STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1145 av 1202 rekommenderar (277 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1145 av 1202rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 283)

Norrsken!

Rekommenderad av J&D, Sverige (Sverige lör 19 mar 2022)
“En fin anläggning med bra boende, trevlig och duktig personal, jättegod mat och fin omgivning. Och som pricken över i, en chans att se ett spektakulärt norrsken uppe ifrån Aurora Sky Station.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stillsamhet

Rekommenderad av Nilla, Sverige (Sverige lör 19 mar 2022)
“Abisko Turiststation är vilsamt o stillsamt - vackert belägen nedanför bergen o med itsikt över Torneträsk. Miljön är stillsam med fokus på att umgås med varandra utan störningsmoment som TV o nyhetsuppdateringar. Enda uppdatering av vikt är väderprognoserna. Bra mat. Kunnig o trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko drar

Rekommenderad av Joachim, Sverige (Sverige lör 19 mar 2022)
“För 20 år sedan stannade jag för första gången i Abisko Turist. Sedan dess har mycket hänt, en sak är dock fortfarande som den var då. Jag kommer att återvända till Abisko Turist.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cozy days in Abisko with STF

Rekommenderad av Valevolpe, Danmark (Danmark ons 16 mar 2022)
“The tourist station is a great place to stay. We unfortunately could stay just 3 nights, but we had a great time and really would like to go back during spring/summer. Food/restaurant is of really good quality and all the staff is extremely kind and helpful. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Basic

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 14 mar 2022)
“The accommodation is adequate but basic. One key criticism is the thin walls, with people returning late from viewing the Lights your sleep can be disturbed. The breakfast was fine but I would not eat lunch or dinner here. We had great sandwiches from the shop on our first day, but on all our other days they were not available. Some clearer information about the prices of equipment hire and the difference prices for members would be good (we didn't know the prices until we already had our equipment).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

A great time

Rekommenderad av Felicity, Storbritannien (Storbritannien sön 13 mar 2022)
“We loved our stay at STF Abisko and only wish we had known more about all the activities on offer. We were there 2-3 days and unfortunately weather meant we couldn’t use the cable car or see the Northern Lights but we had some great local walks and were not disappointed by the surroundings! We used the restaurant one night which was like accidentally discovering a Michelin starred establishment - the food is EXCELLENT! Our room was large and comfy. We’d love to come back.”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 14 mar 2022)
Dear Felicity Thank you for sharing your positive feedback with us. We are happy to see that you enjoyed your visit to Abisko even if the weather wasn’t the best. Welcome back! Kind regards Bengt Gustafsson – Abisko Tourist Station
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt över, eller enligt förväntan, förutom…

Rekommenderad av Karsten, Sverige (Sverige tor 10 mar 2022)
“Wifi. Nätverket var så dåligt att det inte kan betraktas som fungerande. Rimligtvis borde Stf Turiststation ta bort informationen att det finns Wifi. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

stugan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 mar 2022)
“Vi lagade ingen mat i stugan så det blir svårt att bedömma standard på köket”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

A stay as magical as ever!

Rekommenderad av Julie, Frankrike (Frankrike ons 02 mar 2022)
“I had a very pleasant stay. All the staff is polite, smiling, funny, professional and full of good advice. The whole hotel is always clean, the services and activities proposed are superb. The breakfast is of very good quality, the dinner is excellent. The overall quality/price ratio of the stay is quite correct. Thank you very much.”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 07 mar 2022)
Thank you Julie for sharing your positive feedback with us Kind regards Bengt Gustafsson – Abisko Tourist Station
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

very nice hostel and super friendly staff

Rekommenderad av Josie, Tyskland (Tyskland ons 23 feb 2022)
“My stay at STF in Abisko was great! The room was super clean and big, the view is great and the beds are very comfortable! I was even provided with a free pillow case. The kitchens are huge and there's everything you need for cooking and heating up after a long day outside. The sauna was incredible and it was so easy to book and use! The staff at the reception and the tour guides were incredibly friendly, took lots of time to answer my quetions and explained everything to me. I felt well looked after and relaxed! Highly recommend the hostel and I will be back soon!:)”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 28 feb 2022)
Thank you Josie for sharing your positive feedback with us. We are happy to see that you enjoyed your stay in Abisko. Welcome back! Kind regards Bengt Gustafsson – Abisko Tourist Station
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.