STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1021 av 1052 rekommenderar) (247 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1021 av 1052rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 261)

Abisko slutet juli 2020

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Jättetrevligt och vackert i själva Abisko och vandringen till Trollsjön - samt soligt och varmt ute (ca 20 C) i dagarna fyra efter tre veckors konstant regnande i Gällivare. Själva stugan vi bodde är ljus och rymlig, känns större än de ca 60 kvm och sex personer den är designad för. Dock var det väldigt varmt i stugan ca 28C, upptäckte dag 2 att elektriska elementen var ställda på mellan +28 till +32C. Saknas beskrivning/instruktionsbok hur vitvaror, maskiner, motorvärmare etc ska fungera i stugan. Kyl-/frys i köket kunde vara större, väldigt litet för 6 pers. I WC/dusch är duschdraperiet ca 30 cm för långt och släpar ner på golvet, hylla saknas att lägga necessärerna på och en elektrisk handdukstork (med timer) vore inte fel. Värmen i värmeskåpet fungerande inte. Sänglamporna i norra sovrummet är för lågt monterade, man slår huvudet i dem - så det går inte att huvudet mot fönstret. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Swemester

Rekommenderad av Julie, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“ Fint livsupplevelse med mysigt stämning”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Abisko stuga

Rekommenderad av Elena, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Det var fräscht och modernt. Skönt att komma till något ställe att ha som bas att utgå ifrån för dagsutflykter. Kunnig personal som tipsade om bra utflykter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge men ofräscht!

Rekommenderad av Mattias , Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Hela hotellet skulle behöva en uppfräschning, trasiga tapeter i rummet osv. Kvalitén på maten och frukosten har blivit sämre, stor skillnad mot när jag besökte er 2018.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Abisko 2020

Rekommenderad av Nicke, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Brukar åka hit nästan årligen, antingen på vintern eller sommaren. fantastisk fjällstation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt boende men fantastisk natur i närheten

Rekommenderad av AP, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Anläggningen är från 50-talet, vilket ger rum, bastu och duschutrymmen lite av institutionskänsla. Rumspriset känns högt med tanke på standarden på hotellet. Nu var det naturen vi kom för och den var helt fantastisk: 10 minuter från anläggningen breder fjällvärlden ut sig! Abisko nationalpark vill vi absolut återvända till! Även priserna i restaurangen känns höga. Maten var god, men med priser nära 300 kr för en varmrätt, hade man väntat sig lite högre kulinarisk nivå. Helhetsomdömet som vi ger är gott. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam. Särskilt naturguiderna gjorde allt för att hjälpa oss hitta det vi letade efter i naturen - mycket uppskattat! Det var Abisko vi kom för och vi valde hotellet för att vi inte hade möjlighet att tälta eller bo i stuga ute i naturen. Vi har fått mersmak, men väljer nog en mindre anläggning, med färre gäster, som känns mer som att den ligger mitt i fjällvärlden nästa gång vi tar oss till fjällen- om en sådan finns! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kunde funnit fler glutenfria produkter p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Kunde funnit fler glutenfria produkter på frukost. Saknade flingor och våfflor. Det är ju enkelt att förvara och erbjuda. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kanon

Rekommenderad av Maja, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Vi vandrade från Nikkaloukta till Abisko, det var helt fantastiskt. Stugboendena kanske något enkla. Utedass är inget för mig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig vistelse!

Rekommenderad av Katrin, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Fantastiskt fint boende, rent och fräscht. Alla faciliteter inklusive termospåfyllning. Vi hade middag inkluderad och maten var otroligt god och vällagad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Second time coming

Rekommenderad av Ashrith, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Absolutely love this place! Been here in the winter three years ago and now during the summer. It has so much to offer with amazing landscapes and plenty of hikes to choose from. I'd definitely keep going back again and again!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.