STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 934 av 967 rekommenderar (244 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(934 av 967rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 285)

Paradise on Earth

Rekommenderad av Thorsten , Tyskland (Tyskland sön 11 jul 2021)
“The Abisko Turiststation is really the paradise on earth. This year I have been here the 3rd time after stays in 2016 and 2017. I really like that the facility has its own style and that it constantly remains the same. Every single couch, every single chair and every single table are so decorative. My favorite part is the chimney‘s room, a great place to read books or just enjoy the great view. ”
STF Abisko Turiststation svarar (ons 14 jul 2021)
Hello Thorsten! Thank you for your kind words and it is so nice how you describe the atmosphere and what you enjoy with your stay in our house. Best regards, enjoy your summer and welcome back! // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Magiskt ställe!

Rekommenderad av Liinda78, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Underbart att sitta vid både restaurangen och i dom olika rummen med den vackraste utsikten mot jokken, bergen och Torneträsk. Så vackert att tårarna kom! Den trerätters middagen var jätte god och det fanns glutenfritt att få. Det fanns även en glutenfri öl vilket kändes väldigt lyxigt. Jag tog enkelrum superier och det var ett väldigt litet rum. Badrummet var stort. Synd bara att när man duschade så blev hela badrummet blött, golvet lutade utåt vilket blev lite ofräscht. Inte värt att betala mer för ett superiorrummet! När man rest hela natten såg jag fram emot att få rummet kl 15 men det fick jag inte … fick sitta och vänta i ca 40 min till och för mig är det inte ok! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Experienc

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark sön 11 jul 2021)
“Fantastic trip to Abisko. I have been looking forward for years. My parents did it 65 years ago. I should like to repeat it as long as I am able to walk along”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

3 juli till 7 juli

Rekommenderad av Lennart, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Vi bodde i en ej renoverad stuga för 6 personer 204. Golvet i toaletten lutade mot dörren så vattnet rann mot dörren när man duschade mögel längst ner på dörrkarmarna och vattnet rann ut i hallen. Saknade myggnät att sätta i fönstren för vädring. Kylskåpet på tok för litet och en mikrovågsugn skulle göra stor skillnad. Städutrustningen luktade illa borde ses över med jämna mellanrum.//Lennart”
STF Abisko Turiststation svarar (ons 14 jul 2021)
Hej Lennart! Tack för din återkoppling. Allt skall givetvis vara rent och fräscht, så även städutrustningen. Vi skall se över rutinen för detta. Hälften av våra stuglägenheter är renoverede och vi har en förhoppning om att den andra hälften kan bli renoverad inom ett par år. Bästa hälsningar // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra prisvärt boende.

Rekommenderad av Alle, Sverige (Sverige lör 10 jul 2021)
“Bra storlek på rummet, rent. Tydliga regler. Fin natur och en knutpunkt med många möjligheter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

50- årsjubileum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Vi kom till Abisko för att fira att det var 50 år sen vi träffades i Abiskojaure. Allt blev som vi tänkt oss. Ett minne för de kommande 50 åren. Vädret var toppen och hela tiden bemöttes vi av mycket trevlig personal. Det finns ju massor att göra i Abisko för den som är intresserad av naturen, och linbanan hjälper oss som har svårt att gå utför, att ändå komma upp på fjället. Sen var maten jättegod och dessutom serverades den av personal som hela tiden var på trevligt humör och med servicekänsla. Alltså ett stort plus till personalen. Vi hoppas att de verkligen förstod att pionen var ett tack. ”
STF Abisko Turiststation svarar (fre 09 jul 2021)
Hej! Tack för era vänliga ord och väldigt roligt att ni fick en fin vistelse med lyckat firande. Alltid roligt och uppskattat när vi får återkoppling från gäster och såklart extra roligt när upplevelsen av besöket är så possetivt och lyckat. Med önskan om en fortsatt trivsam sommar och välkomna åter! // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men lite stelbent

Rekommenderad av Aron, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Vi var väldigt nöjda med vår vistelse men det var lite stelbent kring maten. Vi hade bokat fyra personer men i sista stund kunde bara två åka. Trots det gick det inte att avboka frukostbeställningen för de två på plats. Det var lite trist. Samma med lunchen, att det inte gick att köpa med sig enbart smörgåsar från frukostbuffén utan att man var tvungen att köpa hela lunchpaketet i så fall. Det gjorde allt lite krångligare än vad det hade behövt vara.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende i fantastisk omgivning

Rekommenderad av Adde, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Här bor man perfekt för några dagars dagsvandringar i Abisko. Med två barn var det skönt med egen stuga och att kunna laga sin egen mat, restaurangens dagliga rätt var inte så barnvänlig. Utbudet i affären tillräckligt för att laga egen enkel måltid. Frukostbuffén en perfekt start på dagen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt Wifi

Rekommenderad av Lisa, Portugal (Portugal tis 06 jul 2021)
“Mycket dålig Wifi. Borde meddelas i förbäg! ”
Totalupplevelse 4 av 5

Jag är inte nöjd med att ni tittåter hun...

Rekommenderad av ingemar gyllensparv, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Jag är inte nöjd med att ni tittåter hundar på hotellet då man är hundalergiker det är inte kul att beöva dra isig en massa piller för att ni tillåter hundar det är inga andra hotell som gör”
STF Abisko Turiststation svarar (fre 09 jul 2021)
Hej Ingmar! Förstår att det som allergiker blir bekymmersamt med pälsdjur. Vi har gjort en avvägning och tillåter hundar på hundrum samt i lobbyn här på hotellet. Likaså finns det några hundrum på Keron och ett par stuglägenheter där hundar är tillåtet. Om det under din vistelse fanns en hund i tex matsalen handlar det om en ledarhund som var del av en tur vi arrangerar för personer med funktionsvariationer. Ledarhundar har naturligtvis tillgång till alla utrymmen på anläggningen. Det är bra att inför ankomst meddela en pälsallergi så vi kan säkerställa att ni ej får ett boende där pälsdjur är tillåtet. Med förhoppning om att besöket i Abisko ändå blev lyckat. Med vänlig hälsning // Jessica, STF Abisko
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.