STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1080 av 1115 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1080 av 1115rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 269)

Det var ett opersonligt möte av repan vi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Det var ett opersonligt möte av repan vid både in och utcheckning. Kille som pratade norrländska i shopen gav ett väldigt bra och personligt bemötande. Vi hade överlag önsKt att det fanns information om turtips och transporter på vandrarhemmet också. Billigare alternativ till middagarna som tex sallad, paj hamburgare”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Slitet och dyrt.

Ej rekommenderad av Vandrarna, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“2 stjärnigt Boende till 4 stjärnigt pris. Ej rimligt. Mycket slitna rum, trasiga tapeter, mögel i badrum. Wifi fungerade inte. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bättre fjällvistelse är svår att finna!

Rekommenderad av Ingegerd , Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Bättre fjällvistelse är svår att finna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt, fräscht boende och mycket trevlig personal

Rekommenderad av Miranda, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Jag är jättenöjd med min vistelse i Abisko. Har ingenting att klaga på. Fina rum, fin matsal med bra utrustning och mycket trevlig personal både i butiken och receptionen. Vi var där under högsäsongen och i samband med Fjällräven Classic men upplevde inte att det märkes på vandrarhemmet eller i matsalen. Kändes som att det fanns gott om utrymme för alla. Hit vill jag verkligen tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende Abisko turiststation - viss förbättringspotential

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Mycket trevligt belägen turiststation med bra faciliteter. Utmärkt mat och service i restaurangen. När det gäller övrig service märks det att många av de som jobbar är unga och gissningsvis säsongsanställda - städning på gemensamma utrymmen i vandrarhemmet kan t ex förbättras liksom servicen i receptionen. I priset för vår förbokade vandring ingick lakan och handduk på Abisko turiststation - något som vi aldrig fick. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Priset för boendet är dyrt även om man s...

Ej rekommenderad av Fjällvandraren , Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Priset för boendet är dyrt även om man som vi är STF-medlem. Bodde på vandrarhemsdelen Keron och väcktes 5:15 på morgonen av småbarn som lekte i korridoren. Är fullt medveten om att när man bor på vandrarhem så får man räkna med att bli väckt tidigt men tycker att föräldrar bör ha mer koll på sina barn. Har själv två barn som var med (9 och 11 år) och de vaknade också. Vi bodde endast en natt och resten av vistelsen bodde vi i stuga i Björkliden Fjällby med högre standard och billigare. Restaurangen på Abisko var en besvikelse dyrt och för en i sällskapet som är vegetarian var det ingen höjdare. Vi åt endast en middag så kanske hade vi bara otur...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Allt mycket bra. Fina rum och sköna säng...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Allt mycket bra. Fina rum och sköna sängar och allt är så rejält och bra. Jättebra att kök och toaletter städas av personal så det inte blir nergått och snuskigt. Ett minus är att det är dålig belysning vid diskbänkarna. Bara spotlight i taket. Man vill ju gärna se när man diskar så det blir rent. Köket var ju hur fint och modernt som helst men en miss med belysningen tycker jag. Eller också har jag missat någon lysknapp!!!!!!!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt för enkel vandringssemester!

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Superfin anläggning med väldigt hjälpsam personal och bra mat, boende, faciliteter. Extra plus för barnrum i källaren! Perfekt bas för dagsutflykter med familj. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att förbättra

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Samordna transfertransporr från Abisko med flyg från. Kiruna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende på vandrarhem, STF Abisko

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Jag bodde på vandrarhemmet vid tre olika tillfällen i sommar. I juni kostade sängen 395 kronor, i juli 405 och veckan efter det 450. Det blir ganska dyrt om man bor många nätter. Tycker ni ska ha rabatt för medlemmar (mera) och om man bor längre tid. Jag läste en kurs och ville sova bra. Nästa gång väljer jag kanske ett annat alternativ, även om jag gillar stationen och dess trivsamma miljö. Det blir för dyrt helt enkelt. För en säng i sexbäddsrum, utan lakan eller städning. Personalen är trevlig och det är fräscht och fint men jag tycker inte att det är prisvärt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället