STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1082 av 1117 rekommenderar) (269 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1082 av 1117rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 269)

Kungsleden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Turiststationen i Abisko var toppen. God service mm. Frukosten utmärkt. En mycket bra start på en vandring till Nikkaluokta. Kan värmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt läge, mitt i naturen

Rekommenderad av SP, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Turiststationen ligger mitt i naturen, med gångavstånd på ett par hundra meter så ser man forsar, canyons mm.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fjällstation/hotell

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“I Abisko är det en bra blandning av hotell och fjällstation/friluftsfokus. Vi hade det så bra med två vuxna och två barn (10 o 12). Men middagen passar inte barnfamiljer med större barn. Två vältränade barn blir inte alls mätta varken på vuxenmaten (som de inte gillar) eller barnportionen som var god men lagom stor för en 4-åring kanske. De fick varsin portion till för halva priset. Tack för det!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra 4-bäddars

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Rummet passade perfekt för två vuxna och två barn på 5 och 2. Fint med eget handfat på rummet. Övriga faciliteter finns nära till hands. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska Abisko! Vandrarhemmet Keron...

Rekommenderad av Skogsnäva, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fantastiska Abisko! Vandrarhemmet Keron var mycket fint men lite väl dyrt. Frukostbuffén var pricken över i:et under vår vistelse:) Leden mot Kårsavagge, utsikten från Njulla och Abiskojåkka (kanjon)= helt magisk Skulle önska en lite tidigare incheckning än kl 15. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bemötandet bra men om man med service in...

Rekommenderad av Staffan Kinman, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Bemötandet bra men om man med service inbegriper möjligheterna att på plats köpa mat till sitt hushåll i stugan var servicen oacceptabelt dålig. Att vara tvungen gå 2 km till en affär för att handla dagligvaror och bära dessa 2 km tillbaka förutsätter ungdomlig kraft. Detta var vi inte informerade om. Hade vi varit det hade vi hyrt en bil i Kiruna. Vi har bott här flera gånger tidigare, senast för 18 år sedan. Då var servicen helt OK. Det hade inträtt en avsevärd förändring sedan dess. Priserna på det usla sortimentet i affären var dubbla normalpriset. Och att äta måltiderna i restaurangen med 750 kronor per deltagare och dygn förutsatte en annan socialgrupp än vi som pensionerade läkare når upp till. Men naturupplevelsen i nationalparken är fantastiskt underbar. Den vill vi inte vara utan.”
Totalupplevelse 4 av 5

Njulla, lapporten, midnattsol

Rekommenderad av Mårten, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Lite vandrarhemsstil, vilket kanske inte är helt fel i Abisko”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ideal to visit Abisko NP

Rekommenderad av A.O, Japan (Japan tis 16 jul 2019)
“Close to national park, easy access by train or bus(but frequency is limited...) Plenty selection of breakfast, WiFi worked good.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt bemötande från personalen på...

Rekommenderad av Joanna, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fantastiskt bemötande från personalen på en underbar plats i den svenska naturen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra personal som var kunnig, särskilt i ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Bra personal som var kunnig, särskilt i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället