STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1246 av 1308 rekommenderar (337 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1246 av 1308rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 337)

Stuga resp tält på Turiststationen

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Att hyra en stuga av Turiststationen är bara positiva erfarenheter. Rymlkig och välplanerad, och dessutom finns det stugor som hundar är välkomna i. Högsta betyg för detta boende. MEN Bodde även en natt i tält, och det ger sämsta betyg. Bra tältplats även om marken var stenhård, men ett servicehus som absolut inte motsvarade tältavgiften. Litet, med bara en fungerande platta, ett dusch/toalettrum utan krokar och någon bänk att lämna kläderna på. Smutsigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi bodde i ett tvåbäddsrum 4 -5 aug 21. ...

Ej rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Vi bodde i ett tvåbäddsrum 4 -5 aug 21. Rummets ytskikt var mycket slitna bla stora fläckar på tapeten och fuktfläckar i badrummet. Mörkläggande gardin täckte inte hela fönsterpartiet. Brebandsuppkopplingen var dessutom mycket långsam. Trerättersmiddag höll inte godkänd nivå med bla smaklös förrätt , torrt renkött och delar av efterrätten hade tagit slut. Vi fick vänta lång tid på våra rätter och 15 min efter att efterrätten serverats så fick vi veta att restaurangen skulle stängas. Frukosten var ok men vi hade gärna sett nyttigare alternativt såsom grovt bröd och frukt. Ej prisvärt hotell. Det finns bättre alternativ i Abisko. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Branta trappor

Rekommenderad av erjisw@gmail.com, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Framgår inte av annonsen att sovrummen är på våning två. Blev lite bökigt m extrasäng som gubben fick sova i. Han sov inte vidare skönt. Skillnaden mellan superior stuga o vanlig är ju att i den förstnämnda ska det vara dubbelsäng som vi tänkt ligga o mysa i men det gick ju inte. Så skulle vara tacksam för återbetalning med en skälig summa. Annars otroligt vackert och utmärkt service plus en underbar chef Jessica. Så tack för en frisk och hälsosam upplevelse. Kram från oss”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Maten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“A la carten var för klen för en vandrare. Taket away var å andra sidan väl mycket. Och det saknades helt grönsaker.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tältning 4 dagar

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige fre 06 aug 2021)
“Vi tältade fyra dagar vid Abisko tältplats och gjorde dagsutflykter. Tältplatsen var fint belägen ca 500 m från bilparkeringen där vi lämnade vår bil. Fina tältplatser bland björkskog. Trevligt med fin underhållen grillplats och möjlighet att hämta ved som man kunde elda med. Fanns även en bänk mot väster så på kvällarna kunde man sitta där och se solnedgången, vackert. Mycket fina och välskötta faciliteter, wc, dusch och ett litet kök (två platser) där man kunde diska och låna kokplatta. Alltid påfyllt med papper på toaletterna. Bra med sophantering, så man kunde slänga sitt skräp på plats. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko turiststation, stughyra och restaurangbesök

Rekommenderad av Yrla, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Hyrde stuga för två nätter. Mycket fin stuga! En tydligare information om hur man kan justera värmen i stugan skulle vara bra. En nackdel är att man måste utrymma stugan senast kl 10:00 och för att få förlänga tiden något (för att t.ex. städa) kostar det 150 kr extra. Vi bokade städning och jag har nog inte behövt betala så mycket för städning när jag hyrt stuga på andra ställen. När jag bokade bord på restaurangen visade det sig att man måste boka trerätters middag. Man kan inte boka för att äta en rätt från menyn. Vi vill vara säkra på att få äta på restaurangen och tvingades alltså boka trerättersmiddag två dagar i rad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Excellent location

Rekommenderad av Kamrul, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“I stayed in Abisko Turiststation. The location can not be better than this :-) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende i vacker miljö

Rekommenderad av Matte med hund, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Trevligt boende i vacker miljö. Bodde på vandrarhemmet i fräscht rum med sköna sängar, boendet var också lungt och fint för min hund. Wc och dusch i korridoren, de utrymmena var också fräscha och tillräckligt många. Köket var helt ok. På restaurangen åt vi bra frukost och det fanns mycket att välja på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra stuga i oslagbart läge

Rekommenderad av L, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Mycket bra och välplanerad stuga med mycket plats för en stor familj. Läget är gelt oslagbart mitt i Abisko. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Comfy Cabin

Rekommenderad av Allison, Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Spacious cabin with beautiful views of the lake and forest. Basic bathroom and kitchen was perfect for our family as a home base for exploring Abisko.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.