STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 942 av 974 rekommenderar (262 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(942 av 974rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 259)

Känns som att komma hem

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige mån 15 feb 2021)
“Det var andra gången jag bodde på vandrarhemmet på Abisko turiststation och både jag och mina vänner (olika de gångerna) trivdes väldigt väl. Fräsch och mysigt, ett väl utrustat kök som gör det roligt att laga mat och tillgång till utrymmen i det stora huset också. När vi var där så fungerade varmt vatten inte på just vandrarhemmet men då fick vi använda faciliteterna i det stora huset, så det var absolut inga problem. Ser fram emot nästa gång att komma tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

nice place

Rekommenderad av Khalil, Spanien (Spanien lör 13 feb 2021)
“STF turistation is a nice place to stay and is very well located. It offers everything you could need - rooms, restaurant, sauna, grocery store, tours, rentals”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fulländad

Rekommenderad av Sabine, Sverige (Sverige ons 10 feb 2021)
“Trots lite 70tals(?) standard en fantastisk kortsemester allt i allt!! Personalen o gästerna - toppen. Trevliga sällskapsytor med möjligheten att dra sig tillbaka, storslagen natur (även om norrskenet inte var bilderbokslik) och fantastisk mat. Samt bastu! Vad mer kan man begära; då utgör den lite enkla rumsstandarden inget minus. Tack för en härlig upplevelse!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bergtagen

Rekommenderad av Per Gynt, Sverige (Sverige sön 07 feb 2021)
“Screensavervy i vinterskrud i alla riktningar. Aurora skystation magisk”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Njutning

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige fre 05 feb 2021)
“Vistelsen var en ren njutning i storslagen natur med hemtrevlig känsla och vänligt bemötande av personalen. Lägg därtill god mat, bastu och god sömn. Fulländat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrt!

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“Gemytlig miljö men alldeles för dyrt. 1820 kr per natt plus 200 kr extra för icke medlemmar för ett enkelt tvåbäddsrum under lågsäsong i januari kändes magstarkt. Likaså att det kostade 900 kr per person att åka upp och ner med liften.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

It is a very good place to stay with acc...

Rekommenderad av Dani, Sverige (Sverige mån 01 feb 2021)
“It is a very good place to stay with access to kitchen and all facilities. You can go to the main building and go to the library or stay for a moment next to the fireplace. The only thing I wasn't comfortable about was self cleaning the room at check out. The rest was perfect. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig vistelse!

Rekommenderad av Mats från Bjärred, Sverige (Sverige mån 01 feb 2021)
“Norrskenet var magnifikt, personalen var mkt trevliga och kunniga! Månskenet magiskt! Ett förbättringsförslag: ta ner eller bort strålkastarna på skyltarna nattetid. Behövs inte och är mkt störande när man är ute på kvälls- eller nattpromenad! Så kallad light pollution vilket STF borde undvika. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt och funktionellt boende i fantastiskt område

Rekommenderad av Lin, Sverige (Sverige fre 29 jan 2021)
“STF Abisko Turiststation har ett fantastiskt läge i storslagen natur. Det känns välordnat med lagom mycket service. Fint med smårummen man kan sitta och prata eller läsa i och med tillgång till litet bibliotek, brasa, schackspel, mm. Stor och fin bastu med bra duschrum i källaren. Allt var välordnat så här i pandemi-tider och det var lätt att hålla avstånd. Vårt rum var ganska enkelt men stort och bekvämt, där fanns allt som behövdes. Maten i hotellets restaurang Kungsleden var god och utsikten fantastisk. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Expensive

Ej rekommenderad av Sofia Nascimento , Frankrike (Frankrike tor 28 jan 2021)
“Check-our very early, 10 am instead of 11 am or 12 pm. Ridiculous membership fees when most of the people visit this place once in a lifetime. Furthermore, it should be more fixed and more clear in the website that the guests have to pay this fee. Bedlinen and towels must be paid and you have to make your now bed. You have to clean the room on the check-out. Nice price for the lunch 140 KRN, 14 euros, since it's a buffet so you can eat as often as you like but for dinner is expensive. There is a supermarket 2km walking distance in Abisko Ostra. The path to Abisko Ostra is correct. Thus, instead of eating in their restaurant go buy some food in that supermarket and cook in the common kitchen. Moreover, you have to book a time to cook in the kitchen and I think it's because of covid. Some of the staff are nice (restaurant and activity night visit sky station). The staff of reception could be more helpful. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.