STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1021 av 1052 rekommenderar) (247 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1021 av 1052rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 278)

Absikos är mitt stamställe i fjällen sed...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Absikos är mitt stamställe i fjällen sedan många många år och det säger väl det mesta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stor och rymlig stuga. Fint läge, nära t...

Rekommenderad av Agneta , Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Stor och rymlig stuga. Fint läge, nära till turiststationen. Dock var den inte öppen annat än viss tid på dagen. Men vi var där en vecka före öppningsdatum. Handelsboden låg en bit därifrån ifall man behövde handla nåt. Det var väldigt varm i sovrummen hade önskat en fläkt eller myggfönster. Saknade Micro i köket. Men i övrigt Trevlig och hjälpsam personal. Toppendagar helt enkelt. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket prisvärt. Lite tidigt att stänga ...

Rekommenderad av Monika Rolandsson, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Mycket prisvärt. Lite tidigt att stänga butiken 16.30 Längre öppettider möjliggör bättre spridning av kunder, särskilt i Coronatider. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastic place

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Apart from being in a magic environment, the station is perfect: clean, comfy to sleep with all facilities and very nice people. All of them are willing to help. The only thing I would add is the linen in all the rooms. In my case I don't camp because I don't want to carry the tent and the sleeping bag because it adds a lot of weight on my back, but then I had to carry the linen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Anläggningen i Abisko är väldigt fin. Om...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Anläggningen i Abisko är väldigt fin. Omgivningarna magiska. Hotellet och restaurangen var toppenbra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kommer gärna tillbaka till STF Abisko

Rekommenderad av Susanne , Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Superfint boende. Prisvärt. Rent och fräscht. Mestadels trevlig personal. Tilllmötesgående. Underbara omgivningar. Kommer gärna tillbaka 💕!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Varma dagar

Rekommenderad av Bogan, Sverige (Sverige ons 24 jun 2020)
“Omgivningarna är fantastiska. Det finns vandringsleder av skiftande svårighetsgrad. Vi var där under midsommar när det var ovanligt varmt och soligt. Badtemperaturen i Torne träsk var dock ensiffrig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fina uppgraderade stugor

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Superfina uppgraderade stugor som fungerar fint för upp till 6 personer. Frukosten kan man hoppa över och laga själv. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Oförglömligt

Rekommenderad av GunnarG, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Bodde på Abisko turiststation under midsommarhelgen 2020 Fantastiskt bra väder Fantastiskt bra boende Fantastiskt bra mat Fantastiskt trevlig personal på hela turiststationen Med andra ord en helt oförglömlig upplevelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart med fjällen och Torneträsk uta...

Rekommenderad av Veronica , Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Underbart med fjällen och Torneträsk utanför fönstret. Jag kommer tillbaks!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.