STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (921 av 951 rekommenderar) (240 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(921 av 951rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 243)

Bokningsfel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“Det blev fel med vår bokning för 2 nätter som skulle innebär rumbyte och triligen flera timmar utan tillgång till rum på dagen. Vi erbjuds en uppgradering till en stuga som alternativ som var mycket fint samt skilyft biljetter. Vi var väldigt njöda med kompensationen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Northern lights wonderland

Rekommenderad av MJ in Sweden, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“STF turiststation is a great location for viewing the northern lights. Staff is very friendly and knowledgeable. Beautiful walking paths. Breakfast and dinner restaurant exceeded expectations -beautiful views to start the day and even spotted a moose outside the window. Room was small but clean. Beds were very comfortable. Superior room had a river/mountain view and we were able to see the northern lights right from our room (we spent most of the viewing time outside though to get the real experience!) Flew to Kiruna and took a bus transfer direct to the hotel. Also possible to take the train since the station is across the street. Well-stocked shop with clothing, gifts, food items/snacks located in the building. Sauna also available. Would highly recommend!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Funktionellt

Rekommenderad av Camilla , Sverige (Sverige ons 04 mar 2020)
“Jag bodde i huvudbyggnaden i ett enkelrum. Lite slitet på tapeter men rent och städat. Köket i vandrarhemmet var toppen, allt fanns, mycket plats och lätt att laga sin mat där. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

GREAT EXPERIENCE

Rekommenderad av Tatipomar, Brasilien (Brasilien ons 04 mar 2020)
“We were at the hotel suite, and had a great time. The whole staff was nice and helpful, the breakfast and lunch were delicious and the dinner was great as well. We loved the hotel, and all of its facilities. The boutique was very helpful for a snack, souvenirs or renting warm clothes. We also went on ice climbing, which was fun and aurora night hiking. The hike was out best experience ever, Markus the guide was super friendly and we were able to experience and see the great northern lights”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 mar 2020)
“Vi hade tre härliga dagar i Abisko! Men lite bättre bemötande hade inte skadat. Det upplevdes "jobbigt" att nu kommer vi. Det var lite så för ganska många av dem. Vi hade bokat norrsken och det stod att vi skulle träffas 2100 och jag dubbelkollade med uthyrningen och de sa samma sak. När vi kommer dit läser vi på era tavlor att det står 2030 och då säger hon att det mejlet man skickar ut är fel. Nu hittade vi dit och är snabba på att gå men nästa person kanske inte är det. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rymligt och fräscht

Rekommenderad av J Avén , Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“Modernt, rymligt och fräscht. Kan verkligen rekommendera vandrarhemmet Abisko Turiststation. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten höll inte måttet

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“Tyvärr var matupplevelsen inte den bästa. Vi åt trerätters middag torsdag - lördag. Torsdagen var maten riktigt bra men utförandet fredag och lördag var inte bra. Kompositionen var förvisso bra men utförandet brast. Ömsom överdrivet salt, osaltat och köttet för torrt och dåligt kryddat. tråkigt eftersom menyn var dyr. //Erik”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Value

Rekommenderad av Bubba, Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“I understand this is a very unique location , and that comes that is the cost. BUT personally I think what you charge for the of a superior room, the quality of this room vs the cost does not match at all regardless of the location. The bathroom could really do with a spruce up, I have had better showers at at campsite... ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Jorgen R, Danmark (Danmark mån 02 mar 2020)
“Rumlig lägenhet med fin utsikt över Torneträsk”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A big disappointment

Ej rekommenderad av Weber , Irland (Irland mån 02 mar 2020)
“Abisko is a beautiful, remote place and I want to be fair in comparing it to other remote lodges I’ve visited. My number one complaint is that the cabin was terribly built and not as advertised. Upon arrival we were told we had hot water for a 5 min shower (max) - not a nice surprise when you book a 6 person cabin. Second, the cabins are a duplex and you can literally hear a mouse fart in the cabin next door. There might as well not even be a wall because it blocked sound no better than a bed sheet. We were up most nights listening to the neighbors walk around. Everything about the cabins was done very cheap. I have to say that the lunch and breakfast in the main restaurant was really good. Excellent quality and selection. The dinner, unfortunately, was a 2+ hour fiasco that involved hours of waiting and waiting and waiting for your next plate or a refill on your drink. Perhaps it’s a cultural difference but we found it terribly inconvenient. Lastly, This is not a good place for families. It could be but the lodge makes no attempt to accommodate children and only provides the bear essentials. No sleds, no toys, no activities for kids. We ended up just playing in the snow but it would have been much more fun if there were some sleds available or activities for families. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.