STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1070 av 1103 rekommenderar) (243 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1070 av 1103rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 244)

Högsta standarden på service och bemötande!!

Rekommenderad av Norrskens jägarinnorna, Sverige (Sverige tis 28 jan 2020)
“Kan inte nog lovorda er personal för er utomordentliga service och kundbemötande. Jag blev kontaktad i god tid innan besöket att jag fått felaktig/gammal information om en aktivitet jag bokat. Kontakten och informationen och viljan att hitta alternativa lösningar var suverän så det löste sig. Tåget vi skulle ta från Kiruna till Abisko var kraftigt försenat och vi skulle därmed komma för sent till Aurora Sky Station Exclusive Dinner. Återigen var jag i kontakt med er och ni var väldigt flexibla och lösningsfokuserade på att hjälpa oss om vi kom in sent eller inte alls. Som tur var lyckades vi hitta ett annat sätt att komma till Abisko, så vi hann!! Ni var även väldigt bra att informera om problemen med tågen, långt bättre än vad SJ själva erbjöd! Genomgående var bemötandet och servicen av sådan karaktär att allt gick att lösa och det på ett enkelt och okomplicerat sätt. Detta förhöjde helt klart vår upplevelse, speciellt efter att vi bott i Kiruna innan på ett mycket dyrare hotell där personalen knappt ville vara behjälpliga. Utöver var kunskapen hos personalen hög och ni var väldigt villiga att dela med er av den. Stort tack till er alla!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som gäst på vandrarhemmet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jan 2020)
“De allmänna utrymmena i synnerhet köksdelen i vandarhemmet var utmärkta, välskötta, välorganiserat. I och med den dagliga städningen av personal, var det alltid rent och fint, vilket i sin tur gör att var och en gäst är mån om att hålla den ordningen. Städutrustningen inför avesan utmärkt och lättillgänglig. Vad gäller bokningen av fyrbäddsrummet , hade vi nog inte förstått att man kunde göra så (boka rummet fast vi bara var 2 personer) om inte goda vänner med erfarenhet rekommenderat detta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stayed at the Keron hostel for 3 nights....

Rekommenderad av Anonym, Indien (Indien lör 25 jan 2020)
“Stayed at the Keron hostel for 3 nights. It had a nice big kitchen, rooms were comfy and warm.overall nice”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personlig, varm och familjär stämning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jan 2020)
“Saknar gym, men bara skönt utan tv. Många myshörnor, brasa och varma människor ger en skön och familjär stämning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Great but needs lockers!

Rekommenderad av Nicola, Storbritannien (Storbritannien fre 24 jan 2020)
“Such a great hostel ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

&-bädds stuga

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige fre 17 jan 2020)
“Enkelt men bra boende i egen stuga. Dock begränsat utbud av köksverktyg. Toaletten i vår stuga hade bra standard men en förfärlig odör i toaletten sänker omdömet om boendet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

First choice whenever visit Abisko

Rekommenderad av Tiffany, Kina (Kina tis 07 jan 2020)
“Breakfast is nice and I can have a lot of them to gain enough energy to resist the cold. Six seats hostel is very nice, warm, convenient and comfortable, you can bring your own food to cook and eat in the big kitchen. I don’t need to worry about the dishes and no need to boil hot water. Love it. Location is near to the train station, also you can walk to the lake to see the northern lights. National park is right there, quite good for hiking.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig vistelse på Abisko fjällstation

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige mån 06 jan 2020)
“Jag och en vän sov fyra nätter i vandrarhemmet Keron som tillhör Abisko turiststation och trivdes väldigt bra. Personalen var väldigt trevlig och serviceinriktad. Jag gillade att det fanns både en lampa, el och liten hylla vid sängarna och det fanns bra plats att ställa väskorna på och många krokar att hänga kläder på. Jag uppskattade också att det fanns handfat inne i rummet så att en inte behövde t.ex. borsta tänderna vid toaletten. Köket var modernt och rent och hade den utrustning vi behövde för att laga mat. Det enda som var oklart vid bokningen var, hur många sängar som det var i flerbäddsrummet, men det visade sig vara sex stycken. Om jag ska skriva något som kan förbättras, så vore det trevligt att ha soffor/ ett "vardagsrum" i Keron-byggnaden. Det kändes inte så mysigt att spela spel i köket dör det var mycket folk och en del matos, men vi gick till stora byggnaden och dess mysiga "vardagsrum" istället.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Naturen levererar och överraskar hela ti...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jan 2020)
“Naturen levererar och överraskar hela tiden. Finns inget klaga på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk restaurangpersonal

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige tis 31 dec 2019)
“Utomordentlig mat och jättetrevlig personal. Vi stormtrivdes!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-28 13:17:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.