STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1042 av 1077 rekommenderar) (242 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1042 av 1077rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 243)

Trivsamt

Rekommenderad av Rang, Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“I receptionen möttes vi upp av mycket trevlig och tillmötesgående personal. Det gemensams pentryt får toppbetyg tack vare bra utrymme, rent och snyggt, bra källsortering, porslinet var diskat och stod inte i hon.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko i korthet

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Två nätter i Abisko är tyvärr inte tillräckligt förr att uppleva denna gudomliga plats. Bodde i jättefin välutrustad stuga med självhushåll. Träffade trevlig personal i både reception och shoppen som gav ovärderlig vägledning och tips om vandring under vår korta tid där. Naturen ärfantastisk och vi kommer med största säkerhet att återvända”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Keron

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Bra städning, rent och fräscht i gemensamma utrymmen/toaletter alla dagar. Hade behövts mer utrustning i köket i Keron, t ex tillbringare, skålar, ugnsformar. I övrigt känns det mycket fräscht sedan det har renoverats. Lite dålig ordning på frukosten på Turiststationen. Kanske underbemannade? Det tog tid innan saker fylldes på i buffén och borden hade behövt torkas av. Förstår att det var mycket under Fjällräven Classic, men efter det var det ju lugnare...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Abisko vecka 33

Rekommenderad av Jen, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Det bästa var restaurangen. Bra frukost och fantastisk middag. Härliga tjejer i personalen. Tack för bra bemötande. Tyvärr fick vi lite dålig information från guiderna vg vandringsalternativen. Felaktiga km-antal gavs tills oss och vår vandring blev alldeles för lång vilket var synd då vi hade barn med. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag tyckte särskilt mycket om området ru...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Jag tyckte särskilt mycket om området runt disken i huvudbyggnaden (att shopen är öppen varje dag från kl. 8.30 till 20.30, de fina fåtöljerna i hallen). Dessutom gillade jag frukosten mycket (utbudet, särskilt hjortronjogurten :). Last but not least tycker jag, att köket är mycket fin (utsikten över sjön, det är öppet nästan dygnet rund). Toaletterna var otroligt välstädade under Fjällräven Classic! Jag kommer gärna tillbaka (Annette, 50 år gammal). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Re-accomodate to civilization in Abisko!

Rekommenderad av Johannes, Tyskland (Tyskland sön 18 aug 2019)
“Sure there are many things which drive us into the fjäll, again and again: the vast landscape, the overwhelming nature, the feeling of being in balance with the elements, the distances to travel on our own - to the horizon and farther, day after day - while leaving no trace, but the memories and calm we bring back to our daily life. But after some time out there, there also will be things to value when you get back: a room, a shower, a place to sleep both flat and soft, clean bed linen, tasty meals, fresh fruit, good talks with other hikers, maybe some drinks, a cellphone connection to send some spectacular photos to the loved ones, and both a road and rails leading back home. I always enjoy coming to Abisko from the fjäll!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

lyx

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Otroligt bra service och trevlig personal, mycket god mat i restaurangen. vill tillbaka”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var ett opersonligt möte av repan vi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Det var ett opersonligt möte av repan vid både in och utcheckning. Kille som pratade norrländska i shopen gav ett väldigt bra och personligt bemötande. Vi hade överlag önsKt att det fanns information om turtips och transporter på vandrarhemmet också. Billigare alternativ till middagarna som tex sallad, paj hamburgare”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Slitet och dyrt.

Ej rekommenderad av Vandrarna, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“2 stjärnigt Boende till 4 stjärnigt pris. Ej rimligt. Mycket slitna rum, trasiga tapeter, mögel i badrum. Wifi fungerade inte. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bättre fjällvistelse är svår att finna!

Rekommenderad av Ingegerd , Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Bättre fjällvistelse är svår att finna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.