång till någon annan information från SJ eller andra reseföretag än den som varje företag väljer att publicera på sina webbplatser och vår personal kan bara vidarebefordra vad de läser där. Vi har också full förståelse för att ni kände er övergivna av de som ni bokat resan av men STF Abisko Turiststation kan inte lösa tågbolagens problem som i ert fall också drabbade 100-tals andra resenärer under ett antal dagar; det ansvaret ligger hos tågbolagen själva. Än en gång så beklagar vi att er vistelse hos oss fick ett tråkigt slut beroende på skäl som inte STF Abisko Turiststation kan ansvara för Med vänliga hälsningar Bengt Gustafsson – STF Abisko Turiststation
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.