STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1237 av 1298 rekommenderar (341 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1237 av 1298rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 332)

Dyrt efter standard,för lite platser i m...

Ej rekommenderad av Knivtommy, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Dyrt efter standard,för lite platser i matsalen för övrigt var det bra.taskigt att man måste boka och betala med dator min kompis kan inte det.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Boendet var ok men jag saknade tv och et...

Rekommenderad av Siggan, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Boendet var ok men jag saknade tv och ett lite bord vid sängen. Jag brukar inte klaga på små portioner, vid middagar. Renfile med tillbehör, blev gränsfall över liten portion. sedan bör det finnas möjlighet att köpa ett halvt glas vin. För övrigt är det en fantastiskt upplevelse med alla dessa trevliga möten som man får. Så många bjuder på så mycket med sina berättelser. Naturen är så vacker med allt vatten som rinner och därmed forsarnas brus. Tycker att det blir som att hamnar i någon slags andlig dimension, där man är en liten del av något större. Hela upplevelsen ger mersmak och om hälsan tillåter återvänder jag gärna nästa sommar. MVH Sigrid ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Hej, det enda jag har här är en bedrövlig frukost. Det var alldeles för mycket folk och ingen ordning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalens bemötande kunde stundtals va...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Personalens bemötande kunde stundtals vara bättre”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tack STF Abisko

Rekommenderad av Ove, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Jättetrevlig personal. God mat. Bra frukost. Guiden till Trollsjön superbra. Tack Moa! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Menyn

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Mycket god mat, men menyn är för smal om man bor mer än 3 nätter. Vi bodde 5. År samma huvudrätt 3 gånger och samma förrätt 2. Jättegott. Men det duger inte givet prisnivån.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Flerdimensionell semester

Rekommenderad av Farmors dröm, Sverige (Sverige sön 29 aug 2021)
“Bo i Abisko med tillgång till natur, kultur och rörelse! Extra plus är beredskaps- och rallarmusseet. Den tidigare ica-affären med bättre matutbud saknas, kan inte ersättas med den s.k. Godisfabriken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En erfaren pärla

Rekommenderad av LB, Sverige (Sverige fre 27 aug 2021)
“Det är skönt att snabbt kunna ta sig till Abisko turiststn på flera olika sätt och att kunna bo bekvämt och rent av lyxigt så långt in bland fjällen och veta att friskt vatten kommer nära ifrån och att avloppet tas miljömässigt väl om hand. En stor lockelse är också maten, förstås. Omgivningarna har mycket att erbjuda utan att kräva alltför stora strapatser. Det nordliga midnattssol- och norrskensläget för att inte tala om floran gör station attraktiv året runt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig miljö att vistas i

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Alltid härligt att bo på Abisko turiststation. Det är en lugn miljö trots att det mest är korttidsgäster som ska ut eller kommer hem från vandring. Sagolikt vackert runt omkring, supergod mat på restaurangen och så linbanan när en är trött i benen. Det blir inte bättre än så här om en vill ha snabb tlllgång till fjällen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Middagen är inte prisvärd

Ej rekommenderad av Middag, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Det är synd att denna fina anläggning har ett så dåligt middagserbjudande under en längre vistelse. Ambitionen och priserna (320kr för alla huvudrätter) är ur mitt perspektiv helt fel, det är inte vad jag efterfrågar efter en dag på fjället. Jag vill kunna välja enklare och mer rustik mat ibland. Att menyn dessutom är samma varje kväll gör att variationen uteblir, 4 rätter varav anden var dålig/rutten och bönbiffen inte alls föll oss i smaken, återstående ren och torsk var ok. Det hade ändå varit mer ok om maten levt upp till den höga prisnivån men det gjorde den inte! Vissa delar i rätterna var bra men helheten höll inte alls måttet. Anden var helt oätliga/dåliga vilket vi ifs kompenserades för men det visar på att man inte håller måttet för prisnivån. Förrätter var generellt bra men efterrätterna höll inte alls måttet.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.