STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1148 av 1183 rekommenderar) (293 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1148 av 1183rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 293)

Försträfflig avslutning

Rekommenderad av fjällräveniälta, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Att bo på vandrarhem sista natten och få smälta det sista i lugn och ro var en bra idé. Kändes väldigt fräsch överallt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Älskar livet på fjällstationen. Supertre...

Rekommenderad av Marie , Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Älskar livet på fjällstationen. Supertrevliga guider och personal, god mat och mysiga utrymmen. Tack! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekvämt boende

Rekommenderad av Birgitta B S, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Ett med tåg lättnått boende vackert beläget vid Torneträsk och nära många vandringsleder. Trivsamt boende, trevliga små utrymmen att vistas i. Mycket bra service. Bra vägledning mm av kunniga guider. Fina guidade turer. Restaurang med mycket god mat. Bra servicebutik. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I just want to thank Gerthrud and Cecili...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“I just want to thank Gerthrud and Cecilia for doing everything and more to make me feel right at home at STF Abisko Turiststation ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Jag har besökt Abisko turiststation sedan jag var barn på 1980-talet och återkom i år för första gången med mina egna barn. Mycket är uppfräschat sedan 80-talet men Keron (där vi bodde) är i behov av en renovering. Det känns slitet, med flagnande färg på dörrar och lister. Jämfört med andra boenden hos STF är Keron inte särskilt prisvärt. Tråkigt också att butiken i huvudbyggnaden numera har så få matvaror så att självhushållning blir svårt. Många barnfamiljer som inte kommer med bil (och därmed inte kan handla i Abisko östra) blir troligen avskräckta av att bli hänvisade till dyr restaurangmat. Stort beröm till personalen på plats som höll alla lokalerna väldigt välstädade denna corona-sommar och alltid mötte oss med ett leende och vilja att hjälpa till när det blev trångt i matsal och reception. Vid bokning via internet var det oklart hur man skulle lägga till frukost etc men jag fick bra och snabb hjälp med detta via mejl. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kom till abisko efter vandring. Enkel me...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Kom till abisko efter vandring. Enkel men godkänd standard på boende. Man kan förstås jobba lite med utsmyckning av rum. Dags för att underhålla ytskikt på tex toaletter på entréplan. Gott och korrekt bemötande i reception. Gott och trevligt bemötande i restaurangen. Lite missnöjd med maten som inte hållit samma klass som vid tidigare besök. Förrätten var mycket god. (Rödbeta) Varmrätten (reninnanlår) fint behandlad men med tråkig sallad och sås till. Lite för mycket ”stadshotell” känsla vilket är det som drar ned betyget. Efterrätten kompenserade för de olika alternativen var mycket trevliga. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättefin plats för semestern

Rekommenderad av Inese, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Lungt och trevligt område, hjälpsam personal, rena lokaler, fin restaurang med jättegod mat. Bra kök med allt du behöver för att laga din egen mat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi bodde på vandrarhemmet Keron. Underba...

Rekommenderad av C&M , Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Vi bodde på vandrarhemmet Keron. Underbart att få avsluta årets vandring och fem tältnätter med en god natts sömn, god mat och en trivsam och gästfri miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Öppna bastuerna!

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Minus: stängd bastu. Vi hade sett fram mycket mot att basta efter långa vandringsdagar. Många avstyrt i vårt avlånga rike har valt att ha öppet under coronan. Viruset kan inte leva i bastuna höga temperatur. Således litet ologiskt och motsägelsefullt att stänga enligt vår mening. Större risk för smittspridning i kök, sovsalar och andra gemensamma miljöer.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Glad för ett enkelrum efter avslut av jobbig vandring.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Väldigt nöjd med att kunnat uppgradera min bokade sovplats till ett enkelrum, det kändes lyxigt. Rummet var välstädat men tyvärr var fönstret väldigt smutsigt vilket drar ned betyget en del. Bäddmadrassen gled också av sängen vilken var en smula irriterande. Vill man ha öppet fönster är det ganska störande med oväsen från någon anläggning utanför. Inte riktigt vad man förväntar sig. Det hörs även med stängt fönster men jag hade inga problem att sova. Att bo på turiststationen är dock som helhet en mycket angenäm och trivsam upplevelse. Personal och bemötande är kanon.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.