STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 1074 av 1106 rekommenderar (240 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1074 av 1106rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 240)

Några detljer

Rekommenderad av Gus, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Vi önskar en brödrost, kaffebryggare och micro”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko turiststation

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“På Abisko turiststation kändes det som de tagit bra beslut för att hjälpa folk att hålla avstånd. Få personer i rummen och bokning av köket tyckte jag var toppen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Augustivistelse

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Fantastiskt läge. Magiskt vacker omgivning. Trevligt och proffsigt bemötande ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk middag och frukost

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Hade en mycket trevlig middag på restaurangen. Fantastisk mat och enastående vinlista. Frukosten var också över förväntan med våfflor som pricken över i. En perfekt förberedelse för vandring på Kungsleden. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ledbedömning.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Ej optimal skyltning av leder, bristfällig spångning, bro saknas stra före Kårsavaggestugan. Svårt finna leden mot Låktatjokka efter Harpasset.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten- en besvikelse!

Rekommenderad av Glad pensionär, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Jag var besviken på maten. Hade tänkt äta middag varje men det blev bara en pga priset och utbudet. Vi åt istället lunch varje dag, vilket tyvärr oxå flera ggr var en besvikelse. Utbudet i affären var heller Inte lockande. Så vi skulle ha behövt ta med egen mat. Det hade jag inte räknat med. Toaletterna hade behövt städas oftare. Papperskorgarna svämmade över. Men på det stora hela var jag mycket nöjd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra, men onödigt dyrt med bastu

Rekommenderad av Adam, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“ Hej. Det är såklart inte rimligt att det kostar 3000 kr att hyra bastun. Där behöver ni hitta en rimlig modell som fungerar för ett sällskap, t.ex. 40 minuter för 400 kr per sällskap.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra utgångspunkt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Lite i dyraste laget kanske men en fantastiskt trevlig fjällstation med väldigt god mat i restaurangen! Utsikten över Torneträsk är vacker och kanjonen häftig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällyx

Rekommenderad av Fjällnatt, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Att landa på Abisko Turiststation efter en veckas vandring i fjällen är den perfekta avslutningen. Trevligt bemötande både i reception och restaurang. Sköna sängar att sova i. Fantastisk middag och en frukost som inte lämnar något mer att önska. Fjällyx!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket nöjd!

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Mycket nöjd med vistelsen. Kommer absolut fara fler gånger. Enda som jag tycker man borde skaffa till stugorna är kaffebryggare (hade med egen då jag visste att det inte fanns någon). Sen kanske fler soppåsar, fanns bara en. Radio/bluetooth högtalare hade varit fint då det inte finns någon tv heller (tv klarar man sig utan). Men i helhet super bra 👌🏼”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.