STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1021 av 1052 rekommenderar) (247 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1021 av 1052rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 261)

Amazing Holiday although bad weather

Rekommenderad av LeNa, Tyskland (Tyskland mån 16 mar 2020)
“We’re having holiday in Abisko . In this holiday we didn’t see a lot of tourists because we are in the mid of outbreak disaster. We booked a superior cabin and we don’t regret it a bit. The cabin was beautiful. We had a lake view, lots of snow. There is kitchen with stove and oven but no dishwasher and no microwave. You can shop Ingredients at the shop in the reception, though it’s limited choice. At least you can cook pasta. They also have restaurant if you don’t want to cook. Too bad we had clouds and snow storm. No lights to see during our stay. But if the sky were clear, we would definitely see it from our cabin. We need to bring our own luggage to cabin. It was hard in the middle of snow and slippery ice. Thankfully we brought our own crampons ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko i mitten på mars

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 15 mar 2020)
“En fantastisk upplevelse att komma till turiststationen och Abisko vid denna årstiden. Lugnt o skönt, massor med snö och fina promenader. Trevligt bemötande, fin frukost och god middag. Hit åker jag gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin upplevelse

Rekommenderad av Vaja, Danmark (Danmark lör 14 mar 2020)
“Vi stannade en vecka i anläggningen Keron, som är självhushåll. Rummet var trevligt, med underbar utsikt över Torneträsk. Köket var alltid rent och fint med lagom plats för matlagning. Toilet- och dusch samt bastu var ochså goda. Altid rent. Reception och butik i huvudbyggnaden var mycket vänliga och hjälpte oss med allt. Restauranten bjöd på smakfulla tre-retters menuer. Vi kommer mycket gärna tilbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfect accommodation for 4 friends!

Rekommenderad av 4 friends from Stockholm, Sverige (Sverige ons 11 mar 2020)
“The Keron hostel is perfect for enjoy with family or friends some days in Abisko. There are two big and really clean kitchens. The sauna is perfect for relax. The bedrooms are new and confortable. The wifi signal is not to well and can't use it. And we don't expect to pay an extra cost because when we have booken by website it was not especify any "member price".”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Excellent accommodation

Rekommenderad av chiara felmini, Storbritannien (Storbritannien tis 10 mar 2020)
“We recently stayed with my family, choosing a 6-person cabin. Excellent accommodation, pultia, spacious and functional with everything you need for a pleasant stay. Excellent breakfast included and pleasant common areas as well as the restaurant. Kind and helpful staff. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt toppen förutom att vi med 3 persone...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Allt toppen förutom att vi med 3 personer i ett 4-bäddsrum fick sällskap av en person med 2 hundar. Här tycker man att det kunde vara lämpligt att bli tillfrågad och med 2 hundar som ska bo på rummet så kanske ett eget rum ska vara ett krav? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Som vanligt, efter att ha besökt Abisko ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 mar 2020)
“Som vanligt, efter att ha besökt Abisko de senaste 31 åren så är det väldigt bra. Boendet har givetvis utvecklats med tiden väldigt mycket och det är jag tacksam för. Det jag sakanr är ett boende, för en till två personer, till rimligt pris om man vill stanna väldigt länge 3-4 veckor. Sist jag frågade kostade minsta stugan över 50-60 000kr. Känns inte seriöst. Men för kortare stopp funkar det bra som det är, så länge ni håller brasan brinnande i eldstäderna. Johan”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Längdskidåkning i Abiskoområdet!

Ej rekommenderad av Mumin, Sverige (Sverige mån 09 mar 2020)
“Abisko nationalpark numera präglat av scooter trafik och lyxturism, icke tillämpligt m längdskidåkning tex eländiga skidförhållanden på leden ned till Abiskojaure! Upptrampat och scootersönderkört på förutnämnda sträckning, vintertid är Abisko turiststation omgivet av promenadstråk och ej ämnat för längdskidåkning! Undantag finns tex fina skidturer över Torneträsk m omgivning. Vanskligt att i Sverige finna fin fjällnära längdskidåkning fra pga all scootertrafik och att man även bedriver kommersiella scooteräventyr/kurser i Nationalparksområde! Uppenbart att STF väljer denna inrikting av ekonomiska skäl! ( Norrsken Scooterkörning mm för att locka långväga besökare vilket inte är tilltalande ur klimatsynpunkt) Rekommenderar att STF verkar för att ta lärdom av hur man på Norska sidan i grannlandets fjällvärld borgar för genuina längdskidåknings äventyr.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bokningsfel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“Det blev fel med vår bokning för 2 nätter som skulle innebär rumbyte och triligen flera timmar utan tillgång till rum på dagen. Vi erbjuds en uppgradering till en stuga som alternativ som var mycket fint samt skilyft biljetter. Vi var väldigt njöda med kompensationen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Northern lights wonderland

Rekommenderad av MJ in Sweden, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“STF turiststation is a great location for viewing the northern lights. Staff is very friendly and knowledgeable. Beautiful walking paths. Breakfast and dinner restaurant exceeded expectations -beautiful views to start the day and even spotted a moose outside the window. Room was small but clean. Beds were very comfortable. Superior room had a river/mountain view and we were able to see the northern lights right from our room (we spent most of the viewing time outside though to get the real experience!) Flew to Kiruna and took a bus transfer direct to the hotel. Also possible to take the train since the station is across the street. Well-stocked shop with clothing, gifts, food items/snacks located in the building. Sauna also available. Would highly recommend!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.