STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1021 av 1052 rekommenderar) (247 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1021 av 1052rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 270)

Oförglömligt

Rekommenderad av GunnarG, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Bodde på Abisko turiststation under midsommarhelgen 2020 Fantastiskt bra väder Fantastiskt bra boende Fantastiskt bra mat Fantastiskt trevlig personal på hela turiststationen Med andra ord en helt oförglömlig upplevelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart med fjällen och Torneträsk uta...

Rekommenderad av Veronica , Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Underbart med fjällen och Torneträsk utanför fönstret. Jag kommer tillbaks!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåligt underhåll

Ej rekommenderad av Desiré, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Standarden på stugan var under all kritik. Både invändigt och utvändigt. Otroligt liten kyl och ugn. Ingen micro, trasig stol, spikar som stack upp över hela altanen som man var rädd skulle brista när som helst. Förbjudet att använda medhavd klotgrill trots att grannstugan(verkade vara långtidsboende, kanske personal)hade en sådan på tomten. Tur jag älskar Abisko och alltid annars haft bra upplevelser, annars skulle jag aldrig återvända.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Abisko 18-20/6 familj

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Abisko har ett fantastiskt läge och vi kombinerade ett par dagars vandring i Abisko med ett par dagars skidåkning i Riksgränsen. Prisnivån är hög men det är inte konstigt när säsongen är kort. Personalen var väldigt bra (servering + naturrum) Ett par enkla saker skulle kunna förbättras; - rummet saknade dusch draperi och rullgardin - tvål var nästan slut i dusch och vid handfat - rummet städades inte - maten var väldigt god men menyn hade 4 huvudrätter och 2 förrätter / desserter. Det är ok när man stannar två dagar som vi gjorde hade det varit tre dagar med rentartar och blåbärs chesekake så hade vi nog försökt avboka sista middagen - man erbjöd linbanan till toppen av en bergstopp för att se på utsikten. En riktigt bra ”add on” till det facila priset av 350 kr/pers. Det är mer än vad vi betalade för liftkort heldag i Riksgänsen och risken är att målgruppen endast blir pensionärer med dåliga ben och fet plånbok ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt och välskött boende, om än någo...

Rekommenderad av Emelie , Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Trevligt och välskött boende, om än något slitet på sina ställen. Det gemensamma köket är något underutrustat. Mycket trevlig och hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin rymlig stuga i fantastiskt vacker na...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 06 maj 2020)
“Fin rymlig stuga i fantastiskt vacker natur!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk upplevelse

Rekommenderad av Max, Sverige (Sverige ons 06 maj 2020)
“STF Abisko levererade på alla plan. Otroligt bra gästbemötande, mysig stuga, bra läge, prisvärt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Corona tomt..

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige mån 04 maj 2020)
“Tyvärr minimalt med service p.g.a tiderna, men fjäll och natur väldans trevligt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Alfred, Sverige (Sverige mån 27 apr 2020)
“Trevligt att stanna här. En plats med historia och gamla detaljer men också en plats med fräscha och välskötta ytor. Härligt med bastu, shop och servering eller eget kök i vandrarhemmet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Corona tider

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 apr 2020)
“Eftersom jag var i Abisko den sista veckan de hade öppet för säsongen och det infaller under värsta conatiderna var vi bara 3-4 gster på hotellet! Men personalen, de fastanställda , gjorde ett jättebra jobb och jag upplevde en väldigt god service och personligt bemötande. Det blev några väldigt trevliga dagar trots att det var nästan tomt på folk.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.