STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 942 av 974 rekommenderar (262 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(942 av 974rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 259)

utrustning rum

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige mån 01 mar 2021)
“Jag hade velat ha fler krokar att hänga upp kläder på i hotellrummet och i badrummet. Med tanke på frilutslivet blir det många jackor o tröjor man vill hänga upp. Jag såg att det fanns ett torkrum men jag tänker på torra kläder. Sedan undrar jag varför belysningen var på i korridorer och trapphus hela natten/hela tiden. Det finns ju rörelsestyrd belysning numera. Jag är annars mycket nöjd med vistelsen trots att vi inte såg något norrsken. På dagarna kunde vi gå långa promenader i skoterspåren på fjället vilket var härligt.”
STF Abisko Turiststation svarar (tor 04 mar 2021)
Hej Berit! Tack för att du tagit dig tiden att dela dina tankar med oss. Mer krokar är en mycket bra idé! Ljuset i korridorer bör gå på timer, någon inställning kan ha hoppat ur så vi kommer att titta på det. Härligt att din vistelse var lyckad och att ni hade fina dagar i Abisko. Bästa hälsningar // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin fjällmiljö, men skippa maten

Rekommenderad av Skidåkarn, Sverige (Sverige mån 01 mar 2021)
“Fantastiskt läge, med såväl fjäll som tågpersonal utanför dörren. Det är svårslaget! Tyvärr solkas intrycket av en oengagerad och överprisad restaurang. Främst är det luncherna som visar brist på känsla och kundförståelse, med en tillagning utan spår av kärlek till råvarorna, och med en nonchalant inställning till varmhållning. Önskar att viljan och kunskapen i köket prioriteras högre!”
STF Abisko Turiststation svarar (tor 04 mar 2021)
Hej! Tack för din återkoppling. Det är viktigt för oss att få veta vad våra gäster uppskattar och minst lika viktigt att få kännedom när vi inte lyckas leverera det som vi förväntas göra. Jag vill gärna få veta mer om din upplevelse och vad som brustit. Får jag ber dig kontakta mig på jessica.milkewitz@stfturist.se ? Med vänlig hälsning // Jessica Milkéwitz, STF Abisko
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Expensive for the service offer

Ej rekommenderad av Sarah , Italien (Italien sön 28 feb 2021)
“Same price the Ice Hotel for a very small room , not cleaned every day , a smell of sewage , we can change the room but the second one no view , I'm still trying to figure out why it was a superior room, you have to adapt your price to your accommodation . ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Meny

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige sön 28 feb 2021)
“Köpte STFs 3-dagarspaket. Maten var bra men menyn för liten eftersom det var samma vid tre middagar ( med 3val på förrätt resp huvudrätt) om man av någon anledning ej föredrog någon av rätterna så blev man tvungen äta samma alla dagarna. Låter som lyxproblem, men skulle verkligen göra många gäster mer nöjda om man lagt till ett par rätter till att välja på.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stughyra

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige lör 27 feb 2021)
“Stugan var stor och rymlig . Det mest primära i köksutrustning finns. En till mellanstor gryta skulle inte skada. Även någon mer vass kniv typ brödkniv. Pall i första hallen skulle också vara bra vid påtaglig av kängor.. Nu tog vi ner en av de som stod som sängbord. Någon liten hylla i anslutning till handfatet vore också toppen. Vi hade problem med en golvlampa och fick hjälp med det snabbt . Suveränt !! Stugan som helhet är toppen‼️ Tack för den här gången😃 Kommer troligen tillbaks fler gånger🌞”
STF Abisko Turiststation svarar (tor 04 mar 2021)
Hej Marianne! Roligt att höra att ni trivdes och hade det bra hos oss i Abisko. Tack för flera bra tips! Några saker kan vi åtgärda omgående. Fjällhälsningar och välkomna åter! // Jessica Milkéwitz, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra, men alldeles för mycket folk i köket om kvällarna.

Rekommenderad av AW, Sverige (Sverige tor 25 feb 2021)
“Är överlag väldigt nöjd med boendet på Keron, vi stannade i fyra nätter. Rent, snyggt, bra med städning och trevlig personal i receptionen. MEN. Alldeles för hög ljudnivå i köket om kvällarna, och alldeles för mycket folk där. Gästerna som vistades i köket om kvällarna respekterade inte förhållningsreglerna som fanns uppsatta på tavlor både utanför och inne i köket, utan drog runt i stora grupper, spelade spel och väsnades, skrek i korridorerna. Jag var tvungen att gå ut och säga ifrån flera gånger och trots detta fortsatte stojandet långt efter midnatt om nätterna. Kändes inte bra utifrån varken corona-restriktioner eller ur hänsynssynpunkt. Detta är ju verkligen inte STF:s fel, men om väldigt stora sällskap bokar in sig kanske man behöver påtala extra tydligt att det inte är okej att använda köket som loungeutrymme på sena kvällar och nätter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt mysigt fantastisk trevlig perso...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 feb 2021)
“Trevligt mysigt fantastisk trevlig personal i restaurangen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Middagarna med 3 rätter var mycket bra. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 feb 2021)
“Middagarna med 3 rätter var mycket bra. Luncherna mer tveksamma. Ärtsoppan på torsdagen var det värsta jag sett. Osmaklig gul ärtgröt. Inte tillstymmelse till soppa och dessutom inte god smak. Vi spädde den med varmt vatten för att något förbättra konsistensen. Det kändes som om era duktiga kockar som jobbar under middagen helt var frånvarande under lunchen. Stackars alla era franska gäster som kanske trodde att detta var svensk husmanskost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

STF Abisko är föreningens största anläggning. Och det förstår man.

Rekommenderad av Ted, Sverige (Sverige fre 19 feb 2021)
“Lokalerna är väl omhändertagna. Gemytlig stämning. Nära mellan alla delar. Frukosten håller en oerhört hög nivå. (Klart 4 stjärnig, i hotell std mätt) Personalen är serviceminded & kunnig. Dem vill verkligen gästerna väl och att deras vistelse i naturen ska bli bäst. Prisvärt? Det är dyrt. Det är det, allt kostar. Men nånstans så är det som vanligt med STFs anläggningar. Dem ligger remote- alltså rejält avsides från övrig civilisation. Och har förmodligen höga transportkostnader etc. Testade 3-rätters i deras restaurang. Och förstod direkt varför dem tilldelats white guide priset ett flertal gånger. 5/5. Att besöka Nuolja & Aurora Sky Station är värt väntan på bra förhållande. Helt klart. On the downside, inget varmvatten i flerbäddsanläggningen.. = duscha efter bokning i huvudbyggnadens bastu. Bastun som förövrigt läckte ut så oerhört med värme att dusch & omklädningsrum var nästan lika varma som bastun. Res hit!”
STF Abisko Turiststation svarar (mån 08 mar 2021)
Hej Ted! Tack för dina vänliga ord och väldigt roligt att höra att du uppskattade din vistelse hos oss här på Turiststationen. Bästa hälsningar och välkommen åter // Jessica Milkéwitz, STF Abisko
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ljudnivå

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 feb 2021)
“Sov inte på 2 nätter pga hård obekväm säng med gropar i madrassen. Extremt lyhört där dörrar stängdes så det hördes i hela längan. En grupp med män väsnades hela nätterna. Borde kunna isolera bättre. En list runt toaletterna? Vi vaknade varje timme när någon gick på toaletten. Inte hållbart. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.