STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 1237 av 1298 rekommenderar (341 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(1237 av 1298rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 336)

Inte prisvärt vi betalade för en stuga ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Inte prisvärt vi betalade för en stuga 7 nätter ca 15000 kr”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

En detalj: byt ut de gamla ljussvaga låg...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“En detalj: byt ut de gamla ljussvaga lågenergilamporna mot moderna LED-lampor, särskilt där man sitter och läser!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Återkommer vid tillfälle :)

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Jag återkommer så fort jag får tillfälle :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Simple cabin

Rekommenderad av VW, Tyskland (Tyskland ons 08 sep 2021)
“The cabin was quite large but otherwise simple. When booking I assumed that there is Wifi, but Wifi was only in the main building/reception area and unfortunately rather slow due to many people using it simultaneously. No TV either . So overall we thought the Price rather high for a selfcatering cabin. Even towels and linen were paid extra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Keron

Rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Ett mkt fint o fräscht vandrarhem välstädat. Frukosten på turistst kan förbättras: Rörigt o mkt folk Önskvärt med grövre bröd och tång ohygieniskt när alla krafsade i brödkorgen med händerna. Det är personalen som ska fylla på innan det är slut inte gästerna som ska behöva säga till hela tiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

stay in stf huts

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike tis 07 sep 2021)
“We have always been wellcomed with kindness in the huts. We have a nice stay in all the huts we went in spite of the bad weather we have met. Think you so much”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht boende i 6-bäddsstuga Superior

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Allt var i huvudsak toppen! Det som saknades var en mikrovågsugn och kylskåpet med frysfack var väl litet för 6 personer om man stannar flera nätter. Tur att säsongen gjorde att vi kunde nyttja kylan utomhus. Det känns som att inventarierna inte var anpassade efter behovet. Snöa gamla knivar. Saknade soppåsar och handtvål. Speciellt i dessa tider. Det är sånt som ska finnas. För mig är en superiorstuga ett stort hotellrum med matlagningsmöjligheter. Då ska man inte behöva tänka på saker som tvår, diskmedel, soppåsar m.m. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Höstresa

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Bodde i rum 35. Slitet ytskikt i rummet, tapetskarvar som släppt och bitar av tapet bortrivna, inget bra första intryck! Sänglamporna irriterande lågt monterade! Jätteskön säng så nattsömnen var det inget fel på! Hade bokat fyra trerättersmiddagar, eftersom menyn inte byttes blev variationen inte så stor. Varför andbröst på menyn? Det måste finnas lokala alternativ som tilltalar mer. Renfilé och torskrygg 2ggr vardera går det trots allt inte att klaga på!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite tråkig utsikt från vårt hotellrum.....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Lite tråkig utsikt från vårt hotellrum... mot innergården, på bottenvåningen..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Läsfåtölj saknades

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Pga hårt beställningstryck fick jag vandrarhemsrum isf hotell. Jag är lätt invalidiserad och saknade skön fåtölj att sitta och läsa i. Sådana fanns i huvudbyggnaden och jag utnyttjade dessa när så var möjligt. Jag gladdes åt korta utflykter i närområdet och fick fjällkänsla även om jag inte kunde gå mer än max ca 5 km. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-07 14:28:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.