STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 293)

Bekvämligt rum men utan underhållning

Rekommenderad av Louise, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Fantastiskt fint rum till storlek o bra badrum. Kändes lite gammalt med trasiga tapeter. Enda anmärkningen är att det skulle vara fint med en liten TV för att titta på nyheterna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko turiststation

Rekommenderad av Carolina, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Mycket bra, bekvämt boende i egen stuga. Rent och fräscht. Köket bra utrustat. Bra frukostbuffé. Trevlig och hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vegan-alternativ

Rekommenderad av Anna Eriksson, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Vi är väldigt glada för de vegan-alternativ som restaurangen erbjöd, kanske finns det ännu fler nästa gång. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhemmet Keron

Rekommenderad av Tesan, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Det är andra gången jag bor på Abisko Turiststation's vandrarhem och vi är verkligen så nöjda. Läget är ju såklart helt perfekt med alla roliga dagsturer inom nån kilometers avstånd. Utsikten är fantastisk från hotellets restaurang, där vi valde till frukostpaket varje morgon. Jag har både bott i 8-bäddars rum fullbelagt med andra gäster och denna gång 4-bäddars som vi bokat själva (jag och partner). Det är rent och fint med handfat och spegel på rummet. Eluttag och hylla vid varje sängplats och man städar rummet efter sig själv. Täcke/kudde ingår, lakan hämtas i receptionen Det delade köket (4 platser) och bokningssystemet funkar super. Aldrig behövt vänta, samtidigt inga problem att dela bänkytan om man vill dona lite utanför sin tid. Varit diskat och fint när jag kommit. Kylarna är välstädade, sopsortering med ordentlig plats, och yta som räcker till många. + Läge + Rent + Gemenskap + Handfat på rummet + Stort matrum, flera bokningsbara köksplatser + Duschar och toaletter är fräscha - Täcke/kudde inte jättesköna samt lite ofräscha ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Överlag bra

Rekommenderad av Generalen, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Fin anläggning, men stugan var inte direkt nystädad när vi fick tillgång till den. Döda mygg här och där, mögel i badrum osv. Då det saknades anvisning om parkering när vi checkade i så parkerade vi utanför stugan (vilket många andra också gjort). Det ledde till att en otrevlig städare skällde på oss när vi vänligt frågade om han kunde flytta sin bil som blockerade vägen. Även om en gäst parkerat fel så borde personalen förklara det på ett tydligt sätt istället för att vara aggressiva mot sina gäster. Anläggningen ligger nära vandringsleder och frukostbuffén är mycket bra. Även middag var mycket bra och lagad på bra råvaror. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utmärkt läge

Rekommenderad av Tobias, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Här bor du mitt i en underbar miljö och har tillgång till tips, tåg och god mat hela dagen lång”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avkoppling nära naturen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Bra ställe som är nära naturen. Jag upplevde att det var mycket folk ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugorna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Vi bodde i en av stugorna, 6 bäddar. Den var fantastisk fin och fräsch. Men väldigt varm. Kändes som om luften stod still inne.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket trevligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Jag gick från Kvikkjokk till abisko och bodde där en natt. Så himla skönt och härligt efter en vandring. Jätte god mat, trevlig människor och mysig miljö med många soff och fåtöljhörnor man kan sitta och umgås i”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otydligt att man var tvungen att förboka...

Rekommenderad av Josefine, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Otydligt att man var tvungen att förboka restaurangen, så vi kunde varken äta lunch eller middag. Frukostbuffén var inte i klass med vad man betalade för. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.