STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 973 av 1005 rekommenderar (244 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(973 av 1005rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 234)

Magiska våfflor

Rekommenderad av EEM71, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Fantastiska våfflor till frukost, efter 2 veckor på vandring var de en riktig guldkant på vistelsen hos er! Synd att man inte kunde köpa ett glas vin och inta det i vandrarhemsdelen till maten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Karaktärshotell med många fina sevärdheter

Rekommenderad av Lars Lehman, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Skönt att se karaktären vara kvar på turisthotellet. Mysig miljö och vackra omgivningar, Flertal fina sevärdheter i direkt närhet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysiga stugor

Rekommenderad av Nöjd gäst, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Vi bodde i en av stugorna och de var verkligen mysiga! Rymliga och utrustade med det .man behöver. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Maten!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Inte minst den underbara maten och den trevliga personalen gjorde vår vistelse till en verkligt trevlig upplevelse. Sedan måste vi få berömma den trevliga utställningen om beredskapen och byggandet av malmbanan. Guiden var mycket kunnig. Och så fick vi smaka kokkaffe! Verkligen gott! Bästa hälsningar från två mycket nöjda medlemmar! Gerd och Tore Hamnegård”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det blåa hålet i Abisko

Rekommenderad av Stegen, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Abisko fjällstation passar mig perfekt. Trivseln, läget, vädret och priset. Som naturmupp och fotograf har Abisko allt man kan önska. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Boende i Keron, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Som gäst känner man sig mer välkommen om personalen hälsar på en. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Huvudbyggnaden hotellrum

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Sängarna var rena och sköna, men resten av rummet var en besvikelse! Inga gardiner att mörka fönstret med. Tapeterna fläckiga och sönderrivna, i badrummet stora sprickor i väggytskikten. Kommer aldrig att bo där igen, ffa inte till det pris det kostade!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mat vid längre vistelse i Abisko

Rekommenderad av Hans Samuelsson, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Vi stannade 5 nätter i Abisko, maten var bra men det bör informeras om att det bara finns 3 rätter att välja mellan. Det är tråkigt att behöva äta samma mat mer än en gång. Det var ännu sämre med förrätterna då fanns endast 2 att välja av. Desserterna smakade inte hemmagjorda. Personalen var tillmötesgående och en av dagarna gjorde kocken en suprice. Vi tycker inte maten var prisvärd. Ej Corona anpassad frukost på helgen, skylten med Max 5 runt bordet var gömd bakom brödet. Borde varit mer personal som höll koll.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Startpunkt

Rekommenderad av Kattis , Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“Hade Abisko som start på vandring längs Kungsleden.Det var en bekväm och bra inledning på en veckas tältande med God mat bekväm säng och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Blev väldigt förvånad att ni släppte in ...

Ej rekommenderad av Lajkas, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Blev väldigt förvånad att ni släppte in så mycket folk samtidigt på frukosten säkert 20 st runt buffébordet. Framförallt nu i coronatider😩😩”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-02-26 18:18:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.