STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 932 av 964 rekommenderar (249 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(932 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 249)

För högt pris för vad du får

Rekommenderad av Nataliia Vladimirova, Sverige (Sverige lör 09 jan 2021)
“- i 2021 diskmaskiner i köket ät ett måste. Begreppet "renhet" är väldigt annorlunda för alla. Vi städade upp varje gång INNAN att börja laga mat eftersom det var alltid tallrikar eller kastruller med matrester. Äckligt! Och inte hygieniskt als. - Vi stannade en vecka, och disktrasa har aldrig förändrats. Tänker att det måste bytas varje dag med så många gäster använder köket några ggr/dag. - Priset med alla rabatter ar 1k per natt som är högt för hostel och för service som vi fick. Åtminstone slutstädning blev bra att inkludera i detta pris. Annars tänker jag att 500 kr/natt är lagom. - Vill jag komma tillbaka? Nej. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Disappointing accommodation

Ej rekommenderad av pllmcknz, Sverige (Sverige tor 07 jan 2021)
“We had booked a superior cabin for 6 people. We paid 1400€ for 6 nights, which didn't include sheets or departure cleaning. I was very disappointed by the accommodation. The general furnishing felt cheap, especially the kitchen. No cupboard to put food away in. The coffee press was a promotional item and therefor not of good quality. Not even dishes and cutlery for 5. No dishwasher. No cake pan. Only one small frying pan and one small saucepan. No TV, no wifi. Totally ok in summer when we spend all our time inside but in winter it's nice to cozy up with the family and watch a movie on netflix. No soap in the bathroom, considering the current situation it feels like it was an absolute must. Beds not so comfortable, couldn't figure out how to set the heater back on, it was automatic and no option to put it back on. Would not recommend. ”
Totalupplevelse 2 av 5

I cannot recommend STF Abisko enough! Go...

Rekommenderad av Anirban, Sverige (Sverige mån 04 jan 2021)
“I cannot recommend STF Abisko enough! Gorgeous location and stunning views from the window. Also, a well-run kitchen, clean rooms and bath facilities. Quite a bang for the buck!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

lovely place

Rekommenderad av Lin, Tyskland (Tyskland tis 29 dec 2020)
“I love this place , and if they fix the WiFi around 122-126 room then it will be amazing 🤩 But I really want to say thank you to all staffs there , they did so well and give us a warm smile everyday :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Restaurang, matutbud.

Rekommenderad av Marian, Sverige (Sverige sön 15 nov 2020)
“Jag tyckte det var synd att restaurangen inte hade öppet trots lågsäsong. Saknade även åtminstone ett litet utbud av matvaror (färdigrätter, halvfabrikat) som kunde sålts från receptionen eller restaurangdelen. Då även vegansk mat förstås då jag är vegan. Nu fick jag släpa med mig mat som skulle räcka i en vecka. Det blev mycket tungt att få med sig (tillsammans med övrigt bagage) på buss och tåg med flera byten från Göteborg. Tänker även på matens hållbarhet då resan till Abisko tog mig ett dygn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugan

Rekommenderad av supersonic212, Sverige (Sverige mån 02 nov 2020)
“Jag hyrde en 6-bäddstuga men bodde där själv. Jag tycker det var en väldigt fin stuga som har allt man behöver. Det var första gången men verkligen inte sista som jag hyr en stuga av er. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

spektakulär turistattraktion

Rekommenderad av Serban, Sverige (Sverige lör 31 okt 2020)
“UNDERBART!!!!!! special i vintern!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vänlig personal

Rekommenderad av Ray, Tyskland (Tyskland sön 25 okt 2020)
“Personalen är jätte vänlig. Om man har frågor, personalen hjälper så bra som mögligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet i stugan var toppen. Jag kollade...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 30 sep 2020)
“Boendet i stugan var toppen. Jag kollade även in i vandrarhemmet och där var det fint. WC i huvudbyggnaden och vid receptionen borde fräschas till. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rum & Tält.

Rekommenderad av David , Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Väldigt fin omgivning som vanligt i Abisko, men jag och flera tycker det börjar bli höga priser, bland annat vandrarhemmet. Testade tälta och skulle vara lämligt med en krok inne på toaletten för jacka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.