STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1237 av 1298 rekommenderar (341 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1237 av 1298rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 332)

Restaurang

Rekommenderad av Kalke, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Jag kom fram till anläggningen efter 18 mils vandring, skulle vilja äta middag och i receptionen sa han att om det är fullbokat kan du alltid få take away. Restaurangen var fullbokad vilket givetvis är Ok, dock kunde de inte ordna take away heller. Det finns ju inte så mycket allternativ och jag är diabetiker 1 och kan inte vara utan intag hur som helst, nu löste det sig för jag kunde ju sitta på rummet och knapra knäckebröd som var kvar sen vandringen men lite svårt att förstå att de inte kunde slänga ihop lite av maten som jag kunde ta med mig. Här lyser det igenom att ingen bryr sig om kunden, hade det varit i privat regi så hade de troligen fixat det och tagit bra betalt av kunden som fick gå upp på rummet och käka Jag är givetvis medlem och nyttjar STF även utanför fjällvärlden och ni borde titta på era större fjällstationer och se om det inte finns detaljer att slipa på?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Middag

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Jag blev lite besviken över att jag på hemsidan uppmanades att förboka middagar, då gick det bara att välja trerätters eller inget. Det gick också bara att välja en tidig eller en sen sittning för middagen. När vi väl var där verkade det dock som att de som inte förbokat mat kunde välja mer passande tider för middag. Det är konstigt att de som väljer att förboka middag får sämre alternativ. Det kunde också vara bra att informera att det bara finns ca 3 rätter på menyn, då hade vi kanske inte förbokat middag för hela vistelsen eftersom man måste äta samma mat flera dagar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tänk igenom hur du ska äta. Restaurangen...

Ej rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Tänk igenom hur du ska äta. Restaurangen var dyr och mycket små portioner. Vi var lika hungriga när vi gick som när vi kom. Vi var här ganska många dagar och då märkte man att maten till frukosten inte var nygjord. Äggstanningen t.ex. skurna grönsaker. Naturen var fantastisk och vi hade många fina vandringar. Vi blev mycket vänligt bemötta i receptionen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Störande läten

Ej rekommenderad av Nilla, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Huset ”levde” det vill säja att det hördes när man gick i trappan och på andra våningen, störande att fläkten i toaletten gick igång så fort man tände lyset, borde separeras! Vissa hus är tydligen uppfräschade och det är ju bra! Bodde första gången år 1992 så det är ju ett tag sedan. Det var inte jag som bokade boendet så jag kan inte klaga, bara tycka!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko är fantastiskt

Rekommenderad av Affe, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Besökte Abisko första gången 1969, och har återkommit många gånger. De senaste 20 åren har jag åkt hit vartannat år och stannar en vecka tio dar. Gjort dagsutflykter. Abisko bjuder på så många möjligheter: kortare och längre vandringar, lättare och mera krävande stigar. En vandring uppe på Njullas fjällhed eller en utflykt till Kärkevagge/ Trollsjön. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trängsel vid frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Blev frågande om covid bara smittar på middagen,då det var väldig trängsel vid frukostbuffén.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förväntan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Uppfyllde våra förväntan mer än vä Det som var verkligt bra var kvällsmaten, hög klass.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Good breakfast, nice house and surroundi...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 31 aug 2021)
“Good breakfast, nice house and surroundings.. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enda anmärkningen är att sänglamporna va...

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Enda anmärkningen är att sänglamporna var felplacerade ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt nöjd ned hela vistelsen fa med våra...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Mkt nöjd ned hela vistelsen fa med våra guidade vandringar . Vår guid var det bästa man kan önska. Max Aronsson, honom vill vi varmt rekommendera. Boendet var bra. Bra sängar o sängkläder. Önskvärt vore fler alternativ i restaurangen s meny . Gärna lite enklare rätter till billigare priser. Take away menyn var mkt fsntasilös. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.