STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 293)

Hej !

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Rummet 48 för 1270:- si och så! Inträngt på ngt sätt. Frukosten som värderas till dryga 200:- bör innehålla mer än vitt bröd. Det finns så mkt fina mörka grova bröd vilket vore självklart på ett vildmarkshotell. Ett matigt med lite långsam GI är viktigt med friluftsproful. Vitt vete bröd endast som m jukt bröd är inte ok för det priset I kombination med en enda sorts knäckebröd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende och bra kringaktiviteter

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Tack för en härlig vistelse i Abisko med omnejder. Vi är mycket nöjda men ett par funderingar: Kunde inte linbanan upp mot Njulla gå varje dag? Finns ju inget härligare än att komma ovan trädgränsen och springa på så mjukt och fint underlag som på Njulla. Kan frukosten inte serveras från kl 06.00. Jag skulle ut tidigt och springa en dag. Det borde vara fler som ska upp och vandra tidigt. Jag såg dock ingen annan utmed spåret så kanske det är komedi 07.00. Som sagt bara ett par funderingar. Med vänlig hälsning Stefan”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Guide Marcus

Rekommenderad av Josefina, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Marcus som vi hade som guide på våra två vandringar var riktigt proffsig och trevlig! Bra bemötande, rolig och fick turen att bli toppen i sin helhet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Bodde två nätter med min familj (tre barn mellan 3-9år) i en stuga - jättefräsch, en av de bästa stugorna jag hyrt i fjällen. Hög standard, rent och härlig utsikt över Torneträsk. Enda negativa var att restaurangen var fullbokad båda kvällarna - nästa gång vet jag att vi ska boka bord i förhand. Gick dock bra att köpa med mat till stugan från restaurangen. Guiderna på plats som gav tips och idéer för hiker med barnen var mycket uppskattat. Allt över förväntan!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt men något bedagat turisthotell....

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Trevligt men något bedagat turisthotell. Fina gemensamma utrymmen och bra kök. Slitna rum. Trist dusch med dåligt flöde. Hög servicenivå bland personal!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Inte imponerad över att man i coronatide...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Inte imponerad över att man i coronatider kör frukostbuffé ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko vandrarhem

Rekommenderad av Jolie Lundman, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vandrarhemmet i Abisko var bra och hade de bekvämligheter man kan önska. Det hade varit bra med mjukare sängar, särskilt som man är i stort behov av det när man vandrat hela dagen. Vi tyckte att det var dyrt för att vara vandrarhem. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Abisko slutet juli 2020

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Jättetrevligt och vackert i själva Abisko och vandringen till Trollsjön - samt soligt och varmt ute (ca 20 C) i dagarna fyra efter tre veckors konstant regnande i Gällivare. Själva stugan vi bodde är ljus och rymlig, känns större än de ca 60 kvm och sex personer den är designad för. Dock var det väldigt varmt i stugan ca 28C, upptäckte dag 2 att elektriska elementen var ställda på mellan +28 till +32C. Saknas beskrivning/instruktionsbok hur vitvaror, maskiner, motorvärmare etc ska fungera i stugan. Kyl-/frys i köket kunde vara större, väldigt litet för 6 pers. I WC/dusch är duschdraperiet ca 30 cm för långt och släpar ner på golvet, hylla saknas att lägga necessärerna på och en elektrisk handdukstork (med timer) vore inte fel. Värmen i värmeskåpet fungerande inte. Sänglamporna i norra sovrummet är för lågt monterade, man slår huvudet i dem - så det går inte att huvudet mot fönstret. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Swemester

Rekommenderad av Julie, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“ Fint livsupplevelse med mysigt stämning”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Abisko stuga

Rekommenderad av Elena, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Det var fräscht och modernt. Skönt att komma till något ställe att ha som bas att utgå ifrån för dagsutflykter. Kunnig personal som tipsade om bra utflykter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-16 11:36:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.