STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1080 av 1115 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1080 av 1115rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 269)

Vänlig och proffsig personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Bemötandet var mycket bra. Allt funkade fint. Mycket avslappnad och fin stämning ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tillbaka till Abisko efter 50 år

Rekommenderad av Christer Gellerman, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Jag flyttade från Abisko Östra när jag var tio år. Sedan dess har jag inte varit längre norrut än Skellefteå. Nästan på dagen 50 år senare var det dags. Det var fantastiskt, inte bara på grund av vädret. När jag gick ut i naturen och efter en stund kände dofterna infann sig en märklig känsla av "hemma". Jag kommer naturligtvis tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk natur, bra kommunikationer men överprissatt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Väldigt vacker natur. Tyvärr överprissatt. Både dyrt boende och dyr mat. För en barnfamilj på fem personer blir vistelsen väldigt dyr. Vi hade med oss mycket mat själva, rekommenderas. Varför är maten i shoppen så dyr när det är så enkelt att ta sig till turiststationen med bil? För lite matutbud i shoppen. Annars vacker natur och trevlig vistelse. Ett förslag, öppna upp bastun vid sjön till alla. Det skulle ge en extra anledning till att komma till Abisko. Den verkar inte så använd ändå. Vi var där två kvällar och den var stängd båda kvällarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Efter besök tjugo år i följd.

Rekommenderad av Anders Tengelin, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“För oss som stannar lite längre vill ha en billigare middag.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

beautiful place, friendly people

Rekommenderad av Anonym, Belgien (Belgien tor 11 jul 2019)
“I had a very nice stay. Place was nice and clean. I enjoyed is. I had a lovely meal before starting to walk the Kungsleden trail. Lovely.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

På återseendr

Rekommenderad av Gertrud, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“ Trevlig personal, Fixade vårt rum tidigare, skönt efter 6 dagars vandring. Som alltid god frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Most magical place you can go to!

Rekommenderad av Michel Chavarria , Storbritannien (Storbritannien ons 10 jul 2019)
“Where to start, the scenery, the nature, the history of the place it grips you from the start! To top it off the trips offered at the place and the friendliness of the staff make you never want to leave the place! Top choice for anyone exploring lappland! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

midnattssol

Rekommenderad av eira, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“vänligt bemötande, trivsam miljö ,ingen högljudd musik God kunskap om dietkost(glutenfritt) ,snabb och glad serveringspersonal .Fina naturstigar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt och rent

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Helt ok boende”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pärla i ödemarken

Rekommenderad av Sten, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Detta ställe kan varmt rekommenderas, då service och resturang slår det mesta”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället