STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1240 av 1301 rekommenderar (351 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1240 av 1301rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 351)

Abisko är fantastiskt

Rekommenderad av Affe, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Besökte Abisko första gången 1969, och har återkommit många gånger. De senaste 20 åren har jag åkt hit vartannat år och stannar en vecka tio dar. Gjort dagsutflykter. Abisko bjuder på så många möjligheter: kortare och längre vandringar, lättare och mera krävande stigar. En vandring uppe på Njullas fjällhed eller en utflykt till Kärkevagge/ Trollsjön. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trängsel vid frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Blev frågande om covid bara smittar på middagen,då det var väldig trängsel vid frukostbuffén.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förväntan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Uppfyllde våra förväntan mer än vä Det som var verkligt bra var kvällsmaten, hög klass.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Good breakfast, nice house and surroundi...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 31 aug 2021)
“Good breakfast, nice house and surroundings.. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enda anmärkningen är att sänglamporna va...

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Enda anmärkningen är att sänglamporna var felplacerade ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt nöjd ned hela vistelsen fa med våra...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Mkt nöjd ned hela vistelsen fa med våra guidade vandringar . Vår guid var det bästa man kan önska. Max Aronsson, honom vill vi varmt rekommendera. Boendet var bra. Bra sängar o sängkläder. Önskvärt vore fler alternativ i restaurangen s meny . Gärna lite enklare rätter till billigare priser. Take away menyn var mkt fsntasilös. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt efter standard,för lite platser i m...

Ej rekommenderad av Knivtommy, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Dyrt efter standard,för lite platser i matsalen för övrigt var det bra.taskigt att man måste boka och betala med dator min kompis kan inte det.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Boendet var ok men jag saknade tv och et...

Rekommenderad av Siggan, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Boendet var ok men jag saknade tv och ett lite bord vid sängen. Jag brukar inte klaga på små portioner, vid middagar. Renfile med tillbehör, blev gränsfall över liten portion. sedan bör det finnas möjlighet att köpa ett halvt glas vin. För övrigt är det en fantastiskt upplevelse med alla dessa trevliga möten som man får. Så många bjuder på så mycket med sina berättelser. Naturen är så vacker med allt vatten som rinner och därmed forsarnas brus. Tycker att det blir som att hamnar i någon slags andlig dimension, där man är en liten del av något större. Hela upplevelsen ger mersmak och om hälsan tillåter återvänder jag gärna nästa sommar. MVH Sigrid ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Hej, det enda jag har här är en bedrövlig frukost. Det var alldeles för mycket folk och ingen ordning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalens bemötande kunde stundtals va...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Personalens bemötande kunde stundtals vara bättre”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.