STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1182 av 1218 rekommenderar) (305 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1182 av 1218rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 305)

Perfekt för förstagångsvandrare

Rekommenderad av Sandrine, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Jag har aldrig vandrat innan men blev tipsad om Abisko som nybörjarställe. Peonalen både på hotellet och Naturum var väldigt hjälpsamma, och kom med många bra tips innan jag gav mig ut i höstvädret som kan vara lite opålitligt. Bodde som sagt i hotelldelen, och rummet var enkelt men fräscht, och sängen skön. Frukosten hade allt jag önskade och smakade bra. Jag åt middag två kvällar och var väldigt besviken första kvällen, maten var smaklös och potatisen underkokt. Andra kvällen var nivån mycket högre, och då kändes det prisvärt. När en varmrätt kostar nästan 300kr bör det inte variera så mycket dock, utan hålla en jämn nivå. Det är dock det enda minuset från min sida och jag är väldigt nöjd med vistelsen som sådan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag älskar personligt bemötande!

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Och det är exakt det man får hos er. I receptionen och i restaurangen träffade jag människor som tycktes gilla sitt jobb och måna om att jag skulle trivas. Jag älskar sånt!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket vill ha mer

Rekommenderad av Marrelarre, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“På det hela taget är jag mycket nöjd med min bädd i sexbäddsrum (sänglampor finns, gott om kontakter, sköna madrasser) eftersom vi bara var tre i rummet. Hade vi varit sex personer med packning hade det varit rörigt.. Jag skulle gärna velat ha med mig min dator (eftersom jag reser ensam) men tog inte med den eftersom jag inte hade möjlighet att låsa in den. Så ett låsbart skåp när man delar rum med främlingar vore toppen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det finns potential!

Rekommenderad av Lasse Norén , Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Ni kan höja standarden och värde per krona med enkla insatser som målning och lite mer genomtänkta lösningar i badrummen. Bastun vi Torne träsk är jättefin men investera i en brygga direkt ut i sjön så höjer ni värdet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bokningsbar bastu

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Bastu är en ovärdelig del av en fjälltur. I synnerhet i kallare väder. Att som enda alternativ erbjuda "lyxbastu" som kräver att man är minst 10 personer i sällskap för att bli rimligt dyrt är helt vansinnigt. Det är pandemi, men inte omöjligt att införa nya rutiner och anpassa utan att stänga. Det känns oerhört slött. Varför inte göra den vanliga bastun bokningsbar? Eller göra "lyxbastun" mindre lyxig och mer rimligt prissatt under pandemin? Avråddes från att boka middag när jag ringde en vecka innan "det kan du göra när du konmer." När vi kom var middagen fullbokad hela kvällen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dagar i Abisko

Rekommenderad av Nirak, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“En härlig vistelse på denna genuina turiststation. Så glad att den bevarats . Njutit av de fina tavlorna och vävnaderna som finns överallt. Naturen lättillgänglig och mängder av olika möjligheter. Jättebra och engagerad personal,ett toppenställe!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helheten

Rekommenderad av Bibbi, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“- Rummet var väldigt litet för två personer, mycket mindre än fotot på hemsidan. Vi saknade ett litet kylskåp där vi kunde sätta mejeriprodukter till nästa dags vandring. Istället satte vi det på utsidan. Lunch och middag var långt ifrån vad vi hade hoppats på. Det hade kunnat vara så mycket bättre och lyft fram de goda råvaror som finns. + Frukosten var god och med många alternativ. Informationen och bemötandet i receptionen var personligt och kunnigt. Mycket trevligt med alla sittplatser och smårum där vi kunde sitta och läsa eftersom rummet var så litet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Diverse smärre kommentarer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Tapetsera gärna om rum 21 i huvudbyggnaden. Tapeten sitter löst bredvid sängen. Fixa ett lite bättre wifi - det nuvarande kopplar ner med jämna mellanrum (även när man är på rummet) och når dåligt i korridoren mitt emot receptionen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saknar ett sällskapsrum på vandrarhemmet...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Saknar ett sällskapsrum på vandrarhemmet. Hade gärna haft möjlighet att basta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Magiska våfflor

Rekommenderad av EEM71, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Fantastiska våfflor till frukost, efter 2 veckor på vandring var de en riktig guldkant på vistelsen hos er! Synd att man inte kunde köpa ett glas vin och inta det i vandrarhemsdelen till maten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.