STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 881 av 909 rekommenderar (234 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(881 av 909rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 249)

Aktiviteter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Blandad kvalitet på guiderna på aktiviteterna. De flesta superbra medan det fanns mer att önska hos andra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och vänligt

Ej rekommenderad av Rolle, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Slitet och utan lyx, men rent på rummet. Restaurang med ok mat, men dålig städning, borden torkas inte mellan måltider, personal utan mask eller allmäna skydds utrustning. Rum i superior utan ngn lyx men med högt pris. Var ok, men hade förväntat mig mer. Personal med hög vilja att göra det bra, men tycks inte få rätt förutsättningar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Upplevelse

Rekommenderad av Marie , Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“En avstressande långhelg som erbjöd god mat, vackra naturupplevelser och en upplevelse av storm på fjället! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Jag saknade lite fler middagsalternativ, maten var jättegod, men efter en dag ute är man väldigt hungrig. Jag tänker hamburgertallrik eller skav o potatismos...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Guiderna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Vilka härliga guider. Kunniga, engagerade . Mycket positivt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inget norrsken men.....

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Fjällstationen var ett fantastiskt ställe, mellan sjö och fjäll, så långt ögat nådde. Allt var smakfullt och gemytligt och maten suverän. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående. Rummet var ganska enkelt men fräscht och sängarna sköna. Stället var Coronaanpassat på bästa sätt med egen tid i bastun, glest i matsal och sällskapsrum mm. Vi fick tyvärr inte se något norrsken annat än genom kameran, däremot en natt med månsken över fjällen, också det en helt magisk upplevelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

utrustning rum

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige mån 01 mar 2021)
“Jag hade velat ha fler krokar att hänga upp kläder på i hotellrummet och i badrummet. Med tanke på frilutslivet blir det många jackor o tröjor man vill hänga upp. Jag såg att det fanns ett torkrum men jag tänker på torra kläder. Sedan undrar jag varför belysningen var på i korridorer och trapphus hela natten/hela tiden. Det finns ju rörelsestyrd belysning numera. Jag är annars mycket nöjd med vistelsen trots att vi inte såg något norrsken. På dagarna kunde vi gå långa promenader i skoterspåren på fjället vilket var härligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin fjällmiljö, men skippa maten

Rekommenderad av Skidåkarn, Sverige (Sverige mån 01 mar 2021)
“Fantastiskt läge, med såväl fjäll som tågpersonal utanför dörren. Det är svårslaget! Tyvärr solkas intrycket av en oengagerad och överprisad restaurang. Främst är det luncherna som visar brist på känsla och kundförståelse, med en tillagning utan spår av kärlek till råvarorna, och med en nonchalant inställning till varmhållning. Önskar att viljan och kunskapen i köket prioriteras högre!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Expensive for the service offer

Ej rekommenderad av Sarah , Italien (Italien sön 28 feb 2021)
“Same price the Ice Hotel for a very small room , not cleaned every day , a smell of sewage , we can change the room but the second one no view , I'm still trying to figure out why it was a superior room, you have to adapt your price to your accommodation . ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Meny

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige sön 28 feb 2021)
“Köpte STFs 3-dagarspaket. Maten var bra men menyn för liten eftersom det var samma vid tre middagar ( med 3val på förrätt resp huvudrätt) om man av någon anledning ej föredrog någon av rätterna så blev man tvungen äta samma alla dagarna. Låter som lyxproblem, men skulle verkligen göra många gäster mer nöjda om man lagt till ett par rätter till att välja på.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-03-03 16:45:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.