STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 932 av 964 rekommenderar (249 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(932 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 249)

Trevligt och funktionellt boende i fantastiskt område

Rekommenderad av Lin, Sverige (Sverige fre 29 jan 2021)
“STF Abisko Turiststation har ett fantastiskt läge i storslagen natur. Det känns välordnat med lagom mycket service. Fint med smårummen man kan sitta och prata eller läsa i och med tillgång till litet bibliotek, brasa, schackspel, mm. Stor och fin bastu med bra duschrum i källaren. Allt var välordnat så här i pandemi-tider och det var lätt att hålla avstånd. Vårt rum var ganska enkelt men stort och bekvämt, där fanns allt som behövdes. Maten i hotellets restaurang Kungsleden var god och utsikten fantastisk. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Expensive

Ej rekommenderad av Sofia Nascimento , Frankrike (Frankrike tor 28 jan 2021)
“Check-our very early, 10 am instead of 11 am or 12 pm. Ridiculous membership fees when most of the people visit this place once in a lifetime. Furthermore, it should be more fixed and more clear in the website that the guests have to pay this fee. Bedlinen and towels must be paid and you have to make your now bed. You have to clean the room on the check-out. Nice price for the lunch 140 KRN, 14 euros, since it's a buffet so you can eat as often as you like but for dinner is expensive. There is a supermarket 2km walking distance in Abisko Ostra. The path to Abisko Ostra is correct. Thus, instead of eating in their restaurant go buy some food in that supermarket and cook in the common kitchen. Moreover, you have to book a time to cook in the kitchen and I think it's because of covid. Some of the staff are nice (restaurant and activity night visit sky station). The staff of reception could be more helpful. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lugn vistelse med hotellkänsla

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 23 jan 2021)
“Skön säng och mörkläggningsgardin i rum med dusch&wc i huvudbyggnaden. Köket i vandrarhemmet luftigt och rent. Bra städat överallt. Lite folk, så ingen trängsel. God mat (frukost, lunchpaket och middag). Få aktiviteter att välja på, för den som inte vill bege sig ut själv. Saknade skridskotur och längre skidtur. Smidig resa med nattåg som stannar utanför boendet!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utmärkt

Rekommenderad av Jeanette, Sverige (Sverige fre 22 jan 2021)
“Vi var där en weekend för att se norrskenet. Boendet var jätte bra, fräscht, många bra mysrum man kunde sitta i. Rummen var rena och fina. Väldigt trevliga och positiv personal. Vi hade helpension och alla tre måltider var jätte goda. Vi var väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett utav STFs bästa ställen

Rekommenderad av Rasmus S, Sverige (Sverige tor 21 jan 2021)
“Nu har jag upplevt Abisko båda sommar och vinter och det är helt oslagbart. Personalen är trevlig, naturen runt omkring är oslagbar och aktiviteterna som erbjuds är klockrena. Helt klart värt ett besök!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God mat gott vin god atmosfär.

Rekommenderad av MJ, Sverige (Sverige sön 17 jan 2021)
“God mat gott vin god atmosfär. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Non-members fee

Rekommenderad av Anonym, Grekland (Grekland lör 16 jan 2021)
“It should be fixed and be more clear in the site that the guests have to pay an extra fee if they are not STF members. Reception has to be prepared for guests that don't know that since it's not clear. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Midvintervecka

Rekommenderad av fd Kirunaflicka, Sverige (Sverige tor 14 jan 2021)
“Bra utgångspunkt för turer med i området. Bra livsmedelsaffärer tillika ombud för apotek mm. Sortimentet var mindre pga att vägen mot Norge var stängd under pandemin. Fanns större utbud mat i Riksgränsen Tillgång till bil nödvändig för skidåkning då snötäcket var för tunt för längspår i Abisko Östra. Vår plan var att dra en repa varje dag efter turerna på fjället som blir korta så väg års. Konstsnö, som övriga Sverige har, finns inte (än?) i Abisko. Vi åkte ända till Kiruna för att hitta längdspår, Mattojärvi var toppklass! Övriga kvalitéer uppvägde dock, vi hade både turskidor och varma vandringskängor och egna kartor. Det fanns en app för att boka turer generellt som inte var aktuellt för säsongen, trist. Vi fick lite tips i Receptionen om sevärdheter men det fanns ex Silverfallet som vi höll på att missa. En översiktskarta med Björkliden o Riksgränsen, hela Rallarstigen och bilder saknade vi på väggen. Toppenfin bastu, fina kök och välstädat! Hemskt dock att se effekten av globala uppvärmningen, ingen is på Torneträsk, glassen smälte inte tillräckligt kallt ute i snön...lite snö...trodde inte det gått så långt... drog iväg så långt norr från Sthlm vi kunde...”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag älskade allt utom att det kostar med...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 13 jan 2021)
“Jag älskade allt utom att det kostar med rena lakan, men för de som har sovsäck kanske det känns bra att spara pengar. Utöver att jag fick betala 300kr extra för 2 lakan så var min erfarenhet väldigt bra med STF's vandrarhem i Abisko. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helt fantastiskt, lungt och en ärling ut...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 09 jan 2021)
“Helt fantastiskt, lungt och en ärling utsikt 👍”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.