STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (917 av 945 rekommenderar) (246 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(917 av 945rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 237)

Fin rymlig stuga i fantastiskt vacker na...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 06 maj 2020)
“Fin rymlig stuga i fantastiskt vacker natur!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk upplevelse

Rekommenderad av Max, Sverige (Sverige ons 06 maj 2020)
“STF Abisko levererade på alla plan. Otroligt bra gästbemötande, mysig stuga, bra läge, prisvärt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Corona tomt..

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige mån 04 maj 2020)
“Tyvärr minimalt med service p.g.a tiderna, men fjäll och natur väldans trevligt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Alfred, Sverige (Sverige mån 27 apr 2020)
“Trevligt att stanna här. En plats med historia och gamla detaljer men också en plats med fräscha och välskötta ytor. Härligt med bastu, shop och servering eller eget kök i vandrarhemmet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Corona tider

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 apr 2020)
“Eftersom jag var i Abisko den sista veckan de hade öppet för säsongen och det infaller under värsta conatiderna var vi bara 3-4 gster på hotellet! Men personalen, de fastanställda , gjorde ett jättebra jobb och jag upplevde en väldigt god service och personligt bemötande. Det blev några väldigt trevliga dagar trots att det var nästan tomt på folk.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt ställe vid Torneträsk.

Rekommenderad av Mikael Ullberg, Sverige (Sverige tis 14 apr 2020)
“Sköna sängar rymligt kök och bra bastu. Billigt att bo här med möjlighet att tvätta sina kläder. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

fantastiskt prisvärt!

Rekommenderad av hoho, Sverige (Sverige tis 07 apr 2020)
“oerhört mycket för pengarna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En oas för storstadsbo

Rekommenderad av BCO, Sverige (Sverige tor 02 apr 2020)
“Härligt och bekvämt boende i slående vacker natur”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Seriöst i Coronatider

Rekommenderad av Björn H, Sverige (Sverige tis 31 mar 2020)
“Jag kunde ringa och få svar på mina frågor mitt i Corona-tider. Det kändes som seriösa städrutiner och rätt nivå på försiktighet. Köket på vandrarhemmet är välorganiserat - förberett för märkning av varor, återlämning av överskott osv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Aktiviteterna i Abisko var mer turistbet...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 mar 2020)
“Aktiviteterna i Abisko var mer turistbetonade än friluftsbetonade, ex flera timmars turer kring sameviste och norrsken där man egentligen stanna mest runt fjällstationen. Hade varit roligare med fler riktiga utflykter på skidor etc.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-06-03 09:10:04, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.