STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1246 av 1308 rekommenderar (337 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1246 av 1308rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 337)

Priset

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Boendet är bra men priset lite väl högt för den standarden ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Slamrande dörrar på boendet!

Ej rekommenderad av Slamrande dörrar, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Extremt dåliga innerdörrar. Man hör alla som går ut och in från rum och toaletter både sent på natten och tidigt på boendet. I övrigt är allt bra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht boende med tillgång till mycket.

Rekommenderad av Cattis, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Fräscht boende med tillgång till mycket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hitta vandrarhemmet vid sen incheckning

Rekommenderad av Iréne, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Svårt när det bara står ett nummer på nyckel och inte att vandrar hemmet är en annan byggnad. När man kommer mitt i natten och är trött. Och att vandrarhemmet heter Keron.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende med väldigt trevlig service

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Då vi gjorde två nya bokningar (tilläggsnätter) under vår vistelse i Abisko kan jag bara bekräfta den tillmötesgående personalen som fixade allt efter våra önskemål, trots att turiststationen var näst intill fullbokat. Kändes som de gjorde med glädje dessutom. Restaurangen och dess frukost, luncher och trerätters middagar mycket bra och prisvärt. Den extra lunchmatsäcken man kunde köpa med sig uppskattades mellan alla dagar av torrfoder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tips till receptionen

Rekommenderad av Carin, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“När man kommer fram toktrött och dyblöt och bägge personerna ska visa sitt STF-medlemsskap - Be hellre direkt om personnummret än stå och vänta på när man försöker packa upp och leta runt i ryggan medan alltfler står och väntar..... Hade gett ett otroligt mkt smidigare bemötande. Annars mkt skönt med varmt och torrt fjällboende när regnet öste ner. Trångt och rörigt vid frukosten. Utmärkt med egen bokad tid i bastun, större handdukar hade behövts. Utmärkt med tåg/bussinfon vid entrén, bra shop - kompletterade med vantar och smör. Utmärkta fjällturer med guide, rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I had a nice stay at your accommodation....

Rekommenderad av joost, Nederländerna (Nederländerna lör 21 aug 2021)
“I had a nice stay at your accommodation. The restaurant was also very good. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Synd att dubbelsängen hade gemensam madrass. Hade velat dra isär den. För övrigt mycket skön. Saknade kaffebryggare, litermått och micro. Vi åkte tåg upp gick vi och handlade i Abisko östra för en vecka, då blev det ont om förvaringsutrymme. För övrigt var boendet mycket fint och fräscht. Bodde i likadant hus för tre år sedan som inte var renoverat. Renoveringen känns verkligen som ett lyft. Vi trivs på turiststationen och valde er framför hus i Björkliden. Tycker nog att prisskillnaden är lite för stor, nästan halva priset i Björkliden. Jag vet då inget om standaren i Björkliden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mitt livs resa.

Rekommenderad av Birgitta Sundgren, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“En fantastisk upplevelse från början till slut.Att möta en storslagen natur och samtidigt människor som är positiva och lätta att prata med.Vi hade en jättebra Färdledare, kunnig, glad och engagerad.Hon hade en praktikant och det gav extra eftersom hon var uppvuxen i Abisko och de hade ett bra samarbete. Med bra ledare orkar man mer än man tro. STF:s huvudbyggnad har en mycket trevlig inredning, möblering. Jag uppskattar mycket att städpersonalen höll så rent och snyggt och det sa jag till dem"Supert". Maten var god och lunchpaketet fungerade bra. Den skrivna informationen behöver förtydligas för vi uppfattade att det var 5 dagar med guide istället för 4. Det ledde till att vi stannade två dagar mer men våra rumskamrater ordnade transport t o r till Jukkasjärvi - ishotellet.Så det blev bra.En "Outstanding" upplevelse med iskonsten. Namnen på berg, forsar och orter är samiska och det gläder mig eftersom vi svenskar inte visat respekt för dem som kom till vårt land före oss. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mkt nöjd,tiden för matlagning utökas någ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 aug 2021)
“Mkt nöjd,tiden för matlagning utökas något”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.